Cinsel Yaşam Eşiniz doğum yapsa girer misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sizce cinsellikte soğukluk olur mu ilerde? Güncellemeler+1 yıl eşiniz doğum yapsa yanına doğuma girer misiniz yanınına girdiğinizde cinsellikte soğuma olur mu ilerde Eşiniz doğum yapsa girer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Girerim tabi ki de 0 0 Yorumla
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Kesinlikle girerim. Hatta izin verirlerse elini bile tutarım ona destek olurum saçını okşarım.. fakat sezeryan doğum ise girmem 7 kat kesecekler karımı dayanamam bayılırım.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Yok olmuyor zaten bir bekleme süresi var seks yapılmaz 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Diyelim ki normal doğuma girdiniz cinsellikte eşinizden soğur musunuz yani Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Hayır ama girmedim girmem de Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Bence gereksiz bir şey diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende o şekilde düşünüyorum Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Sanırım doğum yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Evet az kaldı Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Kaç aylık Yorumla Soran +1 yıl 8 aylık Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Hamilelikte seks doğumu kolaylaşıyor muş dikkatli şekilde yapılınca yapıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır sona doğru olmuyor Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Gayet iyi oluyor daha bir ayın var emin ol uygun pozisyonda ve sert darbe olmadan Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Doğum yapsa girermisiniz derken anlamadım doğumhaneye mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet çocuğunuz olurken yani Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Elbette girerim eşim istedikten sonra ama hijyenden dolayı içeriye almazlar diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Thanks Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Hayır tamamen destek amaçlı girerim. Varlığımı her anlamda hissetsin istiyorum 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Olmaz ama lohusalık dönemi geçmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl gebelikte seks mi yapalım 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Hayır normal doğum olurken yanına girdiğinizde cinsellikte soğuma olur mu yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ne alakası var ki hamilikte bile Kadınlar seks istemiyor mu Yorumla Soran +1 yıl İster tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen doğum mu yaptın Yorumla Soran +1 yıl Yapacağım az kaldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç aylık gebesin şu an Yorumla Soran +1 yıl 8 aylık şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az kalmış eşin hamilikle senle seks yapmıyor Kadınlar hamilikle çok libidosu yüksek olur eşin kaçıyor senden Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum riskli birgebelik geçirdim de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavaş yavaş sakin yapsa sıkıntı olmazne gibi risli geçirdin neler yaşadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç çocuğun var Yorumla Soran +1 yıl Düşük riski vardı şükür atlattım ondan biraz korktum Yorumla Soran +1 yıl Daha ilk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam da düşük olması seksle ne alakası var ki düşük her türlü oluyor yani genelde istekli misin Yorumla Soran +1 yıl Benim ki psikolojik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani senin istediğin var ama düşükten dolayı korkuyorsun yanaşmıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Düşük riskin nasıl olmuştu genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar taktın 😂 eşin sorun mu çıkartıyor Yorumla Soran +1 yıl Yok arkadaşın birisi sapık ilan etti de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma sapan insanları takma ne alakası var ya sen tesettürlü müsün Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çevren mahallen muhafazakar o halde Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle düşündünüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size çok taktırıyorlar o yüzden eşinin ailesi nasıl size karşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He neyse karnın büyümüş mü Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Olmazz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bakış açısı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl girerim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellikte soğuma olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu her türlü severim zaten Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Büyüyor demii 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet büyüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntılı 😐dar isterim hep Yorumla Soran +1 yıl Çocuğunun annesi sonra eski halini alıyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daraliyorsa iyi bari🙂en kötü arka var daralmazsa Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayirr 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn peki Yorumla yolcu3434 +1 yıl Saçma olduğu icin Yorumla Soran +1 yıl Hmm ilerki cinsellikte soğuma olur diye mi Yorumla yolcu3434 +1 yıl İlerde cinsellikte sorun olmaz konu o değil bu ana şahit olmanın mantığı yok Yorumla Soran +1 yıl Farklı bir bakış açısı eşim girmek istiyor bende girmesini istemiyorum şahsen Yorumla yolcu3434 +1 yıl Girilmemesi daha iyi bana göre Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Girerim tabi ki de
Kesinlikle girerim. Hatta izin verirlerse elini bile tutarım ona destek olurum saçını okşarım.. fakat sezeryan doğum ise girmem 7 kat kesecekler karımı dayanamam bayılırım..
Teşekkürler
Yok olmuyor zaten bir bekleme süresi var seks yapılmaz
Diyelim ki normal doğuma girdiniz cinsellikte eşinizden soğur musunuz yani
Hayır ama girmedim girmem de
Neden peki
Bence gereksiz bir şey diye düşünüyorum
Bende o şekilde düşünüyorum
Sanırım doğum yapacaksın
Evet az kaldı
Kaç aylık
8 aylık
Hamilelikte seks doğumu kolaylaşıyor muş dikkatli şekilde yapılınca yapıyor musun
Hayır sona doğru olmuyor
Gayet iyi oluyor daha bir ayın var emin ol uygun pozisyonda ve sert darbe olmadan
Doğum yapsa girermisiniz derken anlamadım doğumhaneye mi?
Evet çocuğunuz olurken yani
Elbette girerim eşim istedikten sonra ama hijyenden dolayı içeriye almazlar diye düşünüyorum
Teşekkürler 🙏
Thanks
Hayır tamamen destek amaçlı girerim. Varlığımı her anlamda hissetsin istiyorum
Soğumam daha çok dikkatimi çeker
Olmaz ama lohusalık dönemi geçmeli
Nasıl gebelikte seks mi yapalım
Hayır normal doğum olurken yanına girdiğinizde cinsellikte soğuma olur mu yani
Yok ne alakası var ki hamilikte bile Kadınlar seks istemiyor mu
İster tabi
Sen evli misin
Evet
Sen doğum mu yaptın
Yapacağım az kaldı
Kaç aylık gebesin şu an
8 aylık şu an
Az kalmış eşin hamilikle senle seks yapmıyor Kadınlar hamilikle çok libidosu yüksek olur eşin kaçıyor senden
Ben istemiyorum riskli birgebelik geçirdim de
Yavaş yavaş sakin yapsa sıkıntı olmazne gibi risli geçirdin neler yaşadın
Kaç çocuğun var
Düşük riski vardı şükür atlattım ondan biraz korktum
Daha ilk
Tamam da düşük olması seksle ne alakası var ki düşük her türlü oluyor yani genelde istekli misin
Benim ki psikolojik
Yani senin istediğin var ama düşükten dolayı korkuyorsun yanaşmıyorsun
Evet o yüzden
Anladım Düşük riskin nasıl olmuştu genelde
Ne kadar taktın 😂 eşin sorun mu çıkartıyor
Yok arkadaşın birisi sapık ilan etti de
Saçma sapan insanları takma ne alakası var ya sen tesettürlü müsün
Yok değilim
Çevren mahallen muhafazakar o halde
Neden böyle düşündünüz
Size çok taktırıyorlar o yüzden eşinin ailesi nasıl size karşı
He neyse karnın büyümüş mü