Cinsel Yaşam Kilolu biriyle seks yaptınız mı hiç? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ben zayıfım sevgilim baya kilolu seks yapınca zevk alıyorum bunu siz de yaşıyo musunuz Kilolu biriyle seks yaptınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapmadım ama istemem de açıkçası seks yaparken partnerimin üstüme yatmasını çok seviyorum mesela kilolu biri bunu yapamaz canımı çıkarır 6 2 Yorumla TheBadFellaX +1 yıl Çok mu seviyorsun üstten hafif bastırılmasını? Yorumla Soran +1 yıl Ama onun agirlıgı hosuma gidiyo Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasıl yapıyon seks ben de kiloluyum çüküm göbegimin içerisinde kalkıyor coçuklarin ki gibi oluyor kilo zorlaştirir daha da 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimin göbegi cok yok ama kilolu bana gore SonMohikan71 +1 yıl O zaman normal ben de kilo cok fazla seks yaomaya kalksam vajinaya giremeyebilirim bile Soran +1 yıl Neden ki cok mu kısa sevgilim de cok harekette zorlanıyo SonMohikan71 +1 yıl Evet kısa küçük çocukların ki gibi aynı ama kilo da var etki ediyor mastürbasyon yapıyorum ben mastürbasyon yaparken avucuma almama gerek kalmiyor iki parmagimla yapjyorum
ALVİN34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kilolu ne ya fit varken en fazla balık etki olabilit 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama cok seviyorum onu Yorumla ALVİN34 +1 yıl Devam et knks oyleyse sevdiğin elinde Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Ögh hayır vücuduna saygısı olmayan insanlardan nefret ediyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zayıflamaya calısıyor zaten hormonel bi rahatsızlıgı vardı Yorumla Devoxer +1 yıl Yıllardır spor yapmayan bir yağ tulumu ile paylaşacak hiçbir şeyim yoktur, sonuçta sevgilin yani seviyorsun bekle ama iğrenç bir şey asla yapmam. Yorumla Soran +1 yıl Cok seviyorum onu, bence buyuk konusma Yorumla Devoxer +1 yıl Hayır sevmende problem yok, kendisine saygısı olan bir erkeğim ve kendi bedenimi bu şekilde küçültmek doğru değil. Burada çizgiler devreye giriyor. Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok çok aşırı değilse olumsuz etkilemez bence 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. erkek kılolu ıse sorun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Erkek partnerinin göbekli oluşu hoşuna mı gidiyor? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir agır olması Yorumla ElXTurco +1 yıl Anladım Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl kilolu erkeklerin çükü küçük olur derler :D :D 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet yaptım ben 9o kiloyum o 125 kiloydu 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Zayif kadinla seks yapmak daha keyifli 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kilolu bir kadın la seks yapmam midem bulanıyor 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet yaptım çok zevkli 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yasadim :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yapmadım ama istemem de açıkçası seks yaparken partnerimin üstüme yatmasını çok seviyorum mesela kilolu biri bunu yapamaz canımı çıkarır
Çok mu seviyorsun üstten hafif bastırılmasını?
Ama onun agirlıgı hosuma gidiyo
Nasıl yapıyon seks ben de kiloluyum çüküm göbegimin içerisinde kalkıyor coçuklarin ki gibi oluyor kilo zorlaştirir daha da
Sevgilimin göbegi cok yok ama kilolu bana gore
O zaman normal ben de kilo cok fazla seks yaomaya kalksam vajinaya giremeyebilirim bile
Neden ki cok mu kısa sevgilim de cok harekette zorlanıyo
Evet kısa küçük çocukların ki gibi aynı ama kilo da var etki ediyor mastürbasyon yapıyorum ben mastürbasyon yaparken avucuma almama gerek kalmiyor iki parmagimla yapjyorum
Kilolu ne ya fit varken en fazla balık etki olabilit
Ama cok seviyorum onu
Devam et knks oyleyse sevdiğin elinde
Ögh hayır vücuduna saygısı olmayan insanlardan nefret ediyorum
Zayıflamaya calısıyor zaten hormonel bi rahatsızlıgı vardı
Yıllardır spor yapmayan bir yağ tulumu ile paylaşacak hiçbir şeyim yoktur, sonuçta sevgilin yani seviyorsun bekle ama iğrenç bir şey asla yapmam.
Cok seviyorum onu, bence buyuk konusma
Hayır sevmende problem yok, kendisine saygısı olan bir erkeğim ve kendi bedenimi bu şekilde küçültmek doğru değil. Burada çizgiler devreye giriyor.
Çok çok aşırı değilse olumsuz etkilemez bence
Kiloyla alakası yok şimdi s*kocam kafana mavili hesap
erkek kılolu ıse sorun
Neden ki
Erkek partnerinin göbekli oluşu hoşuna mı gidiyor?
Hayir agır olması
Anladım
Hayır yapmamda
kilolu erkeklerin çükü küçük olur derler :D :D
Evet yaptım ben 9o kiloyum o 125 kiloydu
Zayif kadinla seks yapmak daha keyifli
Kilolu bir kadın la seks yapmam midem bulanıyor
Önemli olan içindeki değil mi kilonun ne önemi var
evet yaptım çok zevkli
Ezilmek hissi mi
Hayır yapmadım
Kilolu sevmem ben ya