Cildircam ya seks istiyorum deli gibi ama vaktim yok yani biriyle tanismaya guvenmeye falan bir de nereye kadar boyle yani surekli surekli birilerle bulus tanis olmaz. yok mu şap gibi bir seyler kadinlar icin cok caresizim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmerhaba iyi günler düşünmekle, vücudunun istemesi ihtiyacı olması tam olarak aynı şeyler değil, öncelikle şunun ayrımını yapman gerekiyor bağımlılıktan canın istediği için mi istiyorsun yoksa hormonal olarak regli dönemlerin de mi düşünüyorsun kontrolü kaybediyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılHormanel olarak bir tek regl zamanlarinda mi libido artar?
- +1 yıl
kimileri sadece reglinden önce veya sonra isteklenme libido artışı oluyor, sende normalde yüksek ve tahminime göre birazda zevk bağımlılığı var
Soran+1 yılErkeklerde peki ne zaman oluyor?
Soran+1 yılBu arada zevk degil de seks bagimlisi demek istedin sanirim bagimli falan degilim duzenli olarak seks yapmak istemek normal birsey bence
- +1 yıl
istersen ekle detaylı anlatayım durumu sana
Soran+1 yılseks yapmak isteyen erkeklere de zevk bagimlisi mi diyorsun? Tabiki seks istiycez cok normal bos yapmissin
- +1 yıl
hayır bak seks bağımlılığıyla zevk bağımlılığı aynı şey değil mastürbasyon yaparak geçici tatmin ile anlık rahatlama sağlanıyor fakat doyurmadığı için bi süre sonra tekrar yapmak istiyorsun yapınca da alışkalınlık oluyor bu alışkanlığı devam ettirince de bağımlılık seviyesine gelebiliyor
- +1 yıl
sorundaki cevaplara baktım 1 tane yorumunda bi siteden bahsetmişsin istersen o konuda yardımcı olurum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAblacığım bence maneviyata değer vermen gerekiyor yani Kur’an-ı Kerim oku namaza başla bir şekilde unutur gidersin çünkü sen de mani eksikliği var bunlar boş şeyler ve gerçekten geçici ayrıca sapık düşünceler ortaya çıkarır unutkanlık yaratır asosyal olursun
00 Yorumla
+1 yılÖnce zihnini doyurup kontrol altına almayı öğrenmelisin bu hazzın ve isteğin altında ezilmek yerine bunun kuvveti ile zevkini katlamayı öğrenmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
Vay anasını sayın seyirciler. Bu nasıl bir çaresizliktir. Allah yardımcın olsun. İnş tez zamanda söndürürler.🙄
15 Yorumla- +1 yıl
@ɾҽժ_աօʍɑղ italyan itfaiyelerinden ve birlaşik arap emirliklerinden acil destek lazım gibi görünüyor. Memleket manavgat yangını gibi uzaktan izler. 🤷♀️
- +1 yıl
Ben gönüllü itfaiye eri olarak çalışabilirim
- +1 yıl
Etki ne demek yahu %100 katkılı bir iş olur. Site aciller listesine alabilmeli bu konuyu yıllardır süregelen bir sorun artık çözülmeli 😁
+1 yılSizin için psikolojik danışmanlık yapabilirim hanfendi. Bu sorunu bir kaç seansta çözebiliriz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSurekli partner yerine daimi partner bulabilirsin. mastürbasyon ile kendini rahatlatmayi deneyebirim sexting ile. Baska coum yok gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biyolojik saat çalışıyor, arzuların önlenemez halde ki normal bu yaşlarda...
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi yaslarda?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBırakamazsın Ben sana öleyim ben 7/24 836 düşünüyorum yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. vaktin yok sa bol bol mastürbasyon yapacaksın canım. başka yolu yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. aynı benimde öyle vakit kısıtlı güvenebileceğim fb lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef yok erkek için var bişiler ama kadın için yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılVibratör ya da vibratör alarak bu açlığını bastırabilirsin. en mantıklısı bu ;))
00 Yorumla Bende aynıyım yapmak istiyorum ama biriyle tanışmak zor
00 YorumlaBen sana yardımcı olurum bana güvenebilirsin. Selam vermen yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı durumdayım. Sana tavsiyem güvenilir ve iyi s*ken partner bul. Ben bir kızla görüşüyorum birkaç seferdir iyi oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir ya da bir kaç tane f**k buddy ayarla kendine sadece lazım oldukça takılırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBul beni tatlımm kadınları mutlu etme işiyle uğraşıyorumm hah
00 Yorumla
+1 yılBırakamazsın öylr olmuyor o doyuma ulaşsan Bile devamını isteyeceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Ah seninle aynı şehirde olsa sadece seks. Aşka şeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermio o
- +1 yıl
Gerçek ilişkin olana kadar böyle devam eder muhtemelen
Gizli Üye(18-24)+1 yılvibratör al onunla mastürbasyon yap seksten farkı yok giren çıkan aynı şey
08 Yorumla
Soran+1 yılAy olmaz olur mu oral seks cekmek bile daha zevkli ondan
Soran+1 yılPenisin hissiyati bambaska vobrator, vibratör falan alan hic zevk vermiyor
Cevap sahibi+1 yılD ı l d o al o zmn
Soran+1 yılVar vibratör ise yaramıyor ki
Cevap sahibi+1 yılİlla ş e k s yani
Soran+1 yılEvet ya da sap falan gibi biriler varsa sagliga zararli olmayan oyle birseylerle libidomu dusurmek isterim
Soran+1 yılNerden bulayim jigolo sitesi
Cevap sahibi+1 yılbilmiom ki
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14 dakkada 33 erkek yorumu alarak tarihe geçtin... Aferm seç beğen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok detaya inme işini gör salla
00 YorumlaEczanede vardir bence.
00 YorumlaTanışıp güvenirsin, zamanla olur sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Çare gelmez dinle İbrahim abiden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolayı var işte sen zora yöneliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymis
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerzaman mı böyle dönemsel mi
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandir boyleydi gecsin diye bir iki kere yaptim aradan biraz da zaman gecti daha da istiyorum Şu an
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın mastürbasyon mı ilişki mi
Soran+1 yılİliski
Cevap sahibi+1 yılYani yapmamanı tavsiye ederim kardeşim istesen istk yolls konuaşlm
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli seks yaşamaya başlaesan düzeliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yasiyim ki kiminle yasiycam
- +1 yıl
Güvenilir birini bulmalısın ama tek kişi
Soran+1 yılSürekli mesaj atiyorlar ya sıkıliyorum konusasim gelmio
- +1 yıl
Kafana göre birini bul ve kriterlerini açıkça söyle neyi sevip ya da sevmediğini
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBol bol mastürbasyon yapıp boşal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşehri yaz kokundan bulurlar seni
00 Yorumla
+1 yılŞöylesi bize denk gelmez sjs
00 YorumlaBi istek çak neler olur neler
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılşap fayda etmez senin içine alman lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bende öyleyim
10 YorumlaBuluşup sevisin
00 Yorumla
+1 yılYap sende
00 Yorumla
+1 yılAzmış bu bunu alın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyapmadan gıtmez
00 Yorumla sabret ya da evlen
00 Yorumlaben çözerim bu durumu.
00 Yorumlaf*ck en iyisi
01 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHormonal bunlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlatabilir son istersn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVibraötör al kendi işini hallet
00 YorumlaAynı durumdayız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılderdini seveyim :)
00 Yorumla
+1 yılYok illa yapcan
00 Yorumla
+1 yılAnlık istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılÜniden bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCözümu bende var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok canım maalesef
01 Yorumla