Sozce kalbi neden boyle hisetiyordum ama bitto aramiz aramiyor demek askdan deilmis
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sozce kalbi neden boyle hisetiyordum ama bitto aramiz aramiyor demek askdan deilmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende arkadaşlarımda yaşıyorum bunu
kucuksun sanirim bu tur seyleri soran ve anlamlandiramamis ergen seni
Hormonlardan, gayet normal
Hangi hormon ask mi seks mi
Birini öptüğün zaman şevk olusur işte aşk ta seks de dahil dir
Bu Adam asikmiydi seks mi istedi
Bilemeyiz
otomatik heyecanlanmış olabilir.
Ama beni terug etti
Terk
Yorum yapamadım
Ben yapamadim hahaha
Yaptığın bir şey vardır da sen farkında değilsindir belki de
Biraz kafana gore takiliyorum
Heyecanlanmıştır
Heyecandan
Iyi birsey mi
Terk etti beni ama hahaha
Bu heyecanin bu söyledikleriyle ne ilgisi var
Yani heycqnlandirdiysam onu niye terug etti beni Essek Adam kalbi kut kut qtiyordu
Niye terk etti beni olacakdi
O anlık bı heyecan ilişki içinde n yeterli bişey degilki
Uzuldum bende asik oldu SanDim asik olsa zaden arardi
Hareket tarzı aşkla ilgili değil zevk anında heyecan duymuş ama seni sevmemiş sadece yaşanan anla ilgili
Napacammmm ben yaaa lanet olasi aklimdan cikmiyor her yerde engellemis
Senden kurtulmak isteyenin Prş neden kosmayip geride birakicaksin durumu kabullenip enerjini kendi hayatına yeni iliskilerine vereceksin başka her yol cikmazdir
Evet biliyorum ama cabuk asik olam biri deilim bende 1aydan fazla oldu aklimdan cikmiyor ne aradk ne sordu Demek sevmemis bende kendimi kandiriyorum kalbi sudur budur diye asikdi diye
Hareket tarzı aşkın tam zıddı aşk çıkmaz bu hikayeden kendini kandırmak yerine gerçeği kabullenip kurtulmalisin bu durumdan
Beni resmen kullandi ben onun beni gercekden seviyor sandim doblam 5kere gordum bazen tartisiyorduk gece yarisi kapima geliyordu sacimi kokluyordu opuyordu sariliyordu oooff
Usta bı oyuncuymus alacağı için rol yapmış bu huznununartiran bı durumdur güçlü olup onu geride bırakmaya odaklan
Gercekden hersey oyunmus demi tskler bende yeniden aramayi dusunuyordum
Kendine bı iyilik yapıp bunu yapma zaten geri gelir ya da ulasirsan yine kullanıp gider bu daha ağır gelir sana
Bemcede Adam akilli bir cevab oldu bir kere arasada bende desem istemiyom leb senj aagg keske ozaman belkin biraz iyi hiseterim kendimo
Bu iyi hissettirmek ve kişiliğinde iyi etki etmez yaşadığın olayı sindirip yolunda devam edebilirsen guclenirsin zordur ama tek yol budur zaten onunlada iletisimin hiç olmamalı
Yok zaden her yerde beni engelledi
Okurya gelirse diye söyledim onu zihini kalbini çok meşgul etmemeye bak hayatına odaklan
Gelmez benim buna asik olmam normal mi ya ben kolay asik olamiyorum
Kolay aşık olamiyorum diyenler en kolay aşık olanlardır bu tür kişilerde bu kişileri kolay tanır tuzağına çeker maalesef kebdin hazirlamissin bu aonucu
Evet cok haklisin gozumu acim bari birdaha arama sormam ilahi adelete inaniyorum
İlahi adalet bizden bağımsız illaki edenin bulacağı gün gelecektir ama bu karı düşünme senin tek yapacağın kendi hayatin ve mutluluk buna odaklan
Tskler haklisin daha bugun yazacakdim badkamer nrlayla icimi dukecekdim sonra dedim bpsverrr canim aciyor ama olsun ne acilar gordum buda gecer
Neler geçmiyor geçip gidince bunami kendimi kahretmisin dersin düşünme bile
Zamanini bana ayirtin icin ve destek icin cok tskler iyi geceler iyi geldi biraz kendime geldim
Elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalıştım umarım kısa sürede toparlanıp tekrar mutlu olursun
heyecandan dir
Çok istekten
Çok azmıştır
Bu hoşuna gider mi
Hatir cunku haver yok artik ondan ne yapim azmis azmamis
Haber
heyecan