Bu görseldekiler çevremdeki insanların benim hakkımdaki gözlemleri... Bende sevilmek istiyorum sevmek istiyorum... İlk akla bu cinselliğin gelmesinden nefret ediyorum tiksiniyorum hatta
Not yorumlar farklı kisilerindir
Güzel, iyi kalpli diye tanımlanan kızlara neden ilk cinsel amaçla yaklaşıyorsunuz da aşık olmayı, sadakatli olmayı denemiyorsunuz?
Bir insanın Fikri Ne ise Zikri de o dur. Maalesef ki kadınları bir obje olarak görmekten vazgeçemeyen bir toplum ile karşı karşıyayız. Kadınların ruhunu okşayan onlara iyi gelen Hayvansever nadir insanlar kaldı maalesef ki..
Bu durum cinsiyet ayırt etmiyor sanırım. Sabahlara kadar sürebilecek kalitede bir sohbet için tüm gökyüzünü feda edebilirdim. O kalitede birinin yokluğunu kabullenip, gökyüzüne yazmaya başladım bende.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Denk gelen de hoyrat davranıyor.. kural herhalde bu
Düzgün seven erkeğe hangi kadın kaarşılık verdi ki hepsi ya yedekte tuttu ya da ben duygu hissetmediğim kimseyi sevemem diyor ama duygu hissetmediği kadını sevelim diye bekliyorsunuz
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Güzel, iyi kalpli diye tanımlanan kızlara neden ilk cinsel amaçla yaklaşıyorsunuz da aşık olmayı, sadakatli olmayı denemiyorsunuz?