Cinsel Yaşam Seks yaparken küfür seviyeniz nedir? Nisaonatt21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Nasıl küfürlerden hoslanirsiniz? Seks yaparken küfür seviyeniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Aşırı derecede ağzım bozulur gadası 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. O... rospu, f.. ahişe, k... altak ve bunlardan türetme cümleler. 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Güzel Yorumla Bravissimo +1 yıl Bence de Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ana avrat olmasada söverim zaten normaldede pek nazik değilim😂 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normal hayatta cok efendi duzgun biriyimdir ama yatakta ettigim Küfürlerin sınırı yok 0 0 Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sadece onunla ilgili küfürler ve argo hitaplar kullanırım. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Argo çok konuşuyorum ama küfür etmeyi sevmem pek sevişirken 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Seks sırasında küfür ve sert seviyorum döver gibi acı vererek 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. etmem normaldede etmem sohbet etmeyi daha cok severim 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben küfür duymayı çok seviyorum. 8 1 Yorumla Burak2777 +1 yıl Bende o esnada küfür etmeyi seviyorum Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. burada söverdimde şimdi silerler 😂😂 o yüzden bende kalsın 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partnerimin sınırlarına dikkat ederek. İstemediği şeyleri söylemem 0 0 Yorumla
Burak2777 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ben sert ve küfürlü seviyorum ama kadının bana değilde beni s*k parçala yırt beni inlet beni gibi inlemeleri hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl ecdadina kadar soverim 4 2 Yorumla kanka35 +1 yıl vaoo çılgın Yorumla S2minkeyfi +1 yıl @metropoltilkisiii ayy bende aynisini senin icin dusunuyordum vallaha🤢🤢🤢 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence olmalı 10 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. küfür sevmem de etmem de 2 0 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bol bol sınırsız küfür ederim 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Offff tam benlik Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Küfürde her şey olmalı, senin küfürlü ilişkide rahatsız olacağın şey var mı yokmu? Bu arada küfür sevin pek insan yoktur kafa dengimsin gözüm tuttu seni🙃 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. ben çok ederim severim de 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Güzel Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Seks yaparken çenem değil çüküm çalışır 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Çüküne kuvvet Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Buradan yazarsam cevabım kaldırılır. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Küfür etmem ama cinsel konusmak cok hosuma gider 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmalı edilir zevk verir 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. deneyimlemediğim için bir yorum yapamıyorum 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kendısıne olur aıleye olma z bence 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl buradan yazarsam engel yerim o derece 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Severim güzel olur 0 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sessiz yaparım tereyağından kıl çeker gibi 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sekste küfür sevmiyorum yaa, hoşuma gitmiyor... 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Anasına bacısına kadar söverim. 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. lanet olası aşağılık gibi :d 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Karşı taraf zevk alırsa dirtytalk yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kim kime küfredecek ona göre söyleyeceğim 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Partnerim bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şahısa her türlü küfür ederim sadece kişinin kendisine diğerlerine eden de ettiren de karaktersiz şrfsizdir Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Küfür etmeyi argo konuşmayı seviyorum 0 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Spontane gelişir 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Nasıl yani Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. No küfür 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Küfür etmem 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evett. Karşımdakinin o pum k. pem demeyi falan 0 1 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Sert severim ayrıca vurarak kalçalarına ama kararında Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. çokk :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok ağır. 0 5 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Gizli üyeden çıkıp yazar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden? Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Çok ağır kufurler7ni dinlemek isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazayım istersen? Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Olur Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sınırsızım 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Küfür etnem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşırı derecede ağzım bozulur gadası
O... rospu, f.. ahişe, k... altak ve bunlardan türetme cümleler.
Güzel
Bence de
Ana avrat olmasada söverim zaten normaldede pek nazik değilim😂
Normal hayatta cok efendi duzgun biriyimdir ama yatakta ettigim Küfürlerin sınırı yok
Sadece onunla ilgili küfürler ve argo hitaplar kullanırım.
Argo çok konuşuyorum ama küfür etmeyi sevmem pek sevişirken
Seks sırasında küfür ve sert seviyorum döver gibi acı vererek
etmem normaldede etmem sohbet etmeyi daha cok severim
Ben küfür duymayı çok seviyorum.
Bende o esnada küfür etmeyi seviyorum
burada söverdimde şimdi silerler 😂😂 o yüzden bende kalsın 😂😂
Partnerimin sınırlarına dikkat ederek. İstemediği şeyleri söylemem
Seni lanet olası adi sivilceli faşist pislik!
Ben sert ve küfürlü seviyorum ama kadının bana değilde beni s*k parçala yırt beni inlet beni gibi inlemeleri hoşuma gidiyor
ecdadina kadar soverim
vaoo çılgın
@metropoltilkisiii ayy bende aynisini senin icin dusunuyordum vallaha🤢🤢🤢
Bence olmalı
küfür sevmem de etmem de
Bol bol sınırsız küfür ederim
Offff tam benlik
Küfürde her şey olmalı, senin küfürlü ilişkide rahatsız olacağın şey var mı yokmu? Bu arada küfür sevin pek insan yoktur kafa dengimsin gözüm tuttu seni🙃
ben çok ederim severim de
Güzel
Seks yaparken çenem değil çüküm çalışır
Çüküne kuvvet
Buradan yazarsam cevabım kaldırılır.
Küfür etmem ama cinsel konusmak cok hosuma gider
Sana şuna yaparım şunu ederim
Olmalı edilir zevk verir
deneyimlemediğim için bir yorum yapamıyorum
Onun kulağına orspum seni sabaha kadar skicem demek
kendısıne olur aıleye olma z bence
buradan yazarsam engel yerim o derece
Severim güzel olur
Sessiz yaparım tereyağından kıl çeker gibi
Sekste küfür sevmiyorum yaa, hoşuma gitmiyor...
Kulağa fısıldayıp küfür etmek hoş
Anasına bacısına kadar söverim.
Küfür neden edilir ki?
lanet olası aşağılık gibi :d
Karşı taraf zevk alırsa dirtytalk yaparım
derin bir sessizlik hakim
kim kime küfredecek ona göre söyleyeceğim
Partnerim bana
şahısa her türlü küfür ederim sadece kişinin kendisine diğerlerine eden de ettiren de karaktersiz şrfsizdir
Küfür etmeyi argo konuşmayı seviyorum
Seviyeyi aşmadan olabilir
Ospum sk beni erkeğim aşkım ama hiç yapmadım 😆
domal hayat kadını derim
Spontane gelişir
Nasıl yani
Vay dirty talk severler buraya doluşur şimdi.
No küfür
Küfür etmem
Yüksek tabi
Varoş işi.
Evett. Karşımdakinin o pum k. pem demeyi falan
Sert severim ayrıca vurarak kalçalarına ama kararında
Küfür eksik olmaz🙈
Küfür etmem
çokk :)
burada söylersem hesabı kapatırlar
o nasıl isterse o tarz
çoğunluk o eder ben dinlerim