Cinsel Yaşam Bir erkek bu cümleden ne anlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ne zaman geleceksinBiraz seviyim seni onu istiyorum Bir erkek bu cümleden ne anlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl E sana ilgi göstermek istiyor içi kaynamış adamın böyle adam bulduysan kaçırma elinden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Önce okuduğunuzu anlasanız keşke Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz sevişelim öpüşelim sonra oradan yapacam 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Normal sarılalım hissedeyim seni anlar bundan ne anlamasını bekliyoruz Kİ 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Samimiyete baüli olarak cinsellık veya buluşma talebi anlar 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Biraz seveyim seni normal onu istiyorum dersen penis istiyor olursun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oral mı anlar yani Yorumla Mubareksu +1 yıl Oral seks her şey anlasilir Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Tazmanya canavarı sevmeyen kızda ne bilim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne be Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsel anlam çıkarır ne anlayacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oral mı anlar yani Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl gel benim ifademi al ben naptım yoksa başkasını hulurum acele et anlarım 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. domal geliyorumderim 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. opuselim yatisalim 🤣 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani sevişme zamanı anlar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hareketli dakikalar beni bekliyor derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sanırım doluyum anla beni demek gibi olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doluyum derken Cevap sahibi +1 yıl seni seveyim derken beni sev biraz dokun temas et sev azda olsa sevişelim der gibi
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesin penisimden ruhumu emecek derim 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kaldırmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben ona yazdım aw önce okuduğunuzu anlayın Yorumla Engin28 +1 yıl Kaldırmışsın Yorumla
Emre_mrw Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ne anlamasını istersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oralı kastetmiştim Yorumla Emre_mrw +1 yıl Yapılmasını mı yapmayı mı Yorumla
abuzittinnn11 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl iki elliyim elleteyim diye anladım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oral mı anlar yani Yorumla abuzittinnn11 +1 yıl oralı çağrıştrmadı ama mümkün tabi. Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olool neler neler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla Mrbrawn +1 yıl Seks Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seninle sevişmek seks ister 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik. 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Seks yapmak istediğini anlar 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Verecegini anlar 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Azmış 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oynasmak istiyor 0 0 Yorumla
kartal3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Verecek 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oral mı anlar yani Yorumla kartal3406 +1 yıl Oral anal bilmem fark etmez bize bizim için önemli olan mal malın kalitesi Yorumla
ErilKişi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Seks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oral mı anlar yani Yorumla ErilKişi +1 yıl Oral anal vajinal seçmez yani seks olsunda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ne 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu istiyorum demişsin ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
E sana ilgi göstermek istiyor içi kaynamış adamın böyle adam bulduysan kaçırma elinden
Önce okuduğunuzu anlasanız keşke
Biraz sevişelim öpüşelim sonra oradan yapacam
Normal sarılalım hissedeyim seni anlar bundan ne anlamasını bekliyoruz Kİ
Samimiyete baüli olarak cinsellık veya buluşma talebi anlar
Biraz seveyim seni normal onu istiyorum dersen penis istiyor olursun
Oral mı anlar yani
Oral seks her şey anlasilir
Tazmanya canavarı sevmeyen kızda ne bilim
O ne be
Cinsel anlam çıkarır ne anlayacak
Oral mı anlar yani
Olabilir
gel benim ifademi al ben naptım yoksa başkasını hulurum acele et anlarım
Cinsellik istiyo yazan kişi.
domal
geliyorum
derim
Sevmek istiyor gayet masum bir şekilde
Sevişelim demek istiyor derdim
Onu arzuladığını anlamalı.
Cinsellik anlar ne anlicak.
opuselim yatisalim 🤣
Yani sevişme zamanı anlar
beni özlediğini anlarim
Hareketli dakikalar beni bekliyor derim
Anlaması gerekeni.
sanırım doluyum anla beni demek gibi olmuş
Doluyum derken
seni seveyim derken beni sev biraz dokun temas et sev azda olsa sevişelim der gibi
Gel beni becer demek istediğini anlar
İçine almak istediğini
Aşmış bayrakları geliyorum
seversen kalkar yazardım
Oral yapmak istediğin anlaşılır
Gel istiyorum seni demek olur
Kesin penisimden ruhumu emecek derim
Kaldırmış
Ben ona yazdım aw önce okuduğunuzu anlayın
Kaldırmışsın
Ne anlamasını istersin
Oralı kastetmiştim