6 aydır birlikteyiz fakat seks anında boşalamıyorum onlayken ne denersek deneyelim cinsel anlamda hep mutsuzum ilgisi sevgisi tamam ama ben bu şekilde devam etmek istemiyorum o mutsuz olduğumun farkında herşeyi denedik ama yok ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma geldi bu düşünce. Mutluluk - uyum - anlaşmak , sadece cinsellik demek değildir. Cinsellik en son planda gelir. Ama size bencillik yapıyorsa ve sadece kendini düşünüyorsa bu konuda tamamen haklısınız buna katlanmak zorunda değilsiniz. Çocuk çok tecrübeli olmayabilir ve cinsellik olayını şimdiki gençler gibi sadece p*rno*o filmlerinden öğrenmiş olabilir ( zaten çok tecrübeli erkek olunca da istemiyor kızlar artık çünkü yatmadığı kalmamış diyorlar arkasından) . Bu ilişkide yanlış olan sizin onunla iletişiminiz , onunla oturup bunları ona anlatmamanız ve onunda bunu düzeltmek için gayret göstermemesi. Tabii ki tam dorun nedir bunu bilemem , erken boşalma mı var? Veya bu olayı sizin kafanızda canlandırdığınız veya sizin istediğiniz şekilde mi gerçekleştiremiyor bunu işte oturup konuşmalısınız ve onunda size duyduğu büyük saygıdan dolayı düzeltmesi gerekiyor yani sizin istekleriniz doğrultusunda olmadı gerekiyor ; tabii ki tek taraflı değil hiç bir şey onun da istekleri olacaktır , tek kişi taraflı düşünmemek lazım hiç bir zaman. 👍🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında vajinana bastıra bastıra boşalmışsın şimdi gir çık olunca ve o baskıyı yakalayamayınca boşalamıyorsun sonra da adama suç buluyorsun benim eşimde böyle ben bunu keşfettiğim zaman bastıra bastıra kökleye kökleye girip çıktım o baskıyı hissettirdim ona o zaman benimle boşalmaya başladı birde o yatsın sen üzerine çık zıpla içindeyken o zaman da boşalman rahat oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin seni ne anlamda tatmin edmiyor, boy ile alakalı mı, erken mi, kardeş biliyormusunuz bilmiyorum ama ben 31 çektikten sonra tekrar cekebiliyorum ve kalkiyor da, ve daha uzun götürüyor, ara verebilirsiniz 5 10 dk sonra devam edebilirsiniz, boy ile alakalı ise , onu biz seçemiyoruz
00 Yorumla
Merhaba, sevgi, saygı, ilgi tamam, ancak ilişkilerin olmazsa olmazıdır seksteki uyum ve tatmin. Böyle bir probleminiz varsa, her yolu denemenize rağmen tatmin olamıyorsanız ayrılmak en doğrusu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman başkasını seveceksin gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak ne fark ettim biliyor musunuz? Erkekler kadınları seviyor ama kadınlar en çok kendilerini seviyor. Erkek böyle sıkıntılar yaşasa sevdiği kadın için sesini çıkarmaz ama kadın sevilmeyi, ilgiyi, mutlu edilmeyi seviyor. Dolayısıyla bize göre önemsiz olan ama onlara göre bir beklenti olan birçok şeyde ayrılmak istiyorlar. Bizim bir beklentimiz yok. Sadece onların sevgisinden emin olmak istiyoruz o kadar. Aksini düşünebilirsiniz belki ama benim gördüklerim bunlar doğru diyor. Erkekler kadını sever, kadınsa sevilmeyi sever. Erkek sevildiğini bilirse teferruatı çok düşünmez, kadın sevildiğini bilse bile beklentilere girer.
235 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi söyledin ellerin dert görmesin.
Cevap sahibi+1 yıl@YeniBiriİst Sen de aynı fikirdesin değil mi?
- +1 yıl
Kesinlikle kadınlardan uzak durma sebebim bu vb hal ve tavırları
- +1 yıl
Sonra ezik öz güvensiz gôrüyorlar aptal yeri e koyuyorlar değmez
- +1 yıl
@4lıcano kardeşim 😢 gerçekler acı geliyor ama gerçekler bunlar
- +1 yıl
Kadınlar zihniyetleri eskisi gibi değil
- +1 yıl
Teknoloji gelişince her şey daha da bozuldu kızlar kolay ilgi bulur oldu sevmek menffatli oldu kimse elini taşın altına koymaz oldu bu sebepten her şey basitleşti
- +1 yıl
Aramızda çürük elmalar vardı ama kızlar temiz yerine çürük elma gibi olmayı seçtiler
- +1 yıl
Sizin şu kendi aranızda kadınların hepsini genelleyip herkesi aynı kategori içerisine sokup sonra kucaklaşmanız yok mu... Aynen yaa bütün kadınlar dediğiniz gibi zaten. Herkes aynı tip. Herkes aynı ahlaki düşünce yapısına sahip zaten hatta istisna bile yok siz kendinizi böyle avutun
- +1 yıl
@Nightwalk35 kaç kız arkadaşın var kaç tanesi sen yokken arkandan konuşmuyor
- +1 yıl
@YeniBiriİst kaç erkek arkadaşın var kaçı sen yokken arkandan konuşmuyor
- +1 yıl
@yenibiriist Dedikodunun cinsiyet ile değil inanç ve ahlak boyutuyla ilgisi var. Değerlendirmeni yanlış yapıyorsun
- +1 yıl
@Nightwalk35 hiç arkadaşım yok ben sanaldaki kızlardan bahsetmişim reelde de pek tanıdığım sohbet ettiğim kız yok ama geneli böyle cinsiyet değil inanç ahlak boyutu o konu doğru insanlar değişebiliyor bu gün iyi iken yarın kötü olabiliyor
- +1 yıl
@Nightwalk35 madem bütün kadınlar aynı değil neden farklı erkekler farklı kadınlar sayesinde bir oluyor
- +1 yıl
@4lıcano kızlar da bazı konularda erkekler karşısında kendilerince bir oluyorlar. O zaman sizi genellemek de mi doğru? Biraz mantıklı düşün
- +1 yıl
@YeniBiriİst herkesi genelleme hakkını kendinizde buluyorsanız asıl kötü olan sizsiniz demektir. Kişi kendinden bilir işi diye bi laf var
- +1 yıl
@Nightwalk35 doğur çok insan tanıdım burada hepsinin kötülüklerini dinledim ortağım
- +1 yıl
@YeniBiriİst tamam 3-5 kişiye bakarak tüm insanlığın yargısına vardin tebrik ediyorum. Sana hayatta başarılar dilerim
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Genelledim evet ama kadınların genelinin yani çoğunluğunun böyle olduğunu düşünüyorum. Sen aksini düşünebilirsin tabiki.
- +1 yıl
Kadının yapısı bu yanlız sürekli yenisini istiyorlar
- +1 yıl
Gerek sosyal medya gerek TV programları olsun kadınları moda ve Yenilikler ile kandırmak kay biz erkekler de kadınlar kullanılarak kandırılıyoruz misal
- +1 yıl
@YeniBiriİst neyin yenisini istiyoruz acaba çok merak ettim cidden.
- +1 yıl
O modaya, medya algısına kananların canım. Beni veya diğer akıllı kızları bağlamıyor.
- +1 yıl
Kananların sa*laklığı demistim
- +1 yıl
@YeniBiriİst sen de seçimini doğru yap kandırılma o zaman. Boş kızların peşinden koşuyorsunuz ondan sonra kızlar şöyle, kızlar böyle. Biraz seçimlerinizi mi sorgulasanız acaba
- +1 yıl
@Nightwalk35 Kimseyi seçemiyorum zaten kimseye güvenemiyorum kimse de yanaşıyor zaten kendi kendime yaşıyorum çevremdeki olaylar beni geriyor iyice her şeyden nefret ediyorum kimseyide beklemiyorum istemiyorum da seçimim yok yanlış seçim yapmak ta istemiyorum o yüzden uzak duruyorum
- +1 yıl
Kendinize iyi bakın umarım hayat güzelleşir yaşanabilir hal alır iki cinsiyet içinde
- +1 yıl
@YeniBiriİst amin
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 , @YeniBiriİst sizin muhabbetiniz duyduğum en saçma muhabbet ksskskdbdkdnd konunun sonunu nasıl bu şekilde bağlamayı başardınız?
- +1 yıl
Ben saçma bişey söylediğimi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Hayır konunun dönüp dolaşıp bağlanması dışarıdan bakınca çok saçma duruyor. Hatta sonunu dua ile bitirmişsiniz
- +1 yıl
Sjsjsj dimi abi kadınlar la tartışılmaz hiç anlamadın mı baksana kaç yorum olmuş sjsj böyle giderse sabaha kadar 100 bildirim gelir
- +1 yıl
@YeniBiriİst yahu iyi temennilerde bulup dua etmişin ben de amin diyip sonlandırdım konuşmayı. Saçma duran bişey yok. Bişeyi uzattığım da yok. Ben konuşmayı bitirmişim zaten daha üstüne uzatan sizsiniz. Daha hâlâ konuşuyorsunuz
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılTerk et gitsin yatakta mutlu olmak bir erkeğin nasıl hakkıysa kadının da öyle kimseyi eğitecek değilsin ilişkinin yüzde 80i bana göre cinsellikten oluşuyor yatakta memnuniyet bulamayan partnerler duygusal açıdan da doyuma ulaşamaz maalesef geleceğe yönelik adımlarınız var ise yol yakınken bitirmek en doğrusu pipi sini sıvazlayıp dursun arkandan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen tecrübelerime dayanarak sana en iyi açıklamayı yapacağıma eminim ya ten uyumunuz yok ya da erkek arkadaşın vücut olarak senden kalıpsız olabilir sen ondan daha kalıplı daha iriysen hükmeden taraf zayıf kaldığı için beden olarak sen tatmin olamazsın yani boy ve kilolarınız çok önemli ilişkide
10 Yorumla
+1 yılKanka napicaksin her hayatına girenle deneyip öyle mi karar vereceksin?
Sadece cinsellik istiyorsan o zaman FB ol daha iyi.41 Yorumla
+1 yılTensel çekim yok ama duygusal olarak seviyorsun hayret. Enteresan bir durum.
41 Yorumla
+1 yılOral seks yapmasını öğret uzun sevişmeler ve özellikle seks masajı yapsın senin aldığın hazza göre içine girsin mutlu bir son olur eğer onuda yapamazsa ayrıl ama oral çok önemli dilini içine soksun
00 Yorumlaömür boyu dişiini sıkacaksan devam et değilse bunu düzgün şekilde anlatıp ayrılın çocuğunda zamanını boşa harcama
02 Yorumla
Soran+1 yılÖmür boyu devam edemem birlikte her kaldığımızda gecenin sonunda o yatıyor ben ağlıyorum mutsuz olduğum için buna dayanamıyorum ama ona haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum bu yüZden ayrılmaktan da korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Onunla mutlu değilsen ayrılmalısın, evlilik sonrasını sıkıntı yaşarsın. O yüzden her şey evlilik öncesinde ayrılsanız daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılTabiki ayrılmalısın senin için doğru olan kişi her konuda doğru olmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzmana görün, belki sekste aradığın mutluluğa kavuşursun.
34 Yorumla
Soran+1 yılGöründüm cinsel terapisti yönlendirdi cinsel terapist te partnerinle ilgili sen değil o gelmeli dedi çünkü ondan önce böyle bir problemim yoktu
Cevap sahibi+1 yılYazık adama, sırf bundan dolayı mı terkedeceksin
Soran+1 yılÖmür boyu mutsuz mu olacağım sırf bundan ne demek insanlar bunun yüzünden boşanıyor sen mutsuz sekse devam et o zaman
Cevap sahibi+1 yılNe carlıyorsun be, ömür boyu mutsuz ol diyen yok. En azından karşı tarafa bir şans verebilirsin, sen sadece kendi kukunun zevkine düşmüşsün partnerinin ne hissettiği o kadar da umrunda değil. Aynı şey karşı taraf sana yapsa , ortada s*k gibi bıraksa ağlayıp zırlarsınız hepiniz aynı bokun başka rengi. 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende her sekste orgazm olamıyorum ama o birleşme bile hoşuma gidiyor benim niye sadece orgazm odaklısınız ki içime girip çıkması bile yetiyor bana
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Herakkles hayır aynı kişiyle tabiki evliyim
+1 yılBoşalamıyorum derken? Yani orgazm mı olamıyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yol yakınken ayrıl
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatını etkiler
Bununla bir ömür geçmez00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik mutlu etmiyorsa gözün zaten kayacak. O yüzden aldatmadan ayrılsan iyi olur
00 Yorumla Aldatmak karakterine tersse ayrıl ters değilse aldat.
00 Yorumla
+1 yılYani bu senin kararın burada gelip anlatman hiç hoş değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde öyle, erken boşalma sorunu var ama ben seviyorum sevgilimi
310 Yorumla- +1 yıl
gecıktırıcı sprey alın o zmn
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 işe yarar mı
- +1 yıl
yalvarırsın adama bosal dıye
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 marka tavsiyen var mı? Nasıl kullanılıyor bir de
- +1 yıl
trendyolda bulabılırsın penısın basına 2 fıs sık yeterlı alman malı al
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 bir sprey nasıl geciktiriyor ya OHA :D
- +1 yıl
uyusturuyo orayı disci spreyı gıbı haliyle heyecanını alıyo erkegın biraz oda cavura vurur gıbı vuruyo
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 heyecanını alması kötü değilmi ama
- +1 yıl
heyecanını alıyo dedıgım hemen bosalmıo
- +1 yıl
dusunsene hıc bosalmadan sert sert gırıp cıkkıo
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks terapisine başvurabilirsiniz. İlişkinin temeli cinsellik evet doğru ama bundan dolayı bitmesi saçma olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük bir ihtimalle tenli uyumunuz yok Ama bu yüzden ayrılmak da bana biraz saçma geliyor biraz daha zaman ver şans ver ilişkinize bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevișme önemli, İș biraz da kadında bitiyo, Vereceksin ağzımıza memmelerini cork cork emzireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAura o çekim yok arada ondan dolayı olabilir ilişki aldatmaya dönmesin yırtıl gitsin :)
00 Yorumla
+1 yılHaramda huzur arayana huzur haram olur
20 Yorumla
+1 yılSeks önemli seks kötüyse mutlu olamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılMutlu değilim çok seviyor ilgili ama o konuda ben çok mutsuzum ve bu yüZden buluşmak istemiyorum bile
- +1 yıl
Sen şu an bekarsın ama ben evlilikten örnek vereyim. Evliliğin %70'i sekstir derler peki neden sekste başarılı ve mutlu 2 çift diğer konulara pek takılmazlar. Ama sekste mutluluk yoksa 2 farklı kültürden 2 insan herkesin zevki ilgi alanı sevdiği yemekler felan farklı birbirlerine batmaya başlarlar ve rahatsız olup finalde boşanırlar. Ama seks iyiyse diğer şeyler görmezden gelinir. Sen daha sevgiliyken anlamışsın başarısız olduğunu. Bence yol yakınken ayrıl. Iyi bir erkek seni defalarca orgazm edebilecek yapıdadır ama bu 1 kere yapamamış.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Umarım seni sekste orgazma ulaştıracak yetenekte erkekle tanışırsın. Sekste iyi bir erkek ise seni oralla bile delirtebilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrıl 😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar mutsuzsan ayrıl o zaman
10 Yorumla Sevgi değil seninki, ayrıl gitsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Partneri değişme zamanı gelmiş
00 Yorumlane yapalım hemen boşaltalım mı fmmffm
00 Yorumla
+1 yılçünkü onu arzulamıyorsun da ondan
00 Yorumla
+1 yılŞimdi tam sorun ne o erken mi bitiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Partnerinle Aranızda kaç yaş var yapı olarak zayıf mı kilolu mu?
En az 2 defa boşalabilmen lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrilmalisin hersey sekstir
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin.
00 YorumlaÇekim olmaya bilir demekki hoşlanmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılne bekliyorsun ne oluyor? Sorun nedir tam olarak?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yoksa uzun vadede mutlu olma şansın yok
00 Yorumla
+1 yılPartner değişikliğine git bence.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kanka ben arkandayım
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak onu arzulamiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKasma kendini bırak oluk oluk alsın
00 Yorumla
+1 yılekisk seyler var belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir durumdasın gerçekten Konuşmak istersen dinlerim başkasını düşündün mü hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yetersiz erkek en sıkıntılısı olsa gerek
00 YorumlaBence kukun başka alet istiyor. Bahane arıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılhemen konuya mı giriyosunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır öncesinde sohbet ediyoruz bazen film izliyoruz akışına göre devam ediyoruz
- +1 yıl
ön sevişme bakımından sormuştum, ön sevişme azsa ve cinsel çekim kurulamıyosa orgazm olman haliyle zor şimdiki gibi
Soran+1 yılUzun tutuyoruz hatta benimle daha çok ilgileniyor ama yok yani
- +1 yıl
ten uyumu ve cinsel çekim az ya da yok aranızda, cinsellik için sevmek sevilmek pek yeterli olmuyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendi kendini boşaltabiliyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumsuzluğu gereçek miymiş yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için mi birliktesin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni heycanlandiramamis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ten uyumu yok demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ayrıl ilişkide cinsellikte onemli
00 Yorumla
+1 yılİşi bilmeyenle berabersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Troll
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baskasıyla nasıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Cinsel açıdan mutlu değilsek yol yakınken ayril
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılEvet ayrılmasın
00 Yorumla
+1 yılAranızda ten uyumu yok
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimi seviyorum ama cinsel anlamda hiç mutlu değilim. Ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat