+1 yıl19 yaşımda fark ettim kendimi evliliğe kadar saklamanın aslında ne kadar saçma ve adil olmayan bi karar olduğunu. Bu yüzden 19 yaşında ilk birlikteliğimi yaşadım. Çünkü baktım ve gördüm ki benim gibi temiz kimse kalmamış herkes bi halt yemiş sktigimin geçmişinde. İlerde çok iyi anlasacagim ve belki de evlilige kadar gidecek oldugum şerefsizin de önceden bi seks yaşantısı olacağından emin olduğum için ben de yaptım pişman değilim
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
maalesef oyle bir cagdayiz ki insanlar artik cinselligi normal gormeye basladi eskiler daha guzeldi kendisini koruyan veya dikkat eden kizlar kalmadi keske o guzelligi koruyanlar kalsaydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kalmıştır artık insanlar sevgilisi dışındakilerle yaşıyor çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 yaşındayım yaşamadım zaten sevgilim de olmadı tercih etmedim
Sevmiyorum sevgili işleri çok sahte geliyor hele bu dönemde ohoo kim kimle nerede takip edemem huzur daha iyi
00 Yorumla
+1 yılValla bırak bisey yaşamayı sevgilim bile olmadı daha yaşım 18
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde bir şeyler yasanir. Ezanından sürterek orgazm olmasansida olur
00 Yorumla
+1 yılHerkes illa ki bir şeyler yaşar ve bu gayet doğal bence.
00 YorumlaBence kalmamişdir. Benim sevgilim olmadi hic. Ama sevgili olanlar mutlaka birseyler yaşamişdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öpüşmekten öteye gitmedim ve iyi ki gitmemişim
12 Yorumla- +1 yıl
Sevşmedemi olmadı
Cevap sahibi+1 yılSevişme olsa zaten mercimeği fırına verirdik aynı şey
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ne ilgilendirir ozelimiz
00 Yorumla
+1 yılNasıl bişey anlamadım hocam
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçi doğru dürüst buluşmadım kimseyle
Ben kaldım kardeş ben kaldım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalan vardır ama ben başaramadım🤣
00 Yorumla
+1 yılkalmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım.
00 Yorumla Vardır elbet
00 Yorumla
+1 yılKalmadi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalmadi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kaldım
111 Yorumla- +1 yıl
Bisey yapmadin yasamadiysan ayrılma vaktin gelmistir
Cevap sahibi+1 yılBu seni ilgilendirmez üstüne vazife olmayan konu hakkında yorum yapmakta senin için gelmiş
- +1 yıl
KS de soru soran yorum yapan kisi cvp larada kocunmamali eğer yorumuna kimsenin yazmasini istemiyorsan yoruma kapat yoksa yorum yapanı terslersen o yorum yapan senin a... nin.. ortasina koyar.. o... c.. ocugu
Cevap sahibi+1 yılSanane istediğimi yaparım sen yorum yapacaksin diyede ben niye kendimi kisitliyorum sizin yüzünüzler yüzünden kadınlar kısıtlanıyor yorum yapmayacak olan kişi sensin haddini bil ananda öyle mi acıdım sana haha
- +1 yıl
Yürü git gece gece belanı baskasindan bul
Cevap sahibi+1 yılGidecek olan sensin ben değil ikile
Cevap sahibi+1 yılProfildeki köpekler sensin herhalde çok güzel çıkmışsın bir kere havla bakiyim
- +1 yıl
Neden gizlendin
Cevap sahibi+1 yılHahah sen acıktık da o yüzden mi kuduruyon köpekcik dur kemiğini atıyım da sus haha
- +1 yıl
Terbiyesizlesme
- +1 yıl
Kim olduğunu biliyorum zaten ama sana yakışmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kaldı kaldi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası