Bu birkaç yıldır var eskiden böyle değildim. Ama cinsellik konuştuğum erkeğin karsisinda özgürce herseyi söylüyorsun ya bu hoşuma gidiyor. Daha efendi olarak addedilen erkekle konuşuyoruz sanki arkadaş gibi, yabancı gibi hissediyorum. Sadece sohbet ettiğin karşı cins arkadaş gibi. Tabi hemen görür görmez cinsellik olsun diyemem onu da istemiyorum ama 3-4 yıl mesela bu efendi olarak adedinin böyle bir erkekle sevgili olduk diyelim çok sıkıcı geliyor. En azından 1, 1,5 yıl sonra birseyler yaşanmalı gibi geliyor. Sizce neden böyle hissediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Her bireyin duyguları ve tercihleri farklıdır, bu nedenle bir şeyin neden olduğunu tam olarak belirlemek zor olabilir. Ancak, duygusal ve cinsel çekim arasında denge kurmak ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir ilişki dinamiği bulmak önemlidir.
Sizin yaşadığınız duygular, belki de cinsellik konusunda açık olmayan bir erkeğe karşı duyduğunuz rahatsızlığı yansıtıyor olabilir. Belki de bu erkek, size karşı cinsel bir çekim hissettirmiyor veya cinsellik konusunda rahat bir iletişim kurmanıza engel oluyor olabilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok dert etmemek lazım psikolojik nedenlerden ötürüdür cinsellik yaşadığın erkekle evlilik hayalleri kurmanın daha gerçekçi gelmesi gibi mesela örnek
Tek olay cinsellik de değil bu hoşuna giden şey samimiyete önem verenlerle olabilir, dobra kişiliğe sahip olanlarla mümkün olur
Komiktir ki arkadaşla böyle, eşle ciddi olmasını mantıklı bulur insanlar ama tam tersi arkadaşla ciddi, eşle dobra samimiyetlik olmalı tabii herkesin kendi kararı00 Yorumla
+1 yılYani bu gayet normal sonuçta kendine ait özel bir konuyu açtığın zaman kendini daha samimi ve rahat hissediyorsun diğer türlü nasıl davranacğını da bilmediğin için diken üstünde oluyorsun. Bu tabi kimisi için uygun değil ama bu normal sonuçta insan özelini paylaşabileceği biri ile daha özel hisseder
00 Yorumla
+1 yılYalnızca seks konuşmak sıkmıyor mu? Denge yoksa hepsi kötü. Sen birini istiyorsan eğer düzenli olarak buna göre adımlar atamıyorsan ters çaba kuralı yapıyor olabilirsin psikolojide ya da kendini sevmiyorsan kendine zarar verici davranıyor olabilirsin bilinç dışında.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman cinsellik konuşacağın birini bul sende. gerçi çok var etraf da
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece normal, hatta çoğu insan inkar etse de, kabul etmek istemese de olması gereken bu... Aşkın tetikleyicisi cinsel çekimdir, cinsel arzudur, çünkü birini sevmek için, ona bağlanmak için önce tanımak gerekir. Birine aşık olmak, onu tanımadan da mümkün, o zaman da bizi birine (karşı cins olabilir, olmayabilir) çeken, içimizde ona yakınlaşma, onunla bütünleşme isteği doğuran başka bir şey olmalı, o da cinsel arzu. Cinsel arzu duyduğun insanla da seks içerikli sohbet, veya seks hakkında sohbet etmeyi tabii ki istersin. Çünkü fantazilerinde o kişiyle sevişmeyi kurarsın. Aşkı cinsellikten bağımsız düşünmek, cinselliği sadece evli bireylere özgü bir eylem olarak gören tutucu zihinleri işidir. Cinsel arzu olmadan aşk olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
*tutucu zihinlerin
Özelimiz olan fanteziler fetişler, karakterin daha derininde doğal halinde olan özellikler. Nasıl çok sevdiğin güvendiğin insanın yanında mahçubiyet hissetmeden çocuklaşabilirsin saçmalıklarını yadırganma korkusu olmadan yapabilirsin, cinselliğinin rahat olduğu kişiyle de aynı güveni ve sevgiyi hissediyorsun. Bilinçaltında bu şeyleri bile paylaşabildiğin bir insana karşı istediğin kadar doğal olabileceğini bilirsin. Ben öyle hissediyorum, cinsellik olmadan doğru düzgün bir ilişki düşünülemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bence bir çizginin gitmesi gibi düşün. Algın bozuldu ve normale dönemiyorsun cinsellik konuştuğun erkekten ciddiyet beklememek lazım.
Sana ne gözle baktıkları ve ne düşündükleri belli senin artık ar damarın çatladığı için bunu normal kabul ediyorsun beni yanlış anlama bu bir atasözü niyetinde yani normallik algın bozulmuş84 Yorumla- +1 yıl
"cinsellik konuştuğun erkekten ciddiyet beklememek lazım" ne alaka? Cinsellikle birlikte ciddi ilişki yürütebilen erkekler de var.
Cevap sahibi+1 yılO masal ve hikaye
- +1 yıl
Yoo, gayet de gerçek... Türk kızının saçmalayan yanılgısı...
- +1 yıl
*saçmasapan
+1 yılSenin istediğin türden erkekten bol ne var piyasada? Öyle bir bahsetmişsin kı sankı hepsı kendını evlenecegı kadına saklıyor.
Cinsellik konusmayan erkek sevdıgıne kıyamayan erkektir adamdır o.. Bulunca kaybetmeyeceksın. Senın gıbı ler anlamaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Hep istedim öyle sevdiğine kiyamayan cinselik konuşmayan adam. Ama asla sevilmedim:(
- +1 yıl
@laraaaakara_ nasipten öte köy yok kardeşim... Bak soran gibi arkadaslara adamlar denk gelır kıymetı bılınmez...
Senın gıbı delıkanlı kızlara nerde yamuk, beynı cınsel organında atan var o denk gelır... Canına yandığım hayatı boyle ıste.. Bır yerden verse bıryerden alıyor.. Denk getıren yuvasını kuruyor zaten...
Sen Allahtan hayırlısını iste olur inşallah.. Hoscakal
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet doğru bende açıyorum bir yıldan sonraki ilişkimde konuştuk ama sonra konu hep cinsellik oluyor sevmiyorum. Bazı erkekler dozunu kaçırıyor sürekli cinsellik konuşmaya başlıyor. Oyğzden açmıyorum artık
46 Yorumla- +1 yıl
Haftada bir iyi mi😂
Cevap sahibi+1 yıl@Cemal007 gönder gelsin
Cevap sahibi+1 yıl@asiprens2905 çok iyi ya
- +1 yıl
Fazla abartmamak lazım
Efendi adamların sevişmediği bir dünya var da tası tarağı toplayıp oraya mı gittin bacım 🤦🏻♀️ efendi adamlar yapmıyor sanki
41 Yorumla- +1 yıl
Süper cevap ya nerdn aklına geldi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü cinsellik de diğer tüm sohbet konuları gibi doğal aslında. Onu tabu yapıp öcüleştirildiği için kadınlar bu konuda olumlu bakışta olmuyor. Sonra da samimiyet gelmiyor. Esprisine bile söylenebilecek bor bel altı şakanin etrafından dolaşılıyor.
00 Yorumla
+1 yılYapmayın hanfendi normal konularda konuşabiliriz
00 YorumlaFiskobirlik ne alaka? 😂 her sabah fiskobirliğin önünden geçiyorum Giresun’da hiç böyle düşündüğünü bilmiyordum fiskobirliğin
00 Yorumla
+1 yılBu senin hayata karşı bakış açın. Sana göre normaldir nedeni olamaz. Başkasına göre değildir nedeni olamaz
00 Yorumlasen istersen olur tabiki
erkek isteyince abazan oluyor çünkü
sende makul şekilde anlatınca hayır diyecek erkek çok nadir00 YorumlaBende aşık olduğum adamla cinsellik konuşamıyorum bir aptallık oluyor bende başta çok rahatken ciddi duygular gelişince bana bir haller oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende aşkımı öpmeye kıyamıyordım ama konuşmak lazım
+1 yılNormal evet cinsellik heyecan olusturur haliyle daha cazip gelir
10 Yorumla
+1 yılBende oyle ya birkac hafta sonra en geç iliski yasamazsak ben hemen sıkılırim hatta
15 Yorumla- +1 yıl
Ay birkac hafta bile cok geldi gsidos
- +1 yıl
Yalama oldum desene
- +1 yıl
Hadsiz halama olmak ne alaka
- +1 yıl
Yalama *
- +1 yıl
Belli oluyor 😂
+1 yıltabii ki normal cinsellik olmayacaksa arada okey arkadaşından ne farkı kalır
00 YorumlaBende tam tersi oluyor cinsellik konuşuldu mu soğuyorum sanki beni kullanmış gibi hissediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen seni nasıl zevke getiririm off görürsün sesimden bile çok etkilenirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Çok istekli bir ruhun var, klasikler seni kesmiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. sen birisni gerçekten sevdiğim için değil, birisiyle seviseyim diye sevgili yapanlardansin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1-1,5 yıl sonra demişsinizde o da çok uzun bi süre aslında. Gel biz onu 15-20 gün yapalım
00 Yorumla
+1 yılAnladım da, fiskobirlik ne alaka, fındık da almıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kemale ermiş olgun istiyorsun karşında kendin gibi:)
00 Yorumla Her şeyi konuşmak güzel zaten diğer türlü samimiyetin bile kısıtlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılo zaman sana sadece cinsellik için gelirler ve bunu ayırt edemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Abazalıktan ermiş kişiler seni şimdi aydınlatır merak etme
00 Yorumla
+1 yılSenin aşk mantığı da değişikmiş vermeden bağlanmıyosun sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılYaşında gereği ihtiyaç duyduğun konuya varmak istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAynen bende senin gibiyim yani bence böyle olması gerekiyor zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. her konuda rahat olmak en güzeli ve fantazilerde bile ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni harcarlar , bari bunu konustugun erkeklere soyleme.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşko kuşko ergen düşüncelerin yerini gerçekliğe bırakmış yaş itibariyle.
00 Yorumla
+1 yıl1 1buçuk yıl da olması gereken şeyler aslında, insanız sonuçta sevgilimle konuşmauacaksam napayım ki. İçimde gizli gizli hayal edecegime söylerim daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an da tam kadınlığının farkına vardığı yaştasın bundan dolayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de tam tersi cinsellik konuştuğum kişiden soğuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhemen tanistigin biriyle konusulmaz yapilmaz ama uzun bir iliskiyse ve iki taraf da istiyorsa evet bende cinsellik olmadwn yapamihorum ama bakireyim
515 Yorumla- +1 yıl
Uzun sürede olmaz ya yani çok uzun olmaması lazım ister çünkü insan
Cevap sahibi+1 yılaynen
- +1 yıl
Hele ki iki taraf yüksekse uff
Cevap sahibi+1 yılevet
- +1 yıl
Şimdi bile yuksegim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbanane
- +1 yıl
Zırla
- +1 yıl
Aynen sonuna kdar katılıyorum
- +1 yıl
İyi akşamlar KS milleti uzun zamandır ilk defa bir bakire yorumuyla karşı karşıyayız😆😆😆
- +1 yıl
Aşk mutlak olmalı
Cevap sahibi+1 yılhoc sevismedim aptal misin
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence ilişkide cinsellik konuşulmalı çünkü en güzel aşık olduğun kişiyle konuşurken keyif alıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılCok haklisin. Hoslaniyorsan birseyleri saklamadan soylemelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep söylüyorum efendi aklı başında erkek kadınlara göre değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mantıklı bir soru olmuş. İnsan istediğine aşık olur 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya tabi ki belli bir zaman tanışıklıktan sonra zaten cinsellikte konuşmak ufak elleşmeler öpüşmeler olması lazım
00 Yorumlaben cinsellik konuşmayınca nefret ediyorum konuşmaktan
00 Yorumla
+1 yılNiye senin gibi biri çıkmıyor karşıma ya. Çok mu şanssızım ben
00 Yorumla
+1 yılBunun adına aşk denir ve mutlak olması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere abaza sapik diyen olursa bundan sonra çeker vururum erkekler melektir
00 YorumlaRahat konuşabildiğin kişi özeldir güzeldir
10 YorumlaBana maks 1 hafta gibi geliyorsun
10 YorumlaSeninkisi aşk değil ki zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılNe değişik insanlar var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak lazım bir yerden SONRA
00 Yorumla
+1 yılBuna aşk değil, şehvet deniyor
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir dünya konuşursun olmaz konuşmazsın olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil aslında 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsun demekki cinselliği de
Seni mutlu edenide00 Yorumla
+1 yılKsnin haşin erkekleri damlar simdi
00 Yorumla
+1 yılDuramiyondur artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çünkü isteklerini dile getirmek istiyorsun artik.
00 Yorumla
+1 yılSeks konusamadigin birine isinamazsın ki zaten
00 YorumlaGaliba normal artık kimse aşık olmuyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulunabilir burdan birini.
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler