Cinsel Yaşam Cinsellik hayatınızda kaçıncı sırada yer alıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Cinsellik hayatınızda kaçıncı sırada yer alıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yemek, barınma ve işten sonra 4. öncelik sırasındadır seks. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İlk sıralarda yerini koruyor gadası 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl biraz aşağıda kalıyor, başta aile, sonra sağlık, sonra kariyer, baya bi sonra cinsellik 2 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmem ki aslında baya ilk libido yüksek ama hiç yaşamadım ben bazen korkuyorum yanlış şeyler hapıcam diye de tutuyorum sonra. Sağlık en önemli şey bu hayatta yoksa huzur olmuyor... 0 0 Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yer almıyor ama alırsa onu 3. sıraya koyacağım 2 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik ekmek gibi su gibi önemlidir. Tabii doğru kişiyle olursa. Duygusallık ile birlikte gelen cinsellik ise her zaman zirvededir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 sağlık. 2 huzur 3 para 4 cinsellik olsada olur olmasada olur. Dünyanın sonu değil yani. 0 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hep ikinci sırada. y*rrağı yemek için yaşıyorum 🤭 1 1 Yorumla Muratozer46 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl 3. sirada önce benim önemli sonra çocuklar sonra cinsellik 1 0 Yorumla
belirsiz15644 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yer almıyor çünkü kafam gömülü değil çünkü birçok alan var ilgilenmem gereken 4 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Normalde 3. Diğer 2 heded ulaşıldıkça 1 e çıkıyo 0 0 Yorumla
BaySensiz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 1- Aile2- Sağlık3- Para4- Aşk Sevgi5- Cinsellik 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kendi hayatım için ilk 3 de yer alıyor ama hayatımda yok 🤣 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim için önemli ya. Fakat her ne kadar önemli olsa da her şeyim o değil. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. İstek anlamında ilk, yaşanmışlık anlamında son sırada. 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim baya üstlerde. En üstte. 6 0 Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Önce sağlık 2 sıraya da onu koyarım 5 2 Yorumla fibula77 +1 yıl Libidon yüksek mi Yorumla beyzaaa21 +1 yıl Detay yok kardeş Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Birinci sırada benim için 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilim olsa ilk sırada yer alır ama ikiside yok 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Benim için bir önemi yok 🙄🙄 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yer alıyor mu? diye sorulsa daha mantıklı olurdu. 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. en yukarda en birinci sırada 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. 1 ile 10 arasında gider gelir 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. 5 gibi 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. -200 yani yok 0 2 Yorumla Musti3335 +1 yıl Neden yok Yorumla ladymelo +1 yıl @Musti3335 aptalım da ondan neden olacak. Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 3. sırada. 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. bu belli olmuyor 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk sırada 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. 3-4 falan 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. 3 .. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 2. Sirada 0 0 Yorumla
Kullanıcı159 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 1 den hiç düşmedi 0 1 Yorumla Kullanıcı159 +1 yıl Bu durumun böyle dewam etmesi beni çok yıpratıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yemek, barınma ve işten sonra 4. öncelik sırasındadır seks.
İlk sıralarda yerini koruyor gadası
biraz aşağıda kalıyor, başta aile, sonra sağlık, sonra kariyer, baya bi sonra cinsellik
Bilmem ki aslında baya ilk libido yüksek ama hiç yaşamadım ben bazen korkuyorum yanlış şeyler hapıcam diye de tutuyorum sonra. Sağlık en önemli şey bu hayatta yoksa huzur olmuyor...
Yer almıyor ama alırsa onu 3. sıraya koyacağım
Cinsellik ekmek gibi su gibi önemlidir. Tabii doğru kişiyle olursa. Duygusallık ile birlikte gelen cinsellik ise her zaman zirvededir
1 sağlık.
2 huzur
3 para
4 cinsellik olsada olur olmasada olur. Dünyanın sonu değil yani.
Hep ikinci sırada. y*rrağı yemek için yaşıyorum 🤭
😊😊😊
3. sirada önce benim önemli sonra çocuklar sonra cinsellik
Yer almıyor çünkü kafam gömülü değil çünkü birçok alan var ilgilenmem gereken
Normalde 3. Diğer 2 heded ulaşıldıkça 1 e çıkıyo
1- Aile
2- Sağlık
3- Para
4- Aşk Sevgi
5- Cinsellik
Kendi hayatım için ilk 3 de yer alıyor ama hayatımda yok 🤣
Benim için önemli ya. Fakat her ne kadar önemli olsa da her şeyim o değil.
İstek anlamında ilk, yaşanmışlık anlamında son sırada.
Benim baya üstlerde. En üstte.
Önce sağlık 2 sıraya da onu koyarım
Libidon yüksek mi
Detay yok kardeş
Birinci libidom aşırı yuksek
2 çünkü önce sağlık, sonra seks
1. sırada değil
Birinci sırada benim için
İlk sırada aşk var sonra cinsellik
Sevgilim olsa ilk sırada yer alır ama ikiside yok
Benim için bir önemi yok 🙄🙄
Yer alıyor mu? diye sorulsa daha mantıklı olurdu.
maddiyat sağlık ve seks
Herzaman en önde gelen bir şey
en yukarda en birinci sırada
2. Sırada
1 ile 10 arasında gider gelir
Ilk top listede 1 sirada
Son sırada
-5 falan
2. Sırada
1. sırada yer alıyor
5 gibi
sonlarda
Hayatımda biri olsa ilk sıraya alırım
İlk sirada
-200 yani yok
Neden yok
@Musti3335 aptalım da ondan neden olacak.
Genelde ilk üçte
3. sırada
3. sırada.
bu belli olmuyor
Gün gün değişiyor
İlk sırada
3-4 falan
3 ..
2 veya 3
ilk 3te
2. Sirada
İlk sırada