eşimle bebek istiyoruz ama bazı sağlıksal problemler den dolayı olmuyor ve artık ikimizde çok yıprandık psikolojik olarak, cinsel ilişki dahi artık zoraki oluyor sanki çok isteksiz o da bende
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun Bur sorun olarak algılamanizdan kaynaklı yetersizlik hissi ile birlikte konusulmasa bile bu sorun gündemimizde. Konuşmamanız ayrı bir sorun. Bu yüzden cinsellikten uzaklaşmış olmanız doğal profesyonel destek gerekli kesinlikle ilerleyen dönemde cinsellikten tamamen kopma gibi durumlar oluşabilir buda boşanmalara sebebiyet verir.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkut olarak önerim bu durumu açıkça konuşun ve destek için cinsel terapiste baş vurun.
Soran+1 yılkonuştuk bu akşam sıkıntılarımız ne die dile getirdik, teklif ettim psikolog tan yardım almayı istemiyor, çok durgun davranıyor. Daha ne yapayım bilmiyorum bende kendimi iyi hissetmiyorum sorun benden kaynaklanıyor ve bi bebek istiyoruz onu bile ona veremiyorum ben ne yapayım bende çok yorgunum bi sürü ilaç içiyorum her ay doktorlardayım. Evet farkındayım oda etkileniyor bu durumdan ama benim de gücüm yetmiyor artık
Cevap sahibi+1 yılYetersizlik hissi toplum tarafından yetersiz eksik gosterilme korkusunun beslediği bir şey feodal yapının mevcudiyetinden kaynaklı.
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla üstüne gitme sende kendini yıpratma biraz zaman tanıyın birbirinize
Cevap sahibi+1 yılSurat asmamaya ortada bir sorun yokmuş gibi davranmaya çalış. Benimde teorik olarak bilgin var. Terapi deneyimim yok henüz yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Soran+1 yıliçim çok huzursuz bi tek o yanımdayken kendimi iyi hissediyorum ama o da üstüme gelme diyor , sanki hiç bir birimizi anlayamıyoruz
Cevap sahibi+1 yıl"Eksikliğinin" şahidi senin o yüzden bu şekilde soğuk davranması tırnak için eksiklik onun hissettiği bu suanda
Cevap sahibi+1 yılSen biraz daha sağduyulu davran ve bu konuyu o acmadikca gündeme tasima
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkegin istememesi tuhaf icten gelen bir dey cinsel durtuler ne olursa olsun. yipranmisligin disinda psikolojik etkilenmek normal bir surec ama bunu duzeltmekte sizin elinizde
13 Yorumla
Soran+1 yılbenimde ondan farkım yok ki çok fazla yorucu bi süreç ister istemez etkileniyoruz
Soran+1 yılevet çok yorgunum artık onuda anlıyorum ama elimden bişiy gelmiyor her gün bi sürü ilaç kullanıyorum sürekli doktorlardayım ben daha fazla etkileniyorum ama o durgun davranıyor
Cevap sahibi+1 yılİste onun durgun davranmasi tuhaf erkek o kadar tutamaz kendini. blmyrm aranizdakini tam
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun keyfi ve hazzı başka o haz istek ikinizdede yokmu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılNeden mesela anlatmak istersen dinleyebilirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bu sağlıksal problemler kimden dolayı acaba ondan mı
04 Yorumla
Soran+1 yılbenden
Soran+1 yıltedavi sürecindeyim ilaç kullanıyorum
Sizin enerjiye ve morale ihtiyacınız var
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o da bizde yok ne yazık ki 😃
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum neden acaba kökenine inin
05 Yorumla
Soran+1 yılonu nasıl yapayım
Soran+1 yılpsikoloğa istemiyor teklif ettim
Monoton bi iliskii artk istek de yok kotu
00 Yorumla
+1 yılAteşlendirmelisiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğişik ortamlar yaratın kendinize
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm Allah şifa versin inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılDurum kötü yardımcı olmak isterim
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Bi kaç hap önerim olucak, gel istersen
- +1 yıl
Olum sen hasta mısın? Neyin kafasını yasiyosun
Soran+1 yılTR de değiliz Almanyada yaşıyoruz
- +1 yıl
Kargoyla alırsın sorun yok, bunlar yapma ilaçlar 70 senelik eczanenin ve faydasını görenler olduğu için dedim
- +1 yıl
Kanka, zaten sorun orada, ne olursa olsun istek enerji ve sertleşme oluyo
- +1 yıl
:)))
Tüp bebek yapp
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni
Şeyler deneyin00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi