Cinsel Yaşam Penisimi gören kaçıyor bu neden sorun oluyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Altı üstü erekte hali 38 cm 😔😔😔 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben Gana lıyım 9 yıldır Türkiye de yaşıyorum Penisimi gören kaçıyor bu neden sorun oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sen Kısılay’a iş müracatı yap. Deprem bölgesinde çadır direği olarak işe alsınlar seni. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu guzeldi😊😊 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yani kaçmamaları bence bir mucize o ne öyle 😂 tabi sevenlerde var da kaçanlar daha çokdur normal olarak 😂 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz palavra olmuş amerikada zencilere ilişki yaşayan hanıma sordun 25-27 olanını gördüm ilişki yasadim dedi 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl kıvır arkana montele çifte zevk alırsın at yalanı yiyen çıkar belki 0 0 Yorumla
Byroughh Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Atmısın eşekmisin aq o kadar olsa 9 yılda Türkiye şartlarında evrim geçirir küçülür 0 0 Yorumla
evrensell00 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Olum sallama kolun uzunlukmu o ne öyle göfundemi sakliyon 0 0 Yorumla
aşık_bir_rahibe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl La o nasıl kalkıyo 😅 yer çekimi var agırlıgı ğuüzünden dik duramıyorsa bide ohooo 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kravat yap boynuna as 1 2 Yorumla cevher67 +1 yıl Siyah kravat iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekur ederim Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Atma atma Recep din kardeşiniz da 0 0 Yorumla
Маhреyker Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Hadi ordan... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben Gana lıyım Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim ki 37.5 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ziyaaaaa 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyahiyle de birlikte oldum onlarda yok bu kadar atma Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla ispartalisparrow +1 yıl Senin gibi kadınlar artmalı ülkede. İstek karşılayan birbirini tätmin eden arkadaş lazım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ispartalisparrow Ben istersem olur istemezsem dokunamazsınız bile Yorumla ispartalisparrow +1 yıl Sana istemezsen dokunacaklarını nereden çıkardın peki Yorumla Diplomasız_Doktor +1 yıl siyah mı iyi beyaz mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen Kısılay’a iş müracatı yap. Deprem bölgesinde çadır direği olarak işe alsınlar seni.
Bu guzeldi😊😊
Yani kaçmamaları bence bir mucize o ne öyle 😂 tabi sevenlerde var da kaçanlar daha çokdur normal olarak 😂
Biraz palavra olmuş amerikada zencilere ilişki yaşayan hanıma sordun 25-27 olanını gördüm ilişki yasadim dedi
kıvır arkana montele çifte zevk alırsın
at yalanı yiyen çıkar belki
Atmısın eşekmisin aq o kadar olsa 9 yılda Türkiye şartlarında evrim geçirir küçülür
Öyle bi penisin varsa bana sok diyecem atma bu kadar
Olum sallama kolun uzunlukmu o ne öyle göfundemi sakliyon
La o nasıl kalkıyo 😅 yer çekimi var agırlıgı ğuüzünden dik duramıyorsa bide ohooo
Bacağına bağliyorsun heralde
Çevirip kendine denedin ozaman sen.
Kravat yap boynuna as
Siyah kravat iyi olur
Teşekur ederim
Atma atma Recep din kardeşiniz da
eksik ölmüşsün kanka 58 olmasın :D
Hadi ordan...
Ben Gana lıyım
Atma cafer
Peki
8cm olmasın o
Benim ki 37.5
Ziyaaaaa
Yalan söylemiyorum
Siyahiyle de birlikte oldum onlarda yok bu kadar atma
Tamam
Senin gibi kadınlar artmalı ülkede. İstek karşılayan birbirini tätmin eden arkadaş lazım 😂
@ispartalisparrow Ben istersem olur istemezsem dokunamazsınız bile
Sana istemezsen dokunacaklarını nereden çıkardın peki
siyah mı iyi beyaz mı