Tabiki onlar değersizdi 🤷🏾♂️ bir tane düzgün çıksaydı şu an bu soruyu sormazdı ben anlamıyorum bunlar cinsellikk nasıl yaşıyor böyle değer vermeden iş olsun diye galiba
Bir erkek düzgün bir erkek kadın ile özel şeyler yaşasa aslında kadına daha iyi sevgi ilgi vermesi gerek Ben hiç yaşamadım daha çünkü iş olsun diye değil de Duygu ile olcak kadını ne zaman bulursam değer kadın ne zaman olursa
O mantık asalakk insanlar da var oysa kullanmak değil de duygu ile olsa öyle kullandım kelimesi söylenmez di Ben cinselliğin iş olsun diye önüne gelenle değil de ben bir kadın ile olsam teşekkür ederdim Duygularını hissettiğim için Hangi il
@kaderiocb herkes aldatilabilir ben ona birsey demem burada soru nasil degerli ve seksi olurum ben buna cevap verdim bir kadin bir erkekle sevgili olup sevisecekse yasadıklarindan pişman olmayacaksa sevismeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Knk benim gibi ol azcik 😂
Cinselliğin tanrıçası ol ama değer vermediğim kimseye verme bu kadar...
Sen kime veriyorsun
Kimseye vermedim deneyimim falan yok sadece sexting yaptığım oldu... O kadar
Sexting yaptıklarımız hepsi de ideal eş oldugumu söylüyordu hep 😂
Vayy bu bilgi önemli.. hiç tecrübe olmadan nasıl. oyle. djsundurdun acaba 🤔
@İzmirgeceleri35 bas git la abaza
Kesin şimdi kıza takip de gönderir
Kaliteli yaşam tarzı ve bunu sosyal medyada paylaşma o erkekler seni bulacak
Bu soruyu mu
Sen zaten değerli ve seksi bir kadınsın bunu unutma
Milletti bu aralar havalı tıp olma merakı sarmış iyice
Değerli olmak için karşı taraf yani erkek değerli olması gerek değerli bir erkek ile sevişden cinsellik yaşasanda değer değişmez
Onlar mı değersizdi yani
Bana tüm kötü hissettirenler
Tabiki onlar değersizdi 🤷🏾♂️ bir tane düzgün çıksaydı şu an bu soruyu sormazdı ben anlamıyorum bunlar cinsellikk nasıl yaşıyor böyle değer vermeden iş olsun diye galiba
Obje olarak görüyorlar evlenmeden veren kızları basite indirgiyorlar
Bir erkek düzgün bir erkek kadın ile özel şeyler yaşasa aslında kadına daha iyi sevgi ilgi vermesi gerek
Ben hiç yaşamadım daha çünkü iş olsun diye değil de Duygu ile olcak kadını ne zaman bulursam değer kadın ne zaman olursa
Anladım Allah hakkınızda hayırlısını versin
Öyle düşünme basitlik değil sadece düzgün çıkmıyor karşına aksine daha fazla değer vermesi gerek çünkü özel duygularda alınıyor
Teşekkür ederim vefalı birimisiniz sizce
Derlerya aklı başında olan insanlar aklı olmayan insanların elinde hayat böyle galiba
Evet ama vefa karşılığında kötülük gördüm hep
Maalesef
Aslında akılları var hem de kurnazlığa kötülüğe çalışan bir akıl onlarınki
Demekki artık devir oyuncak insanların devri olmuş hemcinslerimde duygusuz olmuş bu yüzden böylesin
Peki seni tebessüm ettircek biri çıksa yani gönlün huzur olcak biri çıksa nasıl biri olursun
Kurnazlık seks ise bu sadece onların kurnazlık değil kendini kandırması
Siiktiim kullandım mantığıyla bakıyorlar
Değer veren birinin çıkacağına pek umudum yok artık
O mantık asalakk insanlar da var oysa kullanmak değil de duygu ile olsa öyle kullandım kelimesi söylenmez di
Ben cinselliğin iş olsun diye önüne gelenle değil de ben bir kadın ile olsam teşekkür ederdim Duygularını hissettiğim için
Hangi il
Buradan birini istemiyorum
Ön yargılısın haklısın da ama hayatta her şey güven değilmidir
Sadece dürüstlük benim isteğim bu kadar öyle kafayı yemiş insanlardan sakın sanma
Sen bakirsin bir kere. Olmaz o iş
Bakir olmam kötü bir şeymi senin için?
Olmaz geçmişim sorun olur
Hangi il?
Yorumunu bekledim arada bir girdim baktım
Öyle burada Dedin ama saçma insanlardan sanma
Hiç vefa Yok galiba 🤔 insan bir şey yazar
Göster ama verme ozaman degerli olursun biraz işve birazda dekolteli giyin seksi olursun
Vermek değeri düşürür değil mi
Yani tabiki düşürür kolay lokma olma biraz pesinde kostur
E nereye kadar koşacak ki erkek de göster ama verme derken
@kaderiocb yani öyle hemen verip basit kadinmi olsun aşık olan sonuna kadar koşar
Hayır merak ettim açıkçası Şu an benimde iliskim var 6 aydır beraberiz cinsellik yaşamadım cok istiyor mesela artık zamanı degil mi
@kaderiocb o sana kalmiş tabiki yasayabilirsin ama senden hevesini alınca seni terketme ihtimali çok yüksek
Cok sacma geliyor bana bu heves meselesi ya yasamayinca da aldatiyorlar
@kaderiocb herkes aldatilabilir ben ona birsey demem burada soru nasil degerli ve seksi olurum ben buna cevap verdim bir kadin bir erkekle sevgili olup sevisecekse yasadıklarindan pişman olmayacaksa sevismeli
Sonunda ayrilinca keske ben bununla sevismeseydim demeyecek kendini kullanilmis hissetmeyecek
Kendine ve değerli görďüğün birine ilgi göstererek
Değeri kendin belirlersin
Cilveli be sat dekolte giyeceksin
Dar ve dekolte giyeceksin
Hemen verme biraz peşinden koştur
O soru baştan sorulmalıydı
Defol lan
Sende kendi iradeni kullan
Gösterip verme
Vermek yanlış değil mi
Yanlış. Ama artık dediğine göre daha önce yasamissin
Evet çok pişmanım
Pismansan neden seksi görünmek istiyorsun?
Seksi olunca elde edemeyecekler ki
Neden seksi olmak istiyorsun o zaman?
Herkes beğenilmek ister
Hmmm
Yapmadinmi hic
Yaptım
Giyim giyim giyim
Hayır diyerek
Çok aslinda