Değilim ama eşimin bunu yapması gururumu onurumu kirardi yani dupedüz sen yetmiyorsun beceremedin bende kendi işimi kendim görürüm demek oluyor. Bence empati yapın o zaman anlarsınız nasıl bi üzücü bi his olduğunu
Bence güzel bisey helede karsilikli olursa daha da guzel.. insan kendi vucudunu sevecek ki karsisindakine daha cok zevk vermesini ve zevk almasini bilecek..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır. 23432432. aynı soru.
Eğer şehir dışında falansa arasın birlikte yapalım, aynı evdeysek ihtiyaç duyacağını sanmıyorum
Evet eşin kendini yetersiz görür gururu kırılır yani düpedüz adama sen beceremiyorsun demek oluyor
Evlimsin
Değilim ama eşimin bunu yapması gururumu onurumu kirardi yani dupedüz sen yetmiyorsun beceremedin bende kendi işimi kendim görürüm demek oluyor. Bence empati yapın o zaman anlarsınız nasıl bi üzücü bi his olduğunu
Kötü değil biz eşimle fantezi olarak yapıyoruz birbirimizi kışkırtmak için
Guzel
Sen sürekli bu tarz sorular soruyorsun
Bilmem ama eşim öyle bir durum yaşasan mastürbasyon ona ben yaparım ona asla borakmam 🔥 her fırsat değerlendirilmelidir 😉
Bence güzel bisey helede karsilikli olursa daha da guzel.. insan kendi vucudunu sevecek ki karsisindakine daha cok zevk vermesini ve zevk almasini bilecek..
Tek kötülüğü evli birinin mastürbasyon yapmasını gerektirecek kadar ilişkiye girmeyen kötü bir eşe sahip olması
Kişinin kendi kendini rahatlatmasının neresi suç bence kötü olan tatmin edemeyen eşdir
evli misin kaç yaşındasın ve cinsel hayatınız nasıl bu soruların cevabına göre değişir
yeterince doyuma ulaşmayan biri için gayet normal bir durum.
yok be arada ufak kaçamaklardır :D
Evlimsin
hayır sen?
Hayir
sen kaçamak yapıyor musun gizli cevap veren
Hayir değil arada yapmak gerekebiliyor hem kadin hem erkek için
Evlimisin
Evet
Anladım
Evli erkekler ve kadinlar bazen mastürbasyon yapabilir
Bence değil olmamalı 😂
Tabi ki kötü bir şey