Bir bebeğim olsun istiyorum. Ama anneler doğumdan sonra hep çöküyor bekar hali gibi olmuyor yıpranıyor yoruluyor. hamile kalmak istiyorum ama kilo almaktan alıpta verememekten bakımsız olmaktan korkuyorum. Bişeyleri salınca harbi salıyorum bende. Doğum çatlakları hadi onu geç normal doğumda vajina eskisi gibi oluyor mu? Ya sa sezeryan yaparım büyük ihtimal o dikiş izleriyle nasıl bikini giyeceğim? Bizde de genetiktir annem kilolu bir kadın değildir ama teyzemler falan hep doğumdan sonra çok çok kilo aldılar ve verseler dahi eskisi gibi olamadılar. Dış görünüşüme önem veriyorum ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, bu korkuları birçok kadın yaşar. Ama söz konusu çocuksa bazı şeyleri göze almak gerekir. Ayrıca her gebelik sonrası vücudunda bozulma, kilo, catlak olacak ya da kalıcı olacak demek değildir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Bir kızım var, çok şükür bekar kızlardan farkım yok. Ama her insan aynı olmaz tabii kendini salmamak lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eşine soyle baskasindan yapsin bir bebek. Hem sen yorulmazsin ugrasmazsin. Vucudun da bozulmaz. 100 sene böyle kalirsin.
00 Yorumla
+1 yılkendine bakarsan güzel kalırsın annem hala spor yapıyor ve gayet güzel kadın
02 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi biliyorum en ufak şeyi takan depresyona giren ucundan kopsun herşeyi söker atarım bide içine ben ederim öyle bi kişiliğim var😂 yani ne sağlıklı beslenirim ne spor yaparım eminim bundan
- +1 yıl
öyle olursan formunu koruyamazsın ama işte
Düzgün bir eşin olursa, çökmezsin merak etme
10 Yorumla
+1 yıl2 çocuk doğurup bekarkenden daha güzel olan arkadaşlarım var. Böyle düşünme
10 Yorumla
+1 yılAnne olunca her zaman güzel olursun.
Anneler her zaman güzeldir
10 Yorumla
+1 yılyoo bu sana bagli sne kendini salarsan cokersin. Kendine bakarsan minimum derece de cokersin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçocuktan sonra eskisi gibi olamazsınız bu hayatın bir gerçeği. bazı şeyleri kabullenmek gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskisi gibi oldu eşim. Üst komşum eskisinden daha güxel oldu. Vajina da eskisinden daha tatlı oldu. Tavsiyem doğum yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılspor filan dikkat edicen. eskisi gibi olman zor tabi. degiscen. anne olcan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kendine bakarsana sorun olmaz
10 YorumlaTek derdin buysa yapma zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var annelik kadına daha çok yakışıyor
00 Yorumla
+1 yıl2 oğlu olan bir tanıdığım var kız benden fit.
00 YorumlaBu çöküş sana bağlı kendine bakarsan çökmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakımı sporu ihmal etme
10 Yorumla
+1 yılYanılıyorsun
00 YorumlaKiloları fitness'a giderek halledersin.
00 YorumlaEskisi gibi olmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli misiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılyeni evliyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpor yapacan knkk
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çocuk sahibi olmak istiyorum ama eskisi gibi güzel olmayacağımdan korkuyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat