Sanmıyorum bende evli değilim hatta hiç sevgilim olmadı ama bu yalnızlığa itme durumu olacağını düşünmüyorum, zaten ilişki sevgiden gelir o olduktan sonra da cinsel ilişki de gelecektir, aynı zamanda da gerçeğini yaşadıktan sonra ona çok bağımlı olacağını düşünmüyorum.
Bende daha önce suni vajina almıştım ama açık söylemek gerekirse çok hoşuma gitmedi ve attım hem gerçek değil hem yapay madde hemde gerçeği gibi tabiki olmaz. Ancak mastürbasyon bile bazı zamanlar bağımlılık yapabilir bununla ilgili olarak enerjini aklını bedenini başka şeylere verecek olursan bunu aşmak mümkün olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ümidini kırmak gibi olmasın, kalbini kırmak hevesini kaçırmak istemem ama biraz olumsuz konuşacağım lütfen eleştiriye açık ol. Bak o oyuncaklar hem insan doğasına aykırı şeyler hemde bir sürü mikrobu barındırabiliyor. Yani ne anlıyorsunuz bir eşyayla yapmaktan. Benim hem cinslerimde oyuncak bebekle falan yapıyorlar. Çok sıkıntılı şeyler hem zararlı hemde insana kendisini psikolojik olarak yetersiz hissettirir özgüvenini düşürür boş yere, yani kendime diyorum yakışıklı genç birisiyim kendime uygun partner bulamıyorum bu kadar mı acizim giidp böyle bir şey yapayım diye parayla esc veya jigoloya gitmeden farklı değil bence, biraz sert bir eleştiri oldu ama yapmayın böyle şeyler. Yani onun yerine mastürbasyon yap sadece daha iyi, yok mu şöyle bakımlı tecrübeli seni doyuracak bir partner yani genç güzel biriysen kendine uygun bir erkek rahatlıkla bulabilirsin neden bunlara tenezzül ediyorsun ki? 😂
Bu yaşıma kadar Elizabeth ve Elanora yeterli oldu benim için. Karşı cinse ihtiyaç duymadım. Bir kız gelip yalvarmadıktan sonra da yanaşmam 😂 Çok bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Yaşayacağım birkaç dakikalık zevk neticede. Mastürbasyon daha az yorucu ve daha hijyenik 😂 Sen de öyle takıl ne olacak 😂