Nişanlım 30 yaşında ben 25 Benim şimdiye kadar cinsel istek duyduğum tek erkek o başkasına karşı isteğim olmuyor onu seviyorum çünkü. İlişkiye girmedik , cinsel isteği var Beraberken sevişme vs oluyor ve sertleşiyor ama bi 10 dk sonra sertliğini kaybediyor Boşalma da oluyor tekrar sertleşiyor yani ama kontrol etmekte zorlanıyor sertleşmeyi. Mastrubasyon yaparken de sertliği gidebiliyormuş. Biz nişanlanmak üzereyiz dün akşam bu konuyu açtı doktora gitmiş hormonları normal çıkmış damarlara kan gitmiyor olabilir demiş doktor. Bunu kafaya takıyormuş bana söyledi. Ben de benim için sorun değil çünkü ben seninle tatmin oluyorum ilişkiye girmediğimiz halde oluyorum ve mutluyum dedim Gerçekten de mutluyum. İlacını kullanmaya başlayacak yakında ama acaba bu sorun kalıcı bişey mi başına gelip düzelen var mı? Bu durumun onu üzmesi ve takması beni de çok üzüyor onu çok seviyorum ve mutluyum ama onunla bu konuyu konuşmak bile üzücüydü. Bunu yaşayıp düzelen var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu önemsemiyor gibi duruyorsun ama evlendikten sonra bu senin içinde sorun olmaya başlayacak şu an belki sadece sevişmeyle dokunma ondan tatmin olabilirsin ama evlendikten sonra durum değişecek artık zevk alamayacak duruma gelirsin bu konu önemli tedavi olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
En basta kafasına takmayacak ama ilsiki olmadı demisiniz olduğu zaman sizi en az defa bosaltabilmesi gerekli çünkü bayanlar bazen 1 de yetmiyor oyuzden guzek bi sevisme olmasi gerekir hemen birleşme olmasin ilaçlar cok iyi degil kalp te sıkıntı olur siz kendinizi hazırlayın ondan sonta birleşme olsun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılseks tecrübesi yok muhtemelen Ve kendini tutmayı - dayanmayı bilmiyor... Zamanla buna alışacaktır, İlişkiniz süresince 1 gün boşlukla seks yaşarsanız, sorunlar bitecek muhtemelen
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç seks yapmamış daha önce. Ama ben bu kadarla bile tatmin oluyorum yani sorun olmaz gibi geliyor ama herkes sıkıntı olur falan diyor bilmiyorum yaşayıp düzelen var mı. Cinsel isteği yüksek birisi ama
- +1 yıl
Ben bu kadarla tatmin oluyorum demen yanlış çünkü zaman içerisinde dahasını isteyecek ve bekleyeceksin :) şu an p*nisi, senin bacagına dokunca boşalıyordur ama deneyimledikçe düzelir ( tabi buna gayret ederse, fino köpeği gibi kelkinip kelkinip boşalmanın derdine düşerse, vay senin haline )
Soran+1 yılİstediğim zaman kendini tutuyor boşalmadan duruyor
- +1 yıl
Ama işte onun da bi taktiği var... Sanırım sevgilin, boşalmamak için kendini tutunca, bu seferde ereksiyonunu kaybediyor 🤦
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılşu an sana yetiyor ama ileriki süreçte yetmiyecek. Tedavi için onu destekle. Muhakkak bir kaç doktora da görünsün. Bundan 5 yıl sonra yaşı daha da büyüycek ve işler zorlaşacak. Tedbir için geç kalmayın
10 Yorumla Bu simdilik senin icin sorun olmaz ileriki zamanlarda senin icin uzucu olacaktir o yuzden kendisine bu sekilde degilde acaba ne yapabiliriz diyerekten destek olman hem senin acindan hem onun acisindan daha mantikli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılbende aşırı sert oluyor a normal bir şey oldugunu düşünüyorum ama dr gittim normalden daha sert senin pens dedi sizde bi dr gidin bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen böyle şeyler kadında farklı erkekde farklı bi şekilde oluyor çözümsüz değil ama tedavi bi kaç deneyimle toprlanacak şeyler 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkini gözden geçir ilerde buyük sıkıntı olabilir. Aşk kafasıyla düşünme, cinsellik olmadan evlilik baya sıkintı
16 Yorumla
Soran+1 yılBende de aşk olmadan çinsellik olmuyor bu zamana kadar birsürü sevgilim oldu hiç birine sevmedim ve hepsi canavar gibi iyiydi cinsellik konusunda ama ben istek duymuyordum çünkü onları sevmiyordum midem kalkıyordu şu an nişanlımı sevdiğim için cinsel isteğim yüksek onun da yüksek sadece işte bu konu biraz şey yani aslında sertleşiyor falan hani ben sorun da görmedim ama. Damar. sertligi olabilir demiş doktor Hormonları sperm kalitesi iyi çıktı testlerde ama biraz işte sanırım kan akışı iyi değil oraya sırf bu yüzden vazgeçmek istemiyorum çünkü zaten başkasına karşı aseksüel gibiyim
Cevap sahibi+1 yılBi anlik heves icin ciddiye almayın fazla
Soran+1 yıl@Ramoness doktor sende sıkıntı görünmüyor isteğin de varmış hormonlar da iyi damarla alakalı olabilir damarları açman lazım demiş ben de evlenince ona göre beslerim diye düşündüm sporcuyum zaten artık onu da başlatıcaz falan bakalım korktuğum başıma geldi ama onu seviyorum ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkilerimde oluyordu öyle sıkıntılar ama uzun süredir yok hiç olmadı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo sorun psikolojıkde olabılır hastalıkta tedavılerı olur diye düsünüyorum
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapmasin saglikli beslenip spor yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. nci sanayida tornoya girsin hiçbir sorunu kalmaz 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var
Herkeste oluyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun doktora görünün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiye girince anlarsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu sorun olur bence devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona keçi boynuzu pekmezi için kaçacak yer ararsın
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yıldenediğim için biliyorum etkilerine sende inanamayacaksın
Soran+1 yılSenin de oluyor muydu sertleşme problemi
Cevap sahibi+1 yılAz oluyordu yapısına bile etkisi oldu
Soran+1 yılNasıl tükettin pekmezi yani şu kadar günde şu kadar kaşık vs
Cevap sahibi+1 yıl1 ay boyunca günde yarım çay bardağı
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞuna bak 2 saniyede nasıl sildirdi ilişkiyi 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 10 dakika senin işini görür zaten.
00 Yorumla
+1 yılOndan zevk alamazsınn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerzamanmi ayni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Duzelir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım