Cinsel Yaşam Erkek kanka ile çok yakın olmak doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Biz fazla yakınız pişman değilim ama ilerde pişman olur muyum? Erkek kanka ile çok yakın olmak doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yakın olmak doğru değil.. 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Şu an istesende kendine engelOlamiycaksin cunku cok keyif aliyorsun hatta bunun icin firsat bile kolluyorsun 1 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Olsun sktiier kendini ya ne olabilir çok çok arkadaşın zaten yalat adada 69 falan 1 0 Yorumla
dogayauyan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı. Yakin olmani zarari gekmez her detay konusulur ama guvenilirlik onemli tabi yoksa kiz kankalarimla herseyi konusup gosterebilecek samimiyetimiz vardir😂 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu konuda tek değilsin 😀 5 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂☺️ Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Gizli olmamaliydin ya, soru sormalıyım Yorumla ParzivaL46 +1 yıl @Gezgin_Eda senin kankan olmak isterdim doğrusu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde var yani rahatız birbirimize güveniyoruz birbirimizi mutlu ediyoruz 😊 siz ne kadar yakınsınız sadece sevişme mi sekste var mı sonrasında ne konuştunuz? 0 0 Yorumla
Metaljacket10 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben en yakın kankimle yattım be koynuma aldim 1 1 Yorumla Metaljacket10 +1 yıl Anlatayım mı çok fenaydı ama ya Yorumla
FurkannBeyy55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bence mantıklı çünkü kafalar uyuyo en güzel fb ilişkisi işte 1 1 Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl Çok istedim aslında böyle kafa da insanı ama çok ciddiyim bulamıyorum Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bi yerde parlar 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. pişman olmazsın çifte haz verir... 1 0 Yorumla
Doktorbirrüye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kanksını ziken çok erkek gördüm kanka ayağına yatağa neler atılıyor neler 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. O gun vereceksin istese yani 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok yakın olmak derken? 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ortamın buna uygunsa hiç ibşey olmaz. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Senin tercihin canım 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olursun 1 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Nasıl fazla yakın 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. seks olursa pişman olursun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fakbadi mi 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne kadar mesela 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yakın olmak doğru değil..
Şu an istesende kendine engel
Olamiycaksin cunku cok keyif aliyorsun hatta bunun icin firsat bile kolluyorsun
Olsun sktiier kendini ya ne olabilir çok çok arkadaşın zaten yalat adada 69 falan
Saçmalama sadece arkadaşız
Yakin olmani zarari gekmez her detay konusulur ama guvenilirlik onemli tabi yoksa kiz kankalarimla herseyi konusup gosterebilecek samimiyetimiz vardir😂
Bu konuda tek değilsin 😀
😂😂☺️
Gizli olmamaliydin ya, soru sormalıyım
@Gezgin_Eda senin kankan olmak isterdim doğrusu
Benimde var yani rahatız birbirimize güveniyoruz birbirimizi mutlu ediyoruz 😊 siz ne kadar yakınsınız sadece sevişme mi sekste var mı sonrasında ne konuştunuz?
Ben en yakın kankimle yattım be koynuma aldim
Anlatayım mı çok fenaydı ama ya
Bence mantıklı çünkü kafalar uyuyo en güzel fb ilişkisi işte
Çok istedim aslında böyle kafa da insanı ama çok ciddiyim bulamıyorum
Kankan mi s*ikiyor seni
Ne kadar yakin mesela?
Ne kadar yakınsın mesela
Bi yerde parlar
pişman olmazsın çifte haz verir...
Kanksını ziken çok erkek gördüm kanka ayağına yatağa neler atılıyor neler
Ne kadar yakın
O gun vereceksin istese yani
Çok yakın olmak derken?
nsıl bır yakınlık?
ortamın buna uygunsa hiç ibşey olmaz.
Senin tercihin canım
Olursun
Sanmam
Aynen devammm
Nasıl fazla yakın
Bu soruyu sorabiliyorsan bence doğru değil.
Ne kadar yakınsınız ki
seks olursa pişman olursun
Fakbadi mi
Ne kadar mesela
Yooo olmazsın
* derdinde olur
Ne kadar yakın
Fena oluyor ama dimi
Ne kadar çoık