Cinsel Yaşam Cinsel hayatı renklendirmek için fanteziler yapıyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Evlilikte 5. yıldan sonra monotonluk oluyor genelde. Bunu aşmak için fanteziler, kıyafetler, oyuncaklar vs devreye girdi mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Cinsel hayatı renklendirmek için fanteziler yapıyor musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bizebiseykalmamis Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cok guzel kostumler var. fanteziler sizin sinirlariniza gore coook genisleyebilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi kostümleri önerirsin ve fantezileri Yorumla
Sbowman Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bence gerekli şeyler. Psikologlar da diyor. P*rn izlemek, oyuncak, extreme sohbetler filan… 2 0 Yorumla
nimeskusla Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl hayır ama renk katar cidden 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Neler olabilir sizce Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet yapıyoruz. Hemde baya renkli oluyor 😊😊 2 16 Yorumla Soran +1 yıl Neler peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok var ya oyuncaklar, p.. no alkol grup da çok istiyoruz güvenmek çok zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama renkli oluyor eğlenceli oluyor. Tabi her zaman aynı zevki vermez ara ara olacak Yorumla Soran +1 yıl Oyuncak olayı baya ilgimizi çekiyor bu aralar Yorumla Soran +1 yıl Kelepçe, vib. Çeşitli kostümler falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya onun olayı o kadar da çok yok kadın daha çok zevk alıyor o hoşuna gidiyor sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kostüm felan veya kelepçe iyi de asıl önemli olan karşı tarafı doyurmak yoksa kontrolü kaybettin mi hiç bir anlamı kalmıyor Yorumla Soran +1 yıl Fanteziler neler deniyor ya da konuşuyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan yazılacak şeyler değil kardeş bu. Bu kadar sohbet yeterli bence. İyi akşamlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum özelden nasıl yazacaksın ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimiz de gizliyiz Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl çıkcam bilmiyorum ki Yorumla Soran +1 yıl Cevabının yanındaki 3 noktadan yapabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama hemen gizlencem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biz boyuyoruz. 3 2 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Hangi renge Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benzersiz_zevkler hangisini? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mecburen 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Neler mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izlenme Yorumla Soran +1 yıl İzleyen uslu durmaz olay başka yere gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kurallarım var. Yorumla Soran +1 yıl Kurallar cignenir, esner vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o risk hep var ama seçici olacaksın. benim durum farklı biraz. Yorumla Soran +1 yıl Kim izliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kadınlar oldu hep. Pasif olsa izlese hayalim oldu. Veya yakın ama yrı ortam, balkon gibi camdan Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı onlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cok guzel kostumler var. fanteziler sizin sinirlariniza gore coook genisleyebilir
Hangi kostümleri önerirsin ve fantezileri
Bence gerekli şeyler. Psikologlar da diyor. P*rn izlemek, oyuncak, extreme sohbetler filan…
hayır ama renk katar cidden
Neler olabilir sizce
Evet yapıyoruz. Hemde baya renkli oluyor 😊😊
Neler peki?
Çok var ya oyuncaklar, p.. no alkol grup da çok istiyoruz güvenmek çok zor
Ama renkli oluyor eğlenceli oluyor. Tabi her zaman aynı zevki vermez ara ara olacak
Oyuncak olayı baya ilgimizi çekiyor bu aralar
Kelepçe, vib. Çeşitli kostümler falan
Ya onun olayı o kadar da çok yok kadın daha çok zevk alıyor o hoşuna gidiyor sadece
Ya kostüm felan veya kelepçe iyi de asıl önemli olan karşı tarafı doyurmak yoksa kontrolü kaybettin mi hiç bir anlamı kalmıyor
Fanteziler neler deniyor ya da konuşuyorsunuz
Buradan yazılacak şeyler değil kardeş bu. Bu kadar sohbet yeterli bence. İyi akşamlar
Dostum özelden nasıl yazacaksın ki?
İkimiz de gizliyiz
Bekliyorum
Nasıl çıkcam bilmiyorum ki
Cevabının yanındaki 3 noktadan yapabilirsin
Çıktım
Ama hemen gizlencem
Biz boyuyoruz.
Hangi renge
@Benzersiz_zevkler hangisini?
mecburen
Neler mesela
izlenme
İzleyen uslu durmaz olay başka yere gider
kurallarım var.
Kurallar cignenir, esner vs
o risk hep var ama seçici olacaksın. benim durum farklı biraz.
Kim izliyor
kadınlar oldu hep. Pasif olsa izlese hayalim oldu. Veya yakın ama yrı ortam, balkon gibi camdan
Kesinlikle olmalı onlar