+1 yıl
İlk cinsel deneyimler bazen zorlayıcı olabilir ve bedensel rahatsızlıklar hissedebilirsiniz. İşte bu tür durumlarla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Zaman ayırın: Acele etmeyin. Rahatlamak ve bedeninizin yeni deneyime uyum sağlaması için yeterli zaman ayırın.
Ön Sevişme: Ön sevişme aktiviteleri sırasında vücudunuzun ve zihninizin rahatlamasına yardımcı olabilir. Sevgilinizle duygusal bağınızı güçlendirmek ve birbirinizi keşfetmek için zaman ayırın.
Daha fazla Uyarı: Daha fazla uyarılmak için farklı yöntemler deneyin. Bu, vajinal kaslarınızın daha fazla gevşemesine yardımcı olabilir.
Lubrikant kullanın: Lubrikant kullanmak, penetrasyon sırasında sürtünmeyi azaltabilir ve daha rahat bir deneyim sağlayabilir.
Duygusal Destek: Partnerinizle açık iletişim kurun ve duygusal desteğini alın. Bu tür deneyimlerde birbirinize destek olmak, daha iyi bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.
Unutmayın ki herkesin bedeni farklıdır ve herkesin cinsel deneyimleri farklı olabilir. Kendinizi rahat hissetmek ve keyif almak önemlidir. Duygusal ve fiziksel olarak rahat olduğunuzda, cinsel deneyiminiz daha olumlu olacaktır.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılDamar sertleşmesi var mı ya da vajinusmus penis boyutu kaç ya da kalınlığı vajen girişi bir sürü soru var
22 Yorumla
Soran+1 yılBende bir sorun yok çok şükür eşimin sadece biraz kalın olduğu için bende minyonum sorun yaşıyoruz. Bide ben korkuyorum acıdığı için … bir kaç öneri yazmışlar onları deneyeceğim 😞
- +1 yıl
Deneyin tabi ki kolay tavsiyelee size yeterli olacaktır
+1 yılEvlen mesela evlilik güzel bi çözüm.
34 Yorumla
Soran+1 yılEvleniyoruz zaten nikahımız var şu an düğün temmuzda
- +1 yıl
O zmaan size önerim rahat bi ortamda ve biraz işi zevkine vurarak rahatalamanız. Özellikle de sizin biraz daha rahat olmanız gerekiyor. Kasmayın. Bide mümkünse bebek yağı kullanın. Faydası olacaktır.
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum 😞🙏🏻çok korkuyorum ben korktukça o da zorlamıyor beni. Yapmak istiyorum o yüzden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Korku bi yerden sonra işi zevke bırakıcak bence doğru bi zamanda yapın. Zaman da sizin için önemli. Çünkü ilkleri yaşadığınız bi zamanda. Kendinizi rahat hissetmek zorundasınız. İyi günler dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Biraz amatörce olmus ozaman
27 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef korkuyorum çok🙏🏻
Soran+1 yılJel veya prezervatif markası önerebilir misin kullandınız mı hiç
Soran+1 yılNeden ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk seferde olabilir normal
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerin tecrübesizmiş durum onu gösteriyor
23 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻ikimizde tecrübesiz
Cevap sahibi+1 yıltamam işte sonuçta böyle olurr tecrübe edindikçe zevk almaya başlarsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılUlasırsan knusalım sana uygun yöntemleri
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Jel kullandınız mı
24 Yorumla
Soran+1 yılKullanmadık onunki çok kalın bende minyonum zorlamadı beni ama yapmak çok istiyorum içime alamıyorum ya
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙏🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar.
Zeytin yağı kullanın.
10 Yorumla
+1 yılOlan olmuş ne diyebiliriz ki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım