Cinsel Yaşam Günlük boyundan öpülme limitiniz ne kadar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Günlük boyundan öpülme limitiniz ne kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu konularda doyumsuz olabilirim boyun yalama dudaktan opme yanağınında dil gezdirme kulak isirma çene ısırma gibi 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. bir kere öpülsem ikinin hatırı kalır, iki kere öpeyim dese üçün boynu bükük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni fena azdiriyor ya benide öpün 10 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç kadikoyden şişli çok uzak degil Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Muah Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl O zaman eklersin bir selam verirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç yorumunu kim sildi Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Soran kişi siliyor ahaha :) Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Engeller şimdi yazamamda Yorumla albatrosibo +1 yıl ne kadar ciddisin bu söylemde burcun ne :) Yorumla KingNothing01 +1 yıl 💋😘💋😘💋😘💋 Yorumla Hunterımsıbişi +1 yıl Bu ne demek 😅 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok seviyorsun değil mi 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yanimda oldukca opebilirim 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Limitsiz 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Sınırsız 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Morarana kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınırsız 3 5 Yorumla albatrosibo +1 yıl burcun ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep Yorumla albatrosibo +1 yıl hımmm akrep demek :) bu sadece boyundan öpülmek için mi geçerli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır jdhdbdbd Yorumla albatrosibo +1 yıl başka neler var sınırsız sayıda seni senden alan hazlar Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sınırsız 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sinirsiz annem saolasin 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Anneyle ilgisi nedir? Cevap sahibi +1 yıl Beni bi o öper o yüzden Soran +1 yıl Çok mu öpüyor? Cevap sahibi +1 yıl Evet bende onu öpüyorum ama o kadar değil o fazla öper çok sever beni Soran +1 yıl Annen seni öperken neler hissediyorsun? Cevap sahibi +1 yıl Bazan normal bazan değişik oluyorum Soran +1 yıl Değişik nasıl mesela? Cevap sahibi +1 yıl Yani o an tahrik oluyorum ama belli etmemeye çalışıyorum Soran +1 yıl Mesela ona teslim olma duygusu yaşıyor musun? Cevap sahibi +1 yıl Zaten tahrik olunca elim ayağım boşalıyor gibi olup bırakıyorum kendimi Cevap sahibi +1 yıl Evlimisin bekar mi seninde mi hoşuna gidiyor Soran +1 yıl Evet ben de seviyorum. Cevap sahibi +1 yıl Tahmin ediyorum Soran +1 yıl Senin boynun güzel mi? Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum bak profile tkp rt konuşuruz Cevap sahibi +1 yıl Begenmedin sanırım Cevap sahibi +1 yıl Öpmesi guzelll gidip optummm
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Emme de olacak mı 😳 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sınır yok opebilir 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Limitimi var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bu konularda doyumsuz olabilirim boyun yalama dudaktan opme yanağınında dil gezdirme kulak isirma çene ısırma gibi
bir kere öpülsem ikinin hatırı kalır, iki kere öpeyim dese üçün boynu bükük
Beni fena azdiriyor ya benide öpün
@İnatçıbirkoç kadikoyden şişli çok uzak degil
Muah
O zaman eklersin bir selam verirsin
@İnatçıbirkoç yorumunu kim sildi
Soran kişi siliyor ahaha :)
Engeller şimdi yazamamda
ne kadar ciddisin bu söylemde burcun ne :)
💋😘💋😘💋😘💋
Bu ne demek 😅
Öyle hic öpülmedim kxkxk
Çok seviyorsun değil mi
0- nefret ederim
yanimda oldukca opebilirim
Sınırsız olabilir haz duydugum bişey
Buna limit konulmaz canım
Sınırsız
Bence de sınırsız
Her gün isteyen varsa boyundan öperim öptürürüm.
24 saat boyunca öpmek isteyen varsa izin veriyorum
Öpmek daha güzel. Sence?
Sinirsiz
Limitsiz
2 iki
Sınırsız
18 oldu
Öpene şans tanımam
Morarana kadar
Sınırsız
burcun ne?
Akrep
hımmm akrep demek :) bu sadece boyundan öpülmek için mi geçerli
Hayır jdhdbdbd
başka neler var sınırsız sayıda seni senden alan hazlar
Sınırsız 😂
Sinirsiz annem saolasin
Anneyle ilgisi nedir?
Beni bi o öper o yüzden
Çok mu öpüyor?
Evet bende onu öpüyorum ama o kadar değil o fazla öper çok sever beni
Annen seni öperken neler hissediyorsun?
Bazan normal bazan değişik oluyorum
Değişik nasıl mesela?
Yani o an tahrik oluyorum ama belli etmemeye çalışıyorum
Mesela ona teslim olma duygusu yaşıyor musun?
Zaten tahrik olunca elim ayağım boşalıyor gibi olup bırakıyorum kendimi
Evlimisin bekar mi seninde mi hoşuna gidiyor
Evet ben de seviyorum.
Tahmin ediyorum
Senin boynun güzel mi?
Bilmiyorum bak profile tkp rt konuşuruz
Begenmedin sanırım
Öpmesi guzelll gidip optummm
Emme de olacak mı 😳
Open de yok, opturen de
Sınır yok opebilir
Sınırsız benimki