Ciddi düşünüyorum karşıma ciddi düşünen kişi çıkmıyor:) gönül egleyen cikiyor hiç seks yaşamadım arkadaşım bi kizla beraber 4 yıldır sevgililer seks yasaniyormus evlenecekler o kız değil mesela ben hakediyorum evliliği neden olmuyor vermesen de versende gidiyolar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyy kurban olurum ben sana yaa 😊 lütfen sizinle tanışmak istiyorum ben de aynı şeyleri istiyorum işten eve hemen gelip eşime kavuşup ona sarılıp kokusunu uzun uzun içime çekmek istiyorum onun dizinde kokusuyla sıcaklığıyla huzurla uyumak istiyorum onu dizimde uyutmak saçlarını okşamak onu uyurken izlemek istiyorum onun mutluluğu için çabalamak istiyorum Sevgi sevdiğinin mutluluğu ile mutlu olma sanatıdır bende eşimi çok mutlu edip onun mutluluğu ile mutlu olmak istiyorum tek istediğim mutlu huzurlu sıcacık bi yuva kurmak istiyorum, sizinle tanışmak istiyorum anlaşabileceğimizi düşünüyorum mesaj atarsanız öyle çok sevinirim ki ☺️ size kısacık kendimden bahsetmek istiyorum sonra istemezseniz engelleyin saygı duyarım lütfen size kalbim ısındı tanışmak istiyorum.
114 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Cevap sahibi+1 yılLütfen hemen reddetmeyin bana bi kaç dakikanızı ayırın size kendimden nasıl bi evlilik istediğimden bahsedeceğim inanın bana ikimizde aynı şeyi istiyoruz bakın yillardir biz birbirimiz gibisini bekledik ama gelmedi hazır şimdi karsilaşmişken ve sonra keşke bi tanişsaydim belki aradığım kişi budur dememek için şimdi tanışalım hem ne kaybedeceğiz ki kaybedeceğimiz şey sadece bi kaç dakika. Lütfen bi tanışalım sonra karar verin şimdi reddetmek ön yargılı oluyor emin olun pişman olmayacaksınız lütfen mesajınızı heyecanla bekliyorum
Soran+1 yılSagol
Cevap sahibi+1 yılLütfen bakın gerçekten hissediyorum çok iyi anlaşacagimizi lütfen tanımadan karar veriyorsunuz bakın ben kimseye böyle ısrarcı olmadım ama hissediyorum iyi anlaşacagiz biz ben buna eminim lütfen tanımadan dinlemeden gitmeyin belkide birbirimiz için yaratildik çünkü bende aynı şeyleri istiyorum
Soran+1 yılGerek yok sagol
Cevap sahibi+1 yılPeki daha fazla diyecek biseyim yok ama ne kaybettiğini bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılburada millete yazana kadar iki dakika yazsaydın şimdi farklı olabilirdi
Soran+1 yılYok ya sanaldan ne olabilirki
Cevap sahibi+1 yılSanırım senin gibilere müstahak ama senide anlıyorum abaza sapık çıkmamdan korkuyorsun ama değilim keşke bi yazıp dinlesen göreceksin
Soran+1 yılSenin gibilere derken daha başta üslup değişti o ciddi kişi sen değilsn aradığım hiç kırmayan biri
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiden kastım tanımadan yargılayan olarak dedim yani hem dürüst birini arıyorsun ama tanışmak isteyenide reddediyorsun yani şöyle örnek vereyim misal bi evin var ve cama kiralık yazısı astın ve kiracı arıyorsun ama gelen kiracı adayinida konuşmadan dinlemeden reddediyorsun gibi düşün yani bana haksızlık yapıyorsun bi tanı dinle sonra reddet ya belki o aradığın eş benim nerden biliyorsun tanımadan etmeden reddederek olmaz tanı sonra reddet
Cevap sahibi+1 yılYalvarırım Allah rızası için lütfen bi yaz tanışalım sonra nerde yaşıyorsan geleyim oturup konuşalım anlaşabilirsek bi yola girelim istiyorum
Soran+1 yılYok sagol dedim ya oyle gönül işi pat diye olacak bisey degil ben ciddiyim gel benle evlen olmuyor sevmek lazım
Cevap sahibi+1 yılYa bende sana pazartesi sabah erkenden nikah dairesinin önünde buluşalım demiyorum ki. Önce tanişacagiz kafa yapimiz birbirimize uyuyormu ona bakacağız zaten uyuyorsa her şey kendiliğinden gelişecek önce sevgili olacağız sonra zamanı gelince tuzlu kahveni içeceğim yani hadi hemen beni sev demiyorum ben tanışalım diyorum kaç saattirde aynı şeyi diyorum tanışalım istiyorum bende ciddi istiyorum o yüzden tanışalım emin adimlarla ilerleyelim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes nasibini bekler evlenecekler belki de evlenmeyecekler bilemezsin ki
111 Yorumla
Soran+1 yılYani evlenmezler belkide olay o değil ben yasasamda giderler olay bu
- +1 yıl
Belki o kişi de gidecek bilemezsin ki
Soran+1 yılGider gider de sorun şu bizim aile ben bi opussem yoldan cikmssn der elin kızı yasayinca modernlik oluyor bu toplumu anlamak çok guc
- +1 yıl
Ailen muhafazakar belli ki
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
Zor bir süreç özgür olmadıkça kısıtlı kalırsın
Soran+1 yılDinimiz ce de günah zaten evlenince ileri gitmek en dogrusu ama ciddi sevgiliyken opussem iyi olur
- +1 yıl
Bu aile baskısının kafanı karışmasına sebep olmasından kaynaklı sürekli ikilem yaşıyorsun
Soran+1 yılYani ben erkekte olsam yasayamazdm aileler sıkıntı oluyor maalesef
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenecek adam Seksi evliliğe bırakır ona bakmayın
18 Yorumla
Soran+1 yılBelkide :) çünkü evlenince yapacağını bilir
Cevap sahibi+1 yılHer insanda cinsellik vardır. Bir erkek olarak söylüyorum verirsem bana bağlanır gibi düşünceleri çok saçma çünkü erkek aslında böyle kızları basit görür ve kullanır. Erkek gerçekten evlenmek istediği kızla da cinselliği evliliğe bırakır🙂
Soran+1 yılAynen basit görür kullanır doğru söylüyorsun kolay lokma olunuyo
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılErkekler zor elde edileni seviyor
Cevap sahibi+1 yılBak çözmüşsüm erkekleri. Bir grupta 5 kız varsa dördü kendisine bakarken gülümser güzel konuşur ilgilenir ama biri oralı olmazsa dikkat çeken o biri olur ve erkek onun için çabalar
Soran+1 yılAnladim ciddi bir ilişki bu devirde zor yaa
Cevap sahibi+1 yılZor tabiki ama imkansjz değil
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Seks yapmadığın için mutluluğu hakettiğini, seks yapanın da haketmediğini mi düşünüyorsun:) kız değil derken? Senin gibi pick me girl hemcinslerim olması çok üzücü.
210 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istediğim o değil mutlu olsunlar ben yadırgamıyorum kendi hayatları da ben yasasamda terkedilirim ciddi olunmaz anlatmak istediğim o
Soran+1 yılO kızın ciddi bir ilişkiyi hakettigini düşünmüyorum dedim kız olup olmaması beni ilgilendirmiyor ki onu yargilayacak yaratici ama herkesle yaşamak dogrumu esimizle yasamaliyiz sadece
Soran+1 yılŞöyle kiz defalarca başkaları ile yaşadı diye biriyle ciddi ilişkisi olmicak diye bisey yok anlatmak istediğim kiz şanslı aslında ben yasasamda almazlar hahaha :)
Soran+1 yılNamus zarda değil tabi ki
Soran+1 yılBu toplumu anlamak güç ben bi opussem bizimkiler yoldan cikms der elin kızları her şeyi yapiyo modernlik oluyor hahaha
Soran+1 yılAman tamam yazmam sanki sen opusmuyon ne igrenecen
Soran+1 yılPeki iyi günler size herkesin görüşü farklı yapacak bisey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Evde oturursan gökten önüne düşmüyor beyaz atlı prensin.
Kendi hayata bakış açına sahip insanlar ile iletişim kurmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturmakla koca bulunmaz
Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Neden sen hakkediyorsun da o etmiyor sadece bakıre oldugun İcin daha mı ustunsun sankı
14 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz benden üstün baksana ben 4 yıl yaşasam almazdı adam
Soran+1 yılBen versem de vermesem de gidilir demekki ciddi kişi ona denk gelmiş ne yaşadığı önemli degil
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka seks yapmayan evliligi hakeder diye bir kavram mi var?
15 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle kiz defalarca başkaları ile yaşadı diye biriyle ciddi ilişkisi olmicak diye bisey yok anlatmak istediğim kiz şanslı aslında ben yasasamda almazlar hahaha :)
- +1 yıl
Bilemezsin
Cok fazla seks odakli dusunuyorsunuz
Asik olup dogru kisiyle mutlu olmaya odaklanin
Soran+1 yılBu toplumu anlamak güç ben bi opussem bizimkiler yoldan cikms der elin kızları her şeyi yapiyo modernlik oluyor hahaha
- +1 yıl
Bizimkiler kimler? Kendi mutlulugun icin yasa baskalarini dusunerek degil
Soran+1 yılAilem
Gizli Üye(25-29)+1 yıldating in modern world.. its only getting worse bro, and the dating game changes every day
13 Yorumla
Soran+1 yılOne day there will be serious love
Cevap sahibi+1 yılonly if you give your youth to the right kinda man
Soran+1 yılexactly hopefully
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günümüz sevgililikleri cinsellik üzerine kuruluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAma gönül egleme çok ciddilik bize denk gelmiyor
Soran+1 yılAmin ama seveni sevmiyoz sevmeyeni seviyoz :)) karşılıklı hisler de zor
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 4 yıl uzun süre istikrarlı ilişkisi var normal
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 4 yıl ben yasasam terkedilirim hahahaha :)
Soran+1 yılKiz sansli
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende sorun yok
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
+1 yılSeviş sende ozaman
14 Yorumla
Soran+1 yılBen yapsam da gidiyolar
- +1 yıl
Yaşamadım demişsin
Soran+1 yılEvet ama yapsam da gideceklerini düşünüyorum ben opusme filan yaşadım kimse almadı gittiler yani basit bisey yakinlasmaya almayan iliski yapinca mi alacak
- +1 yıl
Senin tezine göre alması lazım 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi Konya da yaşıyorsan bulamaman normal
19 Yorumla
Soran+1 yılAnkara hahahha
Cevap sahibi+1 yılYakınmışız kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılGüzelsen ben yatağa atmıştım seni
Soran+1 yılEvlenince yaşarım ben ya
Cevap sahibi+1 yılGel evlenelim işte beraber yaşayalım
Soran+1 yılYok sagol gönül işi bu :)
Cevap sahibi+1 yılGörmedin daha beni özelden bı gör
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılAnkara da okuyor musun
+1 yılYalnızlık güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılBi yere kadar
- +1 yıl
Benim için sıkıntı yok annem yeter bana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılver belki gitmez
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince yaşarım ya
- +1 yıl
evlenmeden yaşaman lazim evlendikten sonra tatmin etmezse çok ararsın başka seyleri
Soran+1 yılDinimizce gunah maalesef ailem de muhafazakar
- +1 yıl
orasina bir şey diyemem çok evlenip sikayetci olan var detaylı yazamiyorum buraya
Soran+1 yılEvet ama öyle diye herkesle de her sevgiliylede ileri gidilmez maalesef ahlaken
- +1 yıl
ben bilmem benim düşüncem budur beybi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ciddi düşünüyorum ama karşıma ciddi düşünen çıkmıyor. Günümüz sevgililiklerini anlamak mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat