Mıy Mıy ilişkiden keyif almıyorum ya böyle tutkulu vahşi olması gerekiyor ne istediğini net belli edecek. Erkekler eril enerjilerini kaybetme yolunda ilerlemiyorlar mı sizce de?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buradaki sorun şudur ki erkekler olarak kadınlar hep naif varlıklar olarak tanıltılmıştır, oysaki bazı erkek ve kadınlar harici çoğu insanın iç güdüleri daha sert ve vahşidir ama birbirini tanıyamaz, konuşamaz ve yaşayamaz. Kadınların çoğu da yatakta sert sevilmeyi sever. Özellikle aslan, koç, oğlak, akrep (yükselene göre) , başak, yengeç orgazm olmak için sonlara doğru. Ama ilk üçlü pek şaşmaz. Sert, argo, soru sormayan, istediğini alan, omzuna atıp benimsin diyen, üstüne giden, kucaklayan ve nerede istiyorsa orada alacak adam isterler. Birkaç burcun insanı romantizm sever, yavaş ve derin derin birleşim ister. Mesela balık, bazıları ritim sever. Yerine göre sert yerine göre yavaş ama argo sevmez. Ancak keşfime göre en az yüzde 65 sert ve argonun olduğu seksten hoşlanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar cinsellikte dahil bir çok olaya öyle bakarlar duygusal yönden ama herkes senin gibi olamıyor mesela önce ruhunu okşayıp sonra kendinin okşanmasını seviyor senin gibi net birisi olursa çok kolay söylenebilir her şey
00 Yorumla
+1 yılKadına kadın olduğunu hissettirecek ve itaat etmesini sağlıcak kadar sert olmak gerekiyo acı oluyor ama burdada kadının farkı ortaya çıkıyor acı eşiği yüksek sertlikten zevk alan kadınlar ayrıcalıklı oluyor
00 Yorumla
+1 yılBu bence birazda burçlarla alakalı mesela bir balık kadını öpüp koklanmayı severken bir aslan kadını yatakta erkeği tarafından vahşice diz çöktür bilmeyi bekliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılkızlar romantik sevmez pek.
00 Yorumla
+1 yılArtık ilişkide sekste pek sevgi sadakat duygu kalmadı insanlarda bence bu benim kendi fikrim saygı duymayabilirsiniz. Ayrıca seksi sadece uçkurunun zevki giderilsin diye yapan çok kişi var. İş bitince hadi güle güle misali. Ben asla ve asla ufacık bile bir duygu yaşamadığım biri ile asla bir ilişki yaşamam.
10 Yorumla
+1 yılBazen gerçekten kadınların yadirgadigi şeyler tuhafıma gidiyor seninde dediğin gibi düşünsene adam cinsellikte içine girince oyyyyy yavaş nazik yapayimda acimasin ne anlarsın bundan şimdi bunu yapan kendine erkekmi diyor hiç kimse kusura bakmasın erkek dediğim içinde biraz okuzluk olacak içine girdimi kadını inletmeli çığlık cigliga bırakmalı emin ol en güzel sevisme benim için odur
10 YorumlaNe romantikliği o anda kendinden geçeceksin zevk'in sınırını aşacaksın sınırın olmayacak zevk'in doruğu diyorlarya o zevkine zevk katacaksın o anki romantiklik yalan olur zaten
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle kanka hayvan gibi basacak erkek kadında altta ezilecek evrilip çevrilecek yani. Ne öyle mıy mıy seks mi olurmuş awq
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka nasıl bir romantiklik mesela? Tutkulu olmak da ona dahil değil midir? Sonuçta adı üstünde cinsellik yaşanıyor ne kadar romantik olabilir..
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil işte. Bazı adam canını acıtmaktan çekinir ve yumuşak davranır ya da böyle iyimi şunu yapalım mı hoşuna gidiyor mu mesela gibi sorular sorar bu benim bütün isteğimi yok ediyor
Cevap sahibi+1 yılHe o kadar konuya vakif değilmişim bilemedim yani sevenine yapılır ana sevmeyenine yapılmaz o zaman bu tarz.
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılSertlikten hoşlanmadığı düşünüyor olabilir sen yumuşak sevmiyorsan ilişkiden önce ya da ilişki sırasında söylemelisin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenm cevremde var o kizlardan romantik olucakmis hadi be
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğerini deneyimlemeyenlerdir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum yakın arkadaşız die gel diyemiyorum göstereyim o yüzden kendileri bilir 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadin sever :)
Hatta regli oncesi cinsellik yasarken ağlayan cok kadin vardir :) tamamen hormonlarla çalışıyorsunuz00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Kızlar cinselliğe ilk duygusal yaklaşır zaten. Bunu ben bile biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak bende duygusallık olmadan bir adamla beraber olmam ama sevdiğiniz kadınlarla neden bu kadar yumuşak oluyorsunuz bunu sevdiğimizi mi zannediyorsunuz onu merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben şahsen sert seviyorum şap şap ses gelecek doymayacak bana ve uzun sürecek
44 Yorumla- +1 yıl
Şap şap. degil o şak şak
Cevap sahibi+1 yılherneyse işte ne fark eder
- +1 yıl
olur mu ya farkeder mesela partnerin oh diye boşalması gerektiği yerde ah diye bosalsa hoş olur mu 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mesela cok kibarimdir
Ama yataga gelince alette onemli tabi cok fazla sertim simdi bu konuda onyargili davransa kadin benle yatmaz bu iyi yapamaz belki diyip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de haklısın. O değilde çoğu kız sert yapınca itiraz etse bile ayrı zevk alıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomantik sevişme ile başlayacak olabildigince hard devam edecek
236 Yorumla- +1 yıl
burcun ne senin son mohikan :)
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo akrep
- +1 yıl
söylemde mi böylesin yoksa gerçekten de dediğin gibi yaşama taraftarı mısın? bir türlü akrep kadını ile ilişkim olmadı. o efsane doğru mu yani akrepler fenadır :))
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo başka akrep bilmem ama ben öyleyim erkek arkadaşım çok şaşırmıştı normalde minnoş çıt kırıldım biriyim ama yatakta şoka girmişti tabi o halime çok yükselmişti
- +1 yıl
hımmm asıl öyle belli etmeyenden korkmalı zaten. eee devam ediyor mu ilişkin yaş kaç tam olarak
- +1 yıl
hard derken nasıl olmalı mesela kadın olarak erkeğin nasıl olması hoşunuza gidiyor
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo bdsm
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo maalesef ayrıldık unuttum mu onu asla unutacagımıda sanmıyorum ve umarım oda beni asla unutmaz
- +1 yıl
yapan bir partnerin var mı? hiç tecrübe ettin mi yani
- +1 yıl
minyon ve zayıfsın sanırım her şekle girerim yeter ki sert olunsun mu diyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo ettim ki söylüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo aynen
- +1 yıl
fantezili önsevişme romantiklik katarak devamı dediğin gibi denedin mi hiç? ya da farklı şeyler ilgini çekiyor mu? farklı bdsm fantezilerin var mıdır seni?
- +1 yıl
ne kadar sertliğe dayanabilirsin ya da ağladığın oluyor mu zevkten ağlatmamalı mı yoksa seni
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo benim denemedigim sadece gangbang kaldı ayrılmasaydık onuda yapacaktık
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo olmuştu, öldürmegi sürece acıya dayanıyorum
- +1 yıl
hımmm o içinde ukte kalmış anlaşılan. yaş kaç tam olarak. diğer denediklerin nelerdi?
- +1 yıl
sevgilin veya partnerin kıskanmaz mı gangbang da
- +1 yıl
sen ilaç falan kullanıyor musun yoksa içindeki tutku mu bu
- +1 yıl
bu arada niye ayrıldınız sebep neydi?
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo içimdeki tutku şehvet artık ne dersen o gayet saglıklı biriyim ilaç vs kullanmıyorum zaten görsende onu sen mi yaptın diye bi şok yaşarsın 😂 yaşım 29 onunlayken 27 dım normalde kıskanıyordu ama seks olunca kıskançlıgı olsada o anki zevkle pek sorun olmuyordu eş değişme asansörde sesimizi tanımagımız insana dinletme vs vs sana sapıkça gelebilir ama bunlarda zevk işte sınırımız yoktu kısacası ikimizde doyumsuzduk ama ben ondan bir tık fazlaydım ayrılma sebebimiz onun çocuk gibi tartışmada konuşmak yerine trip atmayı seçmesinden kaynaklandı trip atan erkek olmaz diye bitirdik sonrada bir şişko ile sevişme sonrası fotosunu attı o gün bitti her şey
- +1 yıl
yo severim fantezileri kulağıma hoş geliyor ve böyle sınırsız çılgın biri karşıma çıkmadı. olmaz diye düşünüyordum böyle fantastik tutkulu bir kadın. konuşmayı tercih etmen de güzel. yani merak ettim ama daha çok sohbetini ve kafandaki o harika fantezileri. aslında sohbet etmek de isterim eğer uzun süre yalnızsan değişik fanteziler ve fikirler ile farklı güzellikte bir yalnızlığı paylaşma olabilir. sen rahatsız olmazsan tabi. kadın ruhunu ve zevkini de keşfetmek güzel bir his olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum üstat :)
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo üstat ha 😂
Hangi şehirdesin- +1 yıl
evet üstat değil misin yoksa bizim de öğreteceğimiz şeyler vardır da senden öğrenmem gereken çok şey var bence :) şehrin bir önemi var mı uçak olduktan sonra :) antalya sen nerdesin?
- +1 yıl
İstanbul'a ve Ankara'ya çok gidiyorum işmi dolayısıyla ama bir de o durum var :)
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo Ankara yerleşmiş olsaydım olurdu ama şuanki yerde olmaz
- +1 yıl
şu an nerdesin meslek ne ki?
- +1 yıl
sen tatile gelirsin misafirim olursun belki ya niye kestirip atıyorsun ki sohbet ederek zamana bıraksak olmaz mı bu kadar da acımasız olma :) benim acımasız olmam lazım değil mi asıl hahahahaha
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo sen yatakta acımasız olursun ben normal hayatta 😂
Okuyorum Ankara 'da ama şu an ailesel sorunlar var onları çözmek gerek oda ne zaman olur belli değil sen başka kişilerle sohbet et 😅
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo aynı şehirde olsaydı olurdu ama maalesef oda değil yakın bile değiliz 😂😂
- +1 yıl
ya kestirip atmasan. acımasız ol ama en azından bu süreçte tanıma ve alışma olur. belki overlokçu ayağına geldi belki de bu terlik tam senlik hahahhah bir düşün. ikinci üniyi mi okuyorsun? ben bir tek sana karşı acımasız olmak isteirm belki hahahahah neden önyargılsıın bana karşı ne suç işledim ben hahahaha
- +1 yıl
sen şehri söyle belki sebep olursun bana hahahah belki ortak bir şeyler olacak ilerde vesile olursun gelmeme mazeret bulma hemen trip atma daha baştan :))))))
- +1 yıl
kafa açan fantezilerine ihtiyacım var belki de :)))) hem ne demişler mazeret kişinin kendine söylediği en büyük yalandır :))) mazeret değil konuşarak çözüm bulmaktan yanayım çılgın üstadım :) bak öğrencin olmayı kabul eden bir müridin var oysa hahahhhah
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo tövbe tövbe ne mutlu oldun öyle 😂😂 cinsellik iki tarafın birbirine bişeyler hissetmesiyle olur yani öyle yapayım diye olmaz ee ben onu unutmadan nasıl başkasina bakayım urfadayım şu an gelebilecek misin 😅
- +1 yıl
gelirim sohbet uyuşma olursa o da tanışıp sohbet etmekle olur :) unutmak için birilerin tanımak lazım belki de böyle kendi haline olmaz. her şeyin bir ilacı vardır belki ben ilaç mıyım yoksa kafa ağrısı mı onu da sohbet ederek sen karar ver doktor hanım :)))))))) üstat dedik doktor dedik hala mı infaz edicen beni hahahahah. arkadaşım çalışıyor orada bir de lise arkadaşım var bak vesile olursun işte hemen olacak değil ya :) zamana bırakalım diyorum zatn
- +1 yıl
böyle yaparsan o hisler nasıl yeşerecek direkt duvar örüyorsun urfanın girişine hahahhah :) zamanı eğlenerek geçirip tanımadan nasıl olacak bu işler söyler misin :) çiğ köfte yaparsan gelirim ama bir de hahaahh sever misin bilmiyorum ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme ve seks sonrası romantik olsun. Seç esnasında vahşice olalım isterim ben
10 Yorumla
+1 yılÇok düşünme böyle şeyler 😊 ne istiyorsan karşındakini uyar hayatına devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam benim telimmişsin abla 😂 ister misin iki muhabbet edip tanışmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCan takmak hafifyen şiddet uygulamak çok hoşuma gidiyor benim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSertt olacak. Hissederek olacak. Ateslu olacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hanım hanımcık kızlar bana göre değil ben biraz can yakmayı seviyorum herhalde
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim duygusallık romantiklik minik sesler eşliğinde fisildayarak
10 Yorumla
+1 yılBiri skilirken nasıl romantik olabilir ortada bı vahşet var😂
00 Yorumla
+1 yılHayatımın hiçbir evresinde sertliğe tahammülüm kalmadı
00 Yorumla
+1 yılRomantikte olması gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılalfa baskın sert olmayan erkekle zevk alamazsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMıy mıy seks yapılmaz.
00 Yorumla
+1 yılBence güzel romantiklik, tutkulu olmak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen net belli ederim😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye vahşi olsun mk, sadist misiniz
31 Yorumla- +1 yıl
Kırbaç carmaga germek falan 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum öyle mıy mıy ilişkileri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi kanka dolusun... commoonnn looooo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılValla sevisirken hersey serbest olmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Romantiklik seven var
00 Yorumla
+1 yılSert ve kökleyerek severim
00 Yorumla
+1 yılSen sever misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle beybi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. valla sert vahşice yaparım genel de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert
30 YorumlaEvet☺️
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri