Bir kız onu kullanan bir erkekle neden devam eder?

Kız kardeşimin bir ilişkisi olmuştu aralarında cinsellik de yaşanıyordu. Sonra çocuk arkadaş kalalım demişti kardeşimin o depresyonlu döneminde çok zorlanmıştım çocukla hep aynı ortamdaydılar hem kuyruğu dik tutmak istiyordu ama çok da kötü durumdaydı. Arkadaş kalmak zorunda değilsin dedim uzaklaş göz görünce gönül kabullenemiyor. Hayır dedi bende unutmuşum gibi yapıcam arkadaş gibi davranıcam. 2 sene sonra çocuk yakınlaşmaya başlamış bana heyecanla anlatıyor şöyle oldu böyle oldu. Sakın dedim uzak dur pas verme. Hemen ilişkiye geri döndü sevgili de kalmalar falan. Tabi konuşunca ben aramız da açılıyor. İlişkileri 2 buçuk oldu şimdi. Dedim boşa vakit harcama bak ben 2. Çocuğumu doğurdum sen hala niyeti öyle değil diyorsun bu adamın niyeti seni kullanmak bırak. Yok evde esiyor gürlüyor ben artık muhatap bile olmuyorum ama içim gidiyor üzülüyorum çünkü sonu belli. Destek alalım dedim ben deli değilim sen git psikoloğa dedi. Yani gerçekten ne yapılabilir bilmiyorum. Çocukla yaşıyor ne anne mi ne beni dinlemiyor. Sonucunda o da bizde üzüleceğiz biliyorum

Bir kız onu kullanan bir erkekle neden devam eder?