İlk ilişkim çok ağrılı olmuştu bir aydır evliyiz ve içimden çıkmasını istemiyorum bu kadar istekli olmak normal midir?
Eşim bir süre sonra bıkar mı bu durum yüzünden?
Lütfen dalga geçmeden yorum yapın...
İlk ilişkim çok ağrılı olmuştu bir aydır evliyiz ve içimden çıkmasını istemiyorum bu kadar istekli olmak normal midir?
Eşim bir süre sonra bıkar mı bu durum yüzünden?
Lütfen dalga geçmeden yorum yapın...
Eşin işteyken bu isteğin yüzünden istemeden başka birini alma sakın. Akıl baştan gidince her şey mümkün gibi geliyor. Etrafta yakışıklı biri de varsa off
Saçmalamayın ya neden öyle yapayım
Sucu gelse mesela omuzunda koca bir damacana su ve mutfağa kadar taşısa sizin için. Ve seni ev haliyle görse
Merhaba, yeni ebki çiftlerde bu çok normal, ilk ilişkiden sonra kadınların istegi daha da fazla olur. Eşin bıkmaz ilk aylarda, ama sonrasında rakamsal olarak azalabilir
Cevap
14Cevap
bırak eşin sana gelsin sen istesen de belli etme. kadın tarafı çok darlayınca istekli olsak da uzaklasıyoruz maalesef
Ben belli ediyorum çok fazla ama o da istediğini söylüyor
Yani bıkmaz ama rutine bindiğinde her gün de olmaz bence Ama ilk zamanlarında böyle hissetmen normal zaten eşin de böyledir şu an demi?
Yani şikayetçi değil
İlk 1 yıl istekli olmak normal. Zaten hafta da en az 4 5 kez orgazm olabilmeniz gerekiyor. Sonrasında bu sayı düşecek ister istemez
Düşmez umarım
Düşecek. Hem kendi deneyimim hem mesleki tecrübelerim bu yönde.
Esin neden biksin her erkegin arzu ettigidir istekli kadin o yuzden kendini bu sekilde kotlama ve yanlis dusuncelere kapilma
İşte benim encok istediğim kadın tipi bol bol yap adak sikilirsada mastürbasyon yaparak takviye al orayi odullendir
Surekli istemen guzell bence
Hayır gayet iyi erkek de istekliyse sıkıntı yok
Değişiklik yap arada bir
Kiskandim ne güzel işte
Fantezilere başvurun
yo gayet normal
Niye bıksın
Darlanırsa
Niye darlansonö erkekler ister hep
Doymuyor musun
Sürekli istiyorum
Şu an bende çok istiyorum görsen varya delirmek üzereyim istek yüksek mi sende