Biri var beni arzuluyor birlikte olmak istiyor büyük ihtimalle Bende cok istiyorum onu ama eğer onun istediğini verirsem tüm arzusu biterse ben kendimi garip hissederim benim hislerim arzudan azlası biraz. onun dışında birlikte olmasam yine amacına ulaşamayınca gider iki türlü de gider diye düşünüyorum yanlış bir düşünce mi bu? cinsellik ile bağlamak mümkün değildir tek başına yetersiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkademeli ilerleyeceksin. önce öpüşme, sonra öpüşürken sarılma, sonrasında işte daha yakını falan falan bi 10. da tam olarak olacak o. ondan sonrası devam
011 Yorumla
Soran+1 yılYani birden olmamalı zamana mı yayilmali
Soran+1 yılÖpüşmek çok istiyorum ama devamını da isterse devamını getirmek istemiyorum cunku
- +1 yıl
birden olmamalı aynen. o merak dürtüsünü öldürmemen lazım yani işin özeti bu. öpüşmeyi de öyle bi ayarla ki devamını getirecek fırsatı olmasın. sallıyorum şimdi diyelim eve bırakacak kenarda köşede öpüp hadi bye diyip kaçacaksın. delirecek yarın olsun diye
Soran+1 yılPeki fırsatı olursa nasıl reddedicem soğur nh ben ondan çok hoşlanıyorum biseyler yaşamak istiyorum ama hisler yanıltmaz o beni arzuluyor Şu an birbirimizi çok tanımıyoruz vs vs internette tanışmadık bu arada aramızda birkimya var detay vermicem çok benimde arzulamama sebep oldu onunki normal
- +1 yıl
onu tatlı yolla yavaşlatacaksın. mesela dur hop noluyo lan değil, hayır yapamam daha ilerisi olmaz da demeyeceksin. mesela ilerlemeye alışıyo kollarından yavaşça tutup itip, acele etme onun da zamanı var sabırsız falan diyeceksin. hepten film kopacak iyice çıldıracak senin için
Soran+1 yılPeki kendini bana bırak kendine sinir koyma anı yaşa tarzından şeyler derse ne diyeyim ya ni neden zamanı var derse
Soran+1 yılVe böyle beklentiye sokup yaşamadım diyelim nolur :d
Soran+1 yılBir yanım yaşamak istiyor bi yanım pişman olursun diyo ondan kaynaklı
- +1 yıl
oyy adam gerilir fena gerilir :D sen hakim konumdasın bunu unutma. parton sensin orada sen yönlendireceksin ortamı. mesela anı yaşa bana bırak falan dyince, sen önce kendini bana bırak bebeğim ben bilirim neyin ne olacağını diyeceksin.
Soran+1 yılAyy süpersin ya teşekkürler infolar için
- +1 yıl
ricalar ricalar bol şans
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılistediğini vermemeye devam edin lütfen. söylediğiniz gibi, lütfen üzerinize alınmayın ama, son dönem işleri kullan-at mantığına döndü iyice. ya ciddi düşünüyorsanız buna yönelik genel aksiyonunuzu alın, ya da ilişkiye girip bırakmayın-bıraktırmayın. bırakılır çünkü muhtemelen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum bugüne kadar hiç bu yönden birliktelik yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru düşünüyosun verirsen bırakıp gider. Vermesen bile gidiyorsa eğer zaten sevmiyordur bırak gitsin ondan olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya biz xaten imkansız biseyiz ama çok arzuluyorum Bende işte neden öyle oldu anlamadim karşı koymam lazım ona o gittiği benimle ilgilenmedigi zaman daha fok üzülürüm cunku vücudumun her noktasını görmüş dokunmuş olacak haksız miyim
Cevap sahibi+1 yılKendini kullanılmış hissedersin, tipine görünüşüne aldanıp yapma sakın diğerlerinden hatta burada sapık dediklerinden bile farkı yok sana o gözle bakan birinin
Soran+1 yılEvet kendime engel olacağım zevk için onca üzülmeye hic ama hiç değmez ben sadece cinsellik değil sevgi de istiyorum bide hemen olsa değerin olmaz en modern erkek bile ne rahat kız der eminim hani sevdiğine emin olup yapsan neyse ben uzak durayim en iyisi
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, seni gerçekten seven ve değer veren biriyle ol
+1 yılEvet herkesin zamanla ilgisi bitiyor o yüzden dolayı kızlar bakire olarak evlenmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüç beş seferden sonra sıkılır. ama o 3 beş seferdede suyunu çıkarır
02 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmek devamını da ister dimi yeterli gelmez mi yani istememesini nasil saglicam
Cevap sahibi+1 yılohooo, o işe başlarsan isterde ister...🤷♂️ yetmez.. ama vermeyerek tabiiki.. kırmızı çizgi❌
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır cok zevkli gectiyse daha cok isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece öpüşme ufak dokunuşlar yetmez mi peki
- +1 yıl
yetmez tabi tam zevke gelip bırakiyorsunuz 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Bitebilir begenemme varsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç bitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle kolay vazgeçilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bitmek ne kelime? Ona hayatımı veririm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aksine daha çok isterim onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bitmez hep benim için değerli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet biter
00 YorumlaBitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bitt
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılBiter
02 Yorumla
Soran+1 yılVerme mi diyorsun yani
- +1 yıl
Vermeeeed
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama soru bununla ilgili degol aslinda engel olan şey o değil ben onu özel gördüğüm için onunla olucam mesela tamam mı ama o belki de hevesini alacak sadece sonrası malum iste kız üzülür erkeğin umrumda olmaz bunu yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşama. Kadın bekaretini verdiği erkeğe bağlanıyor hele ki duygu varsa. Üzülürsün
Soran+1 yılBekaret olarak dusunme mesela çırılçıplak sevmiştim diyelim her noktamı bilecek bidaha gördüğünde dışarıda o görüntü canlanacak gözünde belki de bunlar engel oluo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne