Son zamanda sitede sarhoşken seks yapıp pişman olduğunu söyleyen çok fazla soru paylaşılır oldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanda sitede sarhoşken seks yapıp pişman olduğunu söyleyen çok fazla soru paylaşılır oldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bilemiyorum, hiç alkol kullanmadım. Alkolü fazla kaçırıp pişman olunacak bir şey yapmak çok kötü tabii. Ama alkollüyken cinsel ilişkinin tadının farklı olduğunu söylüyorlar, bilemiyorum.
Alkol kullanmıyorum ve hiç cinsellik yaşamadım öyle bir hayata sadece evlenince adım atmayı düşünüyorum
Ama duyumlarıma göre daha iyi oluyormuş bir de korunmak çok önemli kafa güzelken kadını hamile bırakma olasılığı ortaya çıkıyor
Cevap
4Cevap
Alkol cinsel isteği arttırıyor.. yani en azından bende öyle.
Sarhoş olunmadığı sürece bence sekse keyif katar. Hem alkol erkeğin geç boşalmasına neden olabiliyor hemde kan akışını etkilemesiyle beraber vücut ısısı artıyor hormonlar daha kolay yükseliyor. Sürekli olmasa da arada bir tercih edilmesi keyifli olur.
Seksten önce 2-3 kadeh viski almayı severşm. Güzelleştiriyor insanı. Ama sarhoşluk asla olmamalı.
Alkol kullanmıyorum ama bende gerçekten bunu merak etmişimdir alkol alsam ne yaparım bende nasıl bir etki oluşturur bunu deneyimlemek isterdim
Bilinç yerinden gidiyor aldatmaya meyili oluyor erkekler
Sirede sarhoşken sevgilimi aldattım pişmanım veya ne uapacağım diye soru açanların hepsi kadın üyeler
Çok şükür böyle bişi yaşamadım
Sen önyargılısın
bilince beyin etkisini azalttığı için insanları rahatlatıp daha hayvani bir ilişki seviyesi kurulabilir.
İnsanlar yaptıkları aptallıkları bağlayacak bir şeyler arıyor sadece. İçmesinu beceremeyen eline alkol almasın bir zahmet.
Bence süper ya kesinlikle sarhoşken de yapılmalı
Alkol diye bahane edip önüne gelenle yatarsalar pişman olurlar tabi.
Cesaret verir sadece utanma yitisi azalır
Hiç güzel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?