Erkekler neden bu konuda dürüst olamıyorsunuz? En baştan delikanlı gibi ben seninle yalnızca cinsellik konuşmak için yanındayım sende okeysen devam edelim demek çok mu zor?

Erkekler neden bu konuda dürüst olamıyorsunuz? En baştan delikanlı gibi ben seninle yalnızca cinsellik konuşmak için yanındayım sende okeysen devam edelim demek çok mu zor?

Hep söylediğim şey... Erkeğin net olması lazım. Sadece seks/takılma isteyen erkek sevgili gibi davranıp kadının duygularıyla oynamasın. Ne istediğini baştan söylesin. İlerleyen süreçte duygular gelişebilir, o da ayrıca konuşulur.
sitede aslında her telden insan var. sadece cinsellik isteyen erkekler de kadınlar da var. başka konuşar konuşmak isteyen insanlarda. kafana ve isteklerine göre birilerini bulabilirsin şu anda konuştuğun kişi sana hitap etmiyorsa.
Mesele bu değil herkes en başından dürüst olsa amacını söylese herkes ona göre sekil alabilir. İstediğim sadece samimiyet, ve doğruluktu. Bunu beklemek hataymış aslında.
ama bazen cinsellik ile başlamayan konuşmalar etkilenme sonucunda oraya kayabiliyor
Yo kaysın onda sıkıntı yok. Ama sadece cinsellik söz konusu olduğunda ilgili davranıp, başka bir konuda hiç bir sohbet etmeyen kişilerden bahsediyorum. Zamanla tavrı değişen. Bunu belirtmek gerekmez mi? Artık yalnızca cinsellik konuşacağımız zaman görüşelim demenin zor olacağını düşünmüyorum. Dürüstlük her zaman kazandırır.
evet böyle bir durum gerçekten sinir bozucu olur. sonuçta bunu söyleyip isterken karşıdakinin insan olduğunu ve kullanılacak biri olmadığını bilmek gerekli
Cevap
12Cevap
Kaybetme korkusu vat ondan direk seks isterim diyemez
Bu da bir etken doğru.
Öyleleri kazanıyor genelde bu hayatta
Soruyor musun peki amacını sormadan adam nasıl söylesin pat diyw
Bu söylenmez ama tavırlarıyla belli eder.
Öyle mi dersin? Aslında anladım ama ben söylenmesini bekledim. Yediremedim pek kendime bu durumu.
Yani sonuçta partnerisin, para karşılığı ilişkiye girdiği birisi olmadığın için hayvanlık yapmak istememiş. Biraz mizaç meselesi, sohbetinizin içeriği, buluştuğunuz yerler ve aktivitelerinizden bu gayet net anlaşılır.
Anladım hata bende o zaman. Ben anladığım halde geri çekilmedim ve bu durumun devam etmesine izin verdim. Çünkü değişeceğini düşündüm. Teşekkür ederim cevabın için.
Rıca ederim, şahsi fikrim olarak soruda sorduğun gibi yaklaşım istiyorsan ben beğenmediğim bir kadına bu şekilde yakşırım. Eğer beğeniyorsam ister istemez değer verdiğim bir kadındır. Bu nedenle önceliğim seks olsada seni kırmamak için bu tarz bir konuşmayı tercih etmem. Partnerin bu duyguları yaşamışta olabilir. Bazı aşklar ten uyumu sağlanan sevişmelerden sonrada oluşabilir...
Haklısın açıkçası bu açıdan hiç bakmamıştım. Belki de dediğin gibi beni kırmamak için bu tarz bir konuşma yapmamıştır.
Biz kadınlar bu tarz durumlarda erkekler gibi düşünemiyoruz.
aslında biz erkekler kadınlar kadar ince detay düşünemeyiz, ama sen oldukça net olmasını arzulamışsın, kelimelere değilde davranışlara, isteklere odaklanmak çoğu şeyi anlatıyor ;)
Ya artık bir şeyler birikince netlik istedim kendisi ise beni bu şekilde düşüncelerle sürümcemede bırakmayı seven biriydi. Her neyse artık hayatım da değil.
Dediğin gibi bundan sonra da insanlardan netlik beklemek yerine davranışlara odaklanmak lazımmış bunu öğrendim. İyi günler diliyorum sana sağolasın ✋️
Rıca ederim sana da iyi günler dilerim, bu tarz yaklaşan kişilere seks arkadaşı olmak istiyorsan değerlendirebilirim dediğinde asıl niyetlerini daha kolay öğrene bilirsin byee :)
Ben açıkça söylüyorum zaten
kullandırmam kendimi:) derim
Çok zor değil. Diyorum olanla devam ediyor.
Engelle knk
Öyle erkekler de var
Ben söylüyorum hatta bir şey daha diyorum
En baştan öyle diyorum
yatardım
anlasmamız oysa
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?