AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Karsindaki insanin seni dusunmesi onemli senin ne dusunceginden daha cok hayatina yillarca kimseyi almamis birisin ve karsindaki insanin sana Nasil baktigini bakis acisini iyi bilip kendini kirmaman kirmasina izin vermemen onemli
O her zaman masum düzgün biri olarak gördü hala da öyle herşeyle yansıtıypr, yıllar sonra aramızda da farklı bir yakınlık vardı, bitmeyen bir şey gibi.
Ama benim gibi o adam sevgi veremez, düzgün ilişki kuramaz sorumluluk alamaz, alınca çok güzel alıyor ama sarsılıyor. 35 yaşına geldi artık, ben ise 28, ikimiz de olgunlaştık yıllar geçti, hala ben seni tanıyorum diyor kuraların herşeyi nasıl uzak durduğunu, fazla iyi oldugunu vs vs, ama o kuraları yeniden yıktı. Aramızda bir ilişki soz konusu olmadığı için ne düşüneceğimi bilmiyorum, kendimi kötü mu hissedeyim, ya de bu adam zaten eskiden çok sevdiğim biriydi ilk defa beraber olmadık mı diyim kendimi rahatlatmak için...
Yıllar sonra, birkaç görüşmede sonra beni öpünce gözüm karardı, ve o kadar yalnız kalan ben ona hayır diyemedim, kendimi tutamadım.
İlişkiden sonra devamı gelir sonrasında işi daha ciddi yola sokalım evlenelim der o tarafta bezi varsa o yola girer.
Keşke öyle biri olsaydı, ne bilim geçmiste biten uzun ilişkimiz var, yıllarca bir şey yoktu şimdi sarsıldım diyebilirim. Beklenmediğim anda ona yenildim, uzak duramadım, kafası düzgün değil hala ama. Yalnış yaptım mı büyük ihtimalle ama hep kuralarla göre davranırdım demek ki hata yapılıyormuş, benim zayıfım da o oldu
Ya sonuçta beraber olduğun biri seninde cinsellik anlamında ihtiyacın var bir keyif yaşamış gibi varsay zaten hersey aranızda kalir
Orası öyle ilk kez beraber olmadık uzun bir geçmiş var.. ben yıllarca kimseyle olmadım, ona da söyledim, yakınlaşamadım berabr olamadım.. zaten farketti, çok direndim ama bedenim de onu istedi, yıllar oldu görüşmeyeli..
Aramızda kalır ama keyif olarak pek bakamıyorım duruma.. çok duygusal biriyim, çok kuralarıma göre yaşarım.. her şey yıktı yine yeniden aklımı aldı.. nasıl davranmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Sadece israr etmem hayatımda kalmasına.. düzgün olmayan herşeyden uzaklaşırım
İçsel bir çekişme yaşıyorsun bir yanın evet diyor bir yanında hayır diyor istersen detaylı konuşmak mümkün * için net ise kendine göre duygun berraksa kesebilirsinde. Sonuçta amacın evlenmek mutlu bir yuva kurmak amacında olduğunu hissediyorum bu konudada hakda veriyorum
Evet amacım o, yarın evlenmek istemezsem de eğer aramızda bir şey olacaksa net olmasını isterim ciddi olsun, bir yolda yürümeye başlarsak, zamanla devamı gelir. Ama zor o yüzden ümüt etmek istemiyorum. Güzel bir şey gelse de bana sürpriz olsun daha iyi..
Hersey gönlünce olsun arkadaşım
Teşekkür ederim :)
Ne takıyor sun kafana istemiş siniz ve olmuş sal gitsin
Ben öylesine bir ilişkiyi yaşamıyorum diye, ama soz konusu o olunca, geçmiş var çok derin duygular vardı tutamadım kendimi.. bilmiyorum
Zaten duygu olmasa yaşanmazdı dimi onun için aklından geçeni yapmışsın ona karşı durmamış sın pişman değilsen sorun yok bence pekde sorgulama olur böyle şeyler mutluluk bazen geride braktiklarin dan gelir
Evet büyük ihtimalle haklısınız, duygularımla çok savaştım ama eğer duygu olmasaydı yaşanmazdı. O duygu sadece bende kalmış olabilir ama.. Durmaya denedim fakat bu sefer olmadı.
Pişman mıyım bilmiyorum, belki de ortada ilişki olmadığı için böyle kendimi kötü hissediyorum. Ama aklıma geliyor mesela beni nasıl öptüğünü nasıl sarıldığını nasıl yaklaştığını küçük detaylar, sanırım buna pişmanlık diyemeyiz? Ama kullanılmış olmak da istemem.
Herşeye rağmen yillar geçse de o tutku 10/10 olmasından korktum
Görüşmeye devam ediyormusunuz, bir ilişki gibi yoksa sadece buluşup ilişkiye girip kalıyormu orada
Fb olarak derseniz benden o olmaz. Bizim 2 senemiz bir beraberliğimiz oldu, yıllar geçti birkaç defa görüştük bir şey yaşamadık, öpüşmedik bile. Tam karar almıştım bir daha ararsa da yazmam uzak dururum dedim, hemen ardından mesaj gelince o arayınca hayır diyemedim. Dün de olan oldu.
İlişkiden kaçtığını uzak durduğunu sorumluşuk alqmqdığını bildiğim için yalnış yaptığımı biliyorum ama durduramadım kendimiz.
Yılarca yalnızım ve dün o yakınlığı karşı aklımı kaybettim. Ve aramızda tuhaf bir yakınlık var
Dünden sonra görüştünüz mü peki
Yok geç oldu, bide o bana mesafeli davranır biliyorum eğer bir tık daha yakınlaşırsa o zamandaki yaşadığımız şeye doğru gidecek. Belli ki boş beleş devam etmeyi terçih ediyor.
Yani o seks için görüşmek isteyecek
İşte bizimkisi öylesine gel yaşayalım değildi hiçbirzaman. Ortada değer olmasaydı hiçbir şey olmazdı. Görüşmeye başlarsak çıkmaya başlarsak hele ki bu yaşta şimdi fazla yakınlık olur. O zamanlar ben onun yaşadığı yerde yaşamıyordum. Yıllar geçti ve kendimi bu şehirde buldum.. sonra da o yoluma denk geldi yine.
Bilmiyorum bundan sonra ne olabilir. Birşeye israr etmeyeceğimi bilirim ama, hiç ısrar edemedim şimdi de etmem. Eğer düzgün gelmezse yine biter o zamandaki bittiği gibi
Yaşınız kaç
Ben 29 o 35
Bundan sonrası için ciddi bir ilişki ya da evlilik beklentin var mı
Eğer düzgün gelirse düşünürüm, netlik isterdim.
Dün karşı koyamadin, peki birkaç hafta sonra tekrar isterse görüşmek?
Direk hayır yazarım ve kendimi açıklarım. Zaten birkaç hafta ortada olmazsa sonra neden yazsın ki
Yıllar geçtikten sonra yazmış, görüşmussunuz, iki hafta sonra da yazabilir
Yıllar sonra bir şey yoktu görüştük dışarda denk geldik.. şimdi bir şey oldu
İlk denk gelmede ilişkiye girdiniz
Yok birkaç defa görüştük bu sefer yenildim diyelim, hayatımdaskimse yok yıllarca yalnızım o yaklaşınca yanımda olunca aklımı kaybettim
Senin duyguların hala taze ona, ama onda bu durumu farkettinmi
Bundan korktum aslında, geçen sefer de görüstük ama uzak durdum bir şey olmadı. Şimdi karşı koyamadım.
Ama uzatacak değilim, geçmişimiz var bir kere gittim ve yıllarca aramadım, eğer düzgün bir şey görmezsem durmam.
Anlayamadim ama ne oldu ne bitti ne hissediyorum ne hissetmem gerekiyor.. Kendimi kötü hissttim neden acaba ben kötü bir kız mı oldum beraber olduk diye. Ki kendisi beni tanıyor yalnış düşünmez.. ona karşı duygularımı zayıflığımı hepsini biliypr. Hep der kuralların var, ama kendisi hepsini yıktı :) Şimdi ne hissedeyim
Aslında dürüst olmak ve özeleştiri yapmak gerekirse, erkekler zaaflarınin var olduklarını bildikleri kadınları daha da zorlarlar, bunu bende yaptım, yani zorlamak derken, karşı koyamayacagini biliriz. Aslında seninle uzun uzun detaylı konuşmak isterdim
Beraber olduk derken yani ilişki bakımından mı? Yoksa tekrar sevgili olarak mı?
1.
Yaşım 29 onunki 35.. Olgun bir yaştayız.. Ondan gittiğimde beceremedim zaten yıllarca yalnızım. Bunu da biliyor, hep ne kadar güzel düzgün biri olduğumu yansıtıyordu.
Şaşırdım, üzüldüm, kayboldum. Ben çok çekingen biriyim, ben istemezsem hata yapmam, gecelik bir şey asla yaşayamam. Ama o yakınlığa hayır dersem de olmadı.. Bir yandan kendimi iyi hissettim, özlemişim onu her anlamda. Ama ilişkiye sıcak bakmadığını boş beleş devam ettiğini bildiğim için üzülüyorum. Benden sonra sevgilisi olamadığını da söyledi, yalan da değil. Duygu üretmeden devam ediyor ne bilim
Eski sevgilinle evlenmeyi düşünmediniz mi hiç
Ben o zamanlar onu çok sevdim söyleyseydi kabul ederdim bile. Şimdi yaşım 29 onunki 35.. Olgun bir yaştayız.. Ondan gittiğimde beceremedim zaten yıllarca yalnızım. Bunu da biliyor, hep ne kadar güzel düzgün biri olduğumu yansıtıyordu.
Şaşırdım, üzüldüm, kayboldum. Ben çok çekingen biriyim, ben istemezsem hata yapmam, gecelik bir şey asla yaşayamam. Ama o yakınlığa hayır dersem de olmadı.. Bir yandan kendimi iyi hissettim, özlemişim onu her anlamda. Ama ilişkiye sıcak bakmadığını boş beleş devam ettiğini bildiğim için üzülüyorum. Benden sonra sevgilisi olamadığını da söyledi, yalan da değil. Duygu üretmeden devam ediyor ne bilim
Eski sevgilinin canı çektik çe gelecek hevesini aldıkça da gidecektir
Yazdıklarımı okusaydınız öyle bir şey mümkün olmadığını anlardınız :) Ne öylr görüyor beni ne de 1 saat gelip hevesini alıp gidebilir.
Aramızda yıllar sonra kalan o yakınlığı olmasaydı her goruşmede dün oturmuştuk gibi olmazdı. Belki aramızda bir şey olmaz, allah yazılmamışsa olmasın da, ama dediğiniz gibi bir şey de olmaz.
Yıllar geçse de onun için nasıl kaldığımı ne düşündüğünü nasıl baktığını nasıl davrwndığını bilirim. O yandan içim rahat.
Ayrılık olmuşmuydu olduysa sebebi neydi
O zamanlar ben bu sehirde yaşamıyordum, ilişkimiz sarsıldı netsizdi sürekli görüşmüyorduk, dayanamıyordum o netsizliğe uzaklığa düzgün ilerlemeyişine, ondan bir şey gelmeyince de güzel bir şekilde konuşup ayrıldım. 3-4 sene geçti, artık onun yaşqdığı şehire taşındım bi şekilde görüştuk birkaç defa... uzak da duramadık yalnış olsa da..
Şu an bekarmısın? nız? Bekarsanız Neden evlenmiyorsunuz?
Bekarız tabi, yaşım 28 onunki 35, söylemesi kolay, cevap veremiyorum bilmiyorum
Evlenmenize engel olan nedir?
Kendisi. 35 yaşında ve hala olgunlaşmamış o konuda hala sorumluluk alamıyor hala boş beleş gezmeyi tercih ediyor büyük ihtimalle.
Seni tercih etmek yerine boş beleşi tercih ediyor ama çok seviyor
Ben beni sevdiğini söylemedim ama :)
benimle şimdi 2. defa bir yola çıkarsa o yol evliliğe gidecektir, yaşımız da artık 29/35 oluyor.. peki evlenmek istiypr mu acaba, istemiyor hala korkuyor hala iş peşinde
Seni sevmediğini de söylemedin o halde neden seninle birlikte? Evlilik yok sevgi şüphe ortada ne kaldı
Birlikte değiliz birkaç defa oturduk sohbet ettik bir şey olmadı aramızda öpüşmedik bile. Son görüşmede kontrolden çıktık bende kendimi tutamadım.
Ortam musayit olduktan sonra Yan yana gelipte kontrolden çıkmak şaşırtıcı bir durum değil
Bir sonraki buluşma, larda daha fazlasını isteyecektir.. planı , düşünceleri buna yönelik olacaktır.. alacağını aldıktan sonraki sana karşı olan tavrını merak ediyo olacağım.
Bana karşı onun tavri hiç değişmedi ki. Sence o nasıl biri olduğumu bilmiyor mu? Hayatımda beni en çok tanıyan oydu. Yıllar sonra gelip bana kendimi anlattı. O yüzden hep saf masum baktı, diğer insanldan ne kadar çekindiğimi ne kadar uzak durduğumu görmüyor mu, biliyor dile de getiriyor.. Ona o an zaafım olduğu için ben farklı biri olmadım. Ve bir ö... davranır gibi davranmadı davranmaz da.
Öyle de zannetiğiniz kadr değil, zaten yazdıklarımdan anlaşılıyor.
Bir sonraki görüşmede benden daha fazla alamaz, geçmişte yaşadığımız şeyi yaşadık o kadar. Devam etmek istiyorum muyum onunla, yok ilişki istese dahil istemem, çünkü bana göre bir adam değil, hep üzer hep yerle bir eder hep gözü dışarda kalır.
çünkü bana göre bir adam değil, hep üzer hep yerle bir eder hep gözü dışarda kalır
(Aslında aynı şeyden bahsediyoruz)
:))
Sonuç ne olursa olsun , önemli olan senin mutlu olmamdır... çabam da bundan sebeptir..
Ben kendime kızdım kırıldım, senelerce geçen bir yalnızlık, beni yoran.. kendimi tutamadım, yalnış olduğunu bile bile teslim oldum. Pişmanlık duydum, geçmişte yaşamış olsak da yeni biri olmazsa da kırıldım. Ama zamanı geri alamıyoruz, bundan sonra onun istemiyorum zaten. Hep derdim ona karşı sevgim bitse de o hep değerli kaldı hep saygım vardı.. şimdi saygımı da bitirdi. Belki de iyi oldu, bi defteri kapatmış oldum. Size çok teşekkür ederim
Rica ederim gizemli hanımefendi
Her insan hata yapar önemli olan yaptığımız hatanın farkına varmak farkında olmaktır sen zaten farkındasın herşeyin önünde uzun bir hayat var konu ne olursa olsun kişi kim olursa olsun kimsenin seni uzmesine mutsuz etmesine izin verme bu hayata bir defa geliyoruz unutma
Evet ama arada kullanılmış hissediyorum ve benim gibi bir insana bu ağır gelir..
Ağır gelir ağır da gelsin ağır Helsinki bir daha seni hak etmeyen birine aynı fırsatı vermiyesin
İşte zaten ona vermek istemedim ne şans ne fırsat ama işte.. ne diyebilirim ki..
Yan yana gelmek , görüşmek , konuşmak ta zaten yeteri kadar fırsat vermektir.. sonrada yaşanacak bazı pişmanlıklara da engel olamayabiliyoruz.. yapmamız gereken şey onunla olan her türlü bağı tamamen koparmaktır aksi halde devamı gelir , gelecektir..
Evet ama işte bazen insan yakın görüyor, tanıyor zannediyor, konuşmak istiyor, o butun yalnızlığı kapatmak istiyor, sevgili olarak değil de geçmişte gelen seven biri ile konuşup dertleşmek istiypr.. Oldu artık kendimi yıpratsam da boşuna..
Nefsini dinlemişsin buna ben bir şey diyemem senin kararın
Karar değildi, sadece aklımı aldı, yıllarca yalnızım, kimse yok, o yanımdayken direndim ama fazla yakınlaşınca olan oldu. İlk oturuşumuz değil ama işte bu sefer uzak duramadım.
Olan olmuş ne çare
Ne hissedeceğimi bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum aramızda bir şey yok sonuçta neden yakınlaştık... neyi düşüneyim
Düşünmene gerek yok anlık olmuş demek ki, bidaha daha dikkat edersin hislerine
Ben kötü biri olmadım mı şimdi
Yok ya
Bilmiyorum sonuçta ilk kez beraber olmadık uzun bir geçmiş var.. ben yıllarca kimseyle olmadım, ona da söyledim, yakınlaşamadım berabr olamadım.. zaten farketti, çok direndim ama bedenim de onu istedi, yıllar oldu görüşmeyeli.. uzak duramadım.. şimdi olacaklardan olmayacaklardan korkuyorum
Demek ki hislerin geçmemiş ona karşı ve bir anda parlamış
Belki de evet..
yapacak birsey yok surekli yapacaksin onunla
Öyle bir şey olamaz ki. Hani yenildim diye öylesine görüşecek değilim. Uzak duramadım ama düzgün insanım falza herşeye dikkat ederim hata yapmam saçmalık yapmam, her şey için yüz defa düşünürüm. Düzgün gelmezse o zamandaki o ilişkiyi bitirdiğim gibi, şimdi de kaybolup giderim... Ve biz olye yaşayalım gidelim diye bir şey olmuyor ki yakınlık oluyor vakit geçirmek vs vs..
hayat zaten seks hayatı
Ben öyle bir şey istemiyorum ama
birsey diyemem
Neden buluştu uz? Tekrar baslamak için mi
Bilmiyorum özlemişiz belki
yaşım 29 onunki 35.. Olgun bir yaştayız.. Ondan gittiğimde beceremedim zaten yıllarca yalnızım. Bunu da biliyor, hep ne kadar güzel düzgün biri olduğumu yansıtıyordu.
O zaman neden tekrar baslamiyorsunuz
O boş beleş takılmayı tercih ettiği için :) Sorumluluk almak istemedği için. Aslında ben sorumluluk isteyecek biri değilim kendi ayaklarım üzerinde duran biriyim. Fakat ona o sadakatlığı o sevgililiği zor geliyor belki.
Tuhaf ki yıllar geçse de aramızda o yakınlığı bıtmemiş ona yenildim
O zaman anlaşılan biraz özlem biraz sevk ile olan bir durum olmuş
Şimdi bu durumla ben nasıl baş edeyim? Onu arayamam bir şey isteyemem ondan. bir şey yapamam anca uzak durabilirim.. ve ne olacaksa bundan sonra olsun...
Ne demek istedin ne olacak sa olsun derken
Düzgün gelmeye denerse belki yine başlarız, gelmezse eğer o zamandaki gibi kaybolup giderim. Kendisi de zaten biliyor nasıl biri olduğumu. Öylesine geleyim yaşayalım gideyim olmuyor aramızda.
Yani elimden bir şey gelmez.. ona bağlı.. orada da umudum yok pek.. Hata yaptım mı yaptım, güzel bir hata, pişmanlık duymam gerekiyor mu bilmiyorum, ona karşı hayır dersem de tam diyemedim demek. Ve yakın olunca demek ki uzak duramayiz
O zaman geçmiş geçmişte kaldı, san önüne bak
işte geçmiş geçmişte kaldı ama dün olan neydi..
fb olarak mı takıldınız ozlemısmısın
Ben fb olamam fazla düzgün ve duygusal biriyim.. yaşım 29 onunki 35.. Olgun bir yaştayız.. Ondan gittiğimde beceremedim zaten yıllarca yalnızım. Bunu da biliyor, hep ne kadar güzel düzgün biri olduğumu yansıtıyordu.
Cok gizemli bir yapin var
Neden böyle düşündünüz
Cunki hem. isteyip inkar eden bir yanin var ne burcusun
Başak Onu istemediğimi demiyorum, istedim diye oldu. Yalnış yaptığımı bile bile oldu. Ama o adama karşı hep zayıf kaldım
Tehlikelisin istersen anlatirim seni sana
Hayatıma yıllarca kimseyi alamadığımı söylüyorum, adama karşı zayıf kaldığımı yeni yeniden aklımı aldığımı.. ben mi tehlikeliyim :)
Dusunce yonunden
Nasıl daha açık yazar mınısını, belki de kendi kendimi anlamaya ihtiyacım var
Burdan anlatamam
Peki tutku hala varmiydi ikinizdede?
Çok, yakınlık da.. uzak durmaya denedim kontrolumu kaybetmeden görüştüm ama olan oldu. Beceremedim. Yaşım 29 onuki 35
Zaten ondan gittiğimde beceremedim yıllarca yalnızdım..
Peki kaç saat sürdü ilişkiniz dün?
Niye ki? Ne farkeder
Çok farkeder mesela 2 saat sevişip başkasına gitmiş olabilir yad abutun gece senle ise eğer başkası yok demektir onun hayatında.. ya da mesela telefonla hiç ugrastimi yatakta iken?
Yok telefonla uğraşmadı. Başkası var mı konuştuğu arada görüştüğü insanlar bilmiyorum.
E kaç saat görüştünüz dün gece? Yani çokta özel değil saat sordum sadece neden cekindin ki
Bide bu adamla onun evinde mi yoksa otelde mi bulustunux
Ben yalnız yaşıyorum, o ailesiyle yaşıyor. Bende oturduk, ama ilk oturuş değil.. sadece bu sefer fwzla yakınlaştık ve olan oldu
Ama bence sende baya isteklisin ona karşı neden kafan karışık ki? Bence devam et ne olursa olsun
Ben o adamı için bütün kuralarımı yıktım.
2 sene bereberdik, çok sevgi verdim çok saygı duydum.
Artık olmayacağını anlayınca, rest çektim ve her şey bitti. Zamanla sevgim bitse de saygım hep kaldı, hep bir şekilde benim için değerliydi, ayrıydı :) .
Ben de istedim onu, yıllar sonra farklı bir tutku hissettim. Ama öyle de ne olursa olsun devam edemem... fb olamam, ortada ne var ne yok bilmeden o yolda bir daha yürüyemem. Yürümeye kalkarsam kırılırım biliyorum.. Anca güzel bir sohbet ederse deneyelim derse kendimi bırakırım..
E peki sürekli onu görüyorsun çevrende galiba onu gördüğün için hep nasıl yeni bir başlangıç yapicaksin? FB olmak istese cevabın ne olur?
Bide cidden kaç yıldır hiç bir erkekle temasın olmadimi ondan sonra?
Yok sürekli görmüyorum, fb olmak istemez isterse de cevabım hayır olur, fakat beni tanıdığı için yapmaz öyle bir şey.
Bir kere birini tanımaya denedim etkilenmedim olmadı ilk kahveye kaldık.
Bir kere de ilişki yaşamaya denedim biriyle tanıştım sevdim, fakat beni kırdı 6-7 ay surdu ve sonra arkadasından üzüldüm. Ve bir daha olmadı. Yapamadım.
Onunla öyle görüşürken belki de yaşadığımız şeyler geçmişimiz her şey gözümün önüne geldi... sonuçta hep değer verdim ona.
Bide çok zor etkilenirim flort de yapmam bununla şununla yazışmam
Bak belliki bir belli bir tipten hoslaniyorsun ve bu tarzda bir kişi karşına çıkarsa seversin kafandaki kriterlere uyarsa seversin.. ha bak bide mesleğin nedir bence kendini eve kapatma hayatına devam et.. bu adamla nasıl olduda denk gelip karşılaştın seneler sonra?
Evet nadire de olsa bir adamdan hoşlanabilirim sevebilirim, sadece pişmanlık duydum o kötü biri diye, onun hayatında başkalar da varken geldi benimle beraber oldu. Ben ona karşı yine saf yine masum kaldım.. yine yalan söyledi.
Ticaret. Bende o da. Karşılaşıyorduk zaten geçen yıllar içinde birkaç defa.. sonra da görüşelim konusuna geldik birkaç defa görüştük, son görüşmede de o duygulara yenildim
. Ama onu istemiyorum net öyle bir adamla hayatımı bitiremem. Sadece konuşmak isterdim heşreyden sonra açık açık bir kere, sonra da engeleyim bitsin hayatıma devam edeyim.. içinde kaldı, ben iyi niyetli olduğum için kendisini farklı göstermesin. Hep ben çok iyimişim hep benimleyken bizimkisi öyle miydi basit miydi, bende senden sonra sevgili yapmadım ki yapamıyorum biliyorsun sorumluluk alamıyorum vs vs zırvalıyordu, gerek yoktu böyle şeylerden. O zamanlar da sen hiç değişme hep böyle kal karakterini değiştirme.. ayrılınca bile
O gece yakinlasirken durdurmaya çalışmadın mi onu? Yani itmedin mi kendisini seni öperken? Ve benim kafamın almadığı teksey bu adamın başka sevdiği yoksa neden senle evlenmiyor?
Bunca yorum arasında beni samimi bulup konuşmaya devam ettiğin içinde teşekkür ederim istk atsan yorumda dertlesmesek olmaz mi?
Durdurmaya denedim, ama sonra kendimi bıraktım. Ben de insanım, o adama karşı çok derin duygularım vardı, sevgim bittse de hep değerli kadı.. üstüne yıllarca yalnızım, bedenim de istedi sanırım kontrolden çıktım.
Bu adam başka insanlarla görüşüyor eminim yıllar geçmiş, kiminle tek geçelik kimşe uzun fb olarak..
Niyetim onunla bir şey yaşamak değildi zaten.. ama oldu
Sorun ben de değilim ben olsam yıllar içinde başka kızı severdi evlenirdi ne bileyim.
Onun kafası hep sorumluluk alamıyorum kafası
İyi halt ettin
Ya saçma yorumlarla yeter
Saçma falan değil yorumlar. Dön kendi yaptığına bak önce
Sana ne sen mi yargılayacaksın beni? Bekar bir insanım ister berabwr olurum ister olmam. Her insan haya yapabilir bu kadar düzgün hayarıma rağmen yaptım ve kime ne? İnsan gibi dertleşeyprsan akkıl vermeye çalışma sk burdan
dertleşemiyorsan*
Zevkine bakacaksın
işte onu yapwmıyorum araya duygu giriyor..
Duyguyla hicbisey olmaz zevk ondan baskjn gelif
Nasıl anlayamadım
Neden alamadın
Onu zor unuttum becerdim mi beceremedim mi şimdi anlamış değilim. Yıllar sonra uzak durmaya dnedim kontrolumu kaybetmeden görüştüm fakat olmadı ve şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum...
Aramızda ilişki söz konuşu olamaz, adam duygu üretmeden yaşamaya alışmış, sorumluluk almadan devam ediyor.
Eee boşuna unutmamışsın o zaman
Boşuna derken? Bilmiyorum bende bir insanım, herşeyden çekinen uzak duran ama ona karşı da zayıf kalan. Şimdi ne düşüneceğimi nasıl devam edeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum
Bu adamın tek amacı cinsellik dimi?
Nerden bileyim ortada biten ilişki vardı, yıllarca görüşmedik.. şimdi yaşımız da 29-35...
Benim ozamanlar üzüldüğümü söz konusu da oldu, çok eski konulara girdik, her şey hatırlıyor her şey dun olmuş gibi, yenildim
Nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Peki devam edecek misin bu adamla
Bilmiyorum bundan sonra ne olabilir. Birşeye israr etmeyeceğimi bilirim ama, hiç ısrar edemedim şimdi de etmem. Eğer düzgün gelmezse yine biter o zamandaki bittiği gibi
Hani yenildim diye öylesine görüşecek değilim. Uzak duramadım ama düzgün insanım falza herşeye dikkat ederim hata yapmam saçmalık yapmam, her şey için yüz defa düşünürüm. Ama demek ki herkes bir şeyde yeniliyor