Cinsel Yaşam Gösterip elletmiyorum, sinirlenmekte haklılar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sonra bana sinirlenip sövüyorlar Güncellemeler+1 yıl Yeni intikam şeklim budur Gösterip elletmiyorum, sinirlenmekte haklılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ver gitsin, mezarda karıncalar mi yesin. Yazık günah 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hahahaa bana yakalansan bak elletiyormusun ellermiyormusun 🤣🤣 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dikkat et sonra biri seni dağa falan kaçırıp canına okumasın :D :D 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kısmen haklı sayilirlar. Mahkemeye gitsen bile suçlu çıkarsın 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence en iyisi erkeklerim yatak mezesi olmaktansa boyle kudurtmak daha iyidir 1 1 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Vicdansız Yorumla
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl erkekleri kudurtmaya devam et arkadandayiz 3 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bu yaşta yapma böyle şeyler istersen... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım doğru değil Yorumla NoShow +1 yıl Doğru olan yaşında da yapma böyle şeyler. göstermekten haz aldığını düşünürsek başına açacağın belalardan alacağın zararlar karşısında üzüleceğini düşünerek yazıyorum. Yoksa benim için çok da şey değil ;) Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aferin sana :) neden bunu yapiyosun peki? 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elletip göstermemeyi denesen birde 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :) aman boş ver sövsünler. en iyisini yapıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaaaaa hadi ordan trollsün sen 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo gerçekten gösterip elletmiyorum özellikle intikam almak için çok iyi oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende dayanıp bunu yapabiliyorsan helal kız 😂😂😂 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok acımasızsın bu konuda derim senin için. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. En iyisini sen yapıyon 😂 0 0 Yorumla
33mersinli31 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Az bile yapıyorlar. Nereni gösteriyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tam verecekmiş gibi yapıyorum sonra da... Yorumla 33mersinli31 +1 yıl Offf en tahrik olduğum konu Yorumla Soran +1 yıl Kötülük mü yapıyom sence Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cok picsin 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. En iyisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ver gitsin, mezarda karıncalar mi yesin. Yazık günah
hahahaa bana yakalansan bak elletiyormusun ellermiyormusun 🤣🤣
Dikkat et sonra biri seni dağa falan kaçırıp canına okumasın :D :D
Kısmen haklı sayilirlar. Mahkemeye gitsen bile suçlu çıkarsın 🤣🤣
Hakediyorsun ya hiç gösterme ya da ver gitsin direk
Bence en iyisi erkeklerim yatak mezesi olmaktansa boyle kudurtmak daha iyidir
Vicdansız
bana da göster ama elletmesene :). egleniriz
erkekleri kudurtmaya devam et arkadandayiz
Bu yaşta yapma böyle şeyler istersen...
Yaşım doğru değil
Doğru olan yaşında da yapma böyle şeyler. göstermekten haz aldığını düşünürsek başına açacağın belalardan alacağın zararlar karşısında üzüleceğini düşünerek yazıyorum. Yoksa benim için çok da şey değil ;)
Aferin sana :) neden bunu yapiyosun peki?
Ucundan goster daha cok sovsunler
Elletip göstermemeyi denesen birde
burada göster sövmezler
:) aman boş ver sövsünler. en iyisini yapıyorsun
lkdfmgpdw :D tehlikeliiii işler
Yaaaaa hadi ordan trollsün sen 😂😂😂
Yoo gerçekten gösterip elletmiyorum özellikle intikam almak için çok iyi oluyor
Sende dayanıp bunu yapabiliyorsan helal kız 😂😂😂
çok acımasızsın bu konuda derim senin için.
En iyisini sen yapıyon 😂
Tansiyonu yükseltiyorsun 😂😂😂🤣
başına iş alma dikkat et
Qhahah bende deneme ellerim de bakarım da hshs
Az bile yapıyorlar. Nereni gösteriyorsun
Tam verecekmiş gibi yapıyorum sonra da...
Offf en tahrik olduğum konu
Kötülük mü yapıyom sence
Haksızlar
Akılları olsa tekmeyi basarlar
Cok picsin
Aferin
Oooo en sevdiğim 😅😅
bende gosterırım
Ellet ya bişi olmaz.
En iyisi boş ver 😅
En iyisi