Aynen öyle dün biriyle göz göze geldim tanıdığım biri tabi uzun uzun bakistik bakışlarıyla penisim bir karış oldu bende bir yüzüne bir poposuna bakıyordum bakışlarımla seni istiyorum dedim fırsat olursa alacam altıma acayip etti beni
Tm tahmin etmen bişeyi ifade etmez ama yazınca hem bişeyler öğreneceksin hem ileride başına gelebilecek muhtemel belalardan belki sıyrılacaksn 😊 hadi yazmanı bekliyorm
Anlaşamadık bazı etmenler aileler en baş sebepti. Ben lazım o aslen mardinli kürttü doğma büyüme ankaraydı ailem vermem falan dedi baya yıprandım ve onu çok üzüyordum benden sonra onun hayatında kimse olmadı. Ben biriyle konuştum ama olmadı babam şu an vermeyi kabul etse koşa koşa giderim. Ailesinin önünde size verecek kızım yok defolun dedi çocuk darmadağın oldu..
Yarar işe ama irade devreye giriyor kendini tutabilmek erkekler iicn de geçerli bu konu. Yoksa dek gibi aşığım ona çok seviyor bebeğim gibi ama deli etmek hoşuma gidiyor.
Benim iradem 0 ozaman 😂 ben asla cinsellik konusunda tutamam kendimi hatta cinsellik olmayacaksa biriyle öpüşmek bile istemem karnım falan ağrımasın diye 😂
Yürüyen libidooo seni. Akrep bir erkek vardı beni seven çocuk utanmasa herkesn içinde üstüme çıkacak gibi davranıyordu. Yerinde duramıyordu çok farklı bir enerjileri var😂😅😂
Ama Akrep kadını Akrep erkeği ilişkisi çok güzel oluyor ikisi de herkesin içerisinde bir birinin üzerine çıkıyor 😂 tam bir birini tamamliyorlar şöyle güzel akrep bir kadın bulamadık 😂
Boğa sevgilim vardı zaten cinsellik konusunda çok iyi anlaşıyorduk 2 yıl çıktık ama normal konularda otorite savaşları oluyordu aramızda anlasamiyorduk tamamen cinselliğe ikimizde doyunca zaten artık bir birimizi çekemez olduk 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Knk özellikle erkekler göz göze gelince bile coşarlar birde öyle olunca hayli hayli coşarlar
Aynen öyle dün biriyle göz göze geldim tanıdığım biri tabi uzun uzun bakistik bakışlarıyla penisim bir karış oldu bende bir yüzüne bir poposuna bakıyordum bakışlarımla seni istiyorum dedim fırsat olursa alacam altıma acayip etti beni
@Spiker2721 örneği geldi @soran
Ama cidden bakismalarla yatağa attigimda oldu onceden bakışlar önemli dinlemek istermisin başımdan geçenleri anlattı😊
Anlatayım
@Spiker2721 ay yok bu arada bakışkarla ele geçirdiğinize göre onlarda bunun için bakmış galiba ama normalde bakışa karşılık bile alamayabilirsiniz
E tabi bakıştan anlaşılır zaten niyet az çok 😊
Bakışından niyetinin bu olmadığını anladığıma ilismiyorum
@Spiker2721 erkeklere ön yargımı arttırdığınız için teşekkür ederim
Ne demek herkes olmasada çoğu böyledir bu arada öyle değilim der ama öyle yani fırsat bulur ele geçerse karşı koyabilecek çok çok az babayiğit vardır
@Spiker2721 evet tahmin edebiliyorum
Bana yazsan çok daha ilginç şeyler anlatırım sana aydinlatirim yani
Gizlide değilim
@Spiker2721 ben zaten yeteri kadar ilginç şey biliyorum 🤷🏻♀️🖐🏻
Bence bilmiyorsun çünkü henüz beni dinlemedin dene yaz gör bakalım
@Spiker2721 tahmin edemediğim kadar Abaza olduğunuzu biliyorum
Tm tahmin etmen bişeyi ifade etmez ama yazınca hem bişeyler öğreneceksin hem ileride başına gelebilecek muhtemel belalardan belki sıyrılacaksn 😊 hadi yazmanı bekliyorm
@Spiker2721 yok teşekkür ederim
Yemiycem seni korkma uyku tutmadı biraz sohpet ederiz ne olck😊
@Spiker2721 yemiycen emin misin bakışma ile bile coşan kardeşim
Yani senle bakisacak olsak kork derdim 😀ama bakisamayiZ
@Spiker2721 hahaha ben niye korkuyorum Elhamdülillah Zinaya hiç bulaşmadım 😉
Biz senle zina yapmiycaz sohpet edicez sadece 😊
@Spiker2721 başkaları ile zina yapanın dürüstlüğüne nasıl güveneyim
Dürüstlüğüme guvenmeni gerektirecek bişey yokki sadece sohpet edecez neticede sevgili olacak olsak haklısın derdim
@Spiker2721 doğru 😂
Kusura bakmayın
Evet bir erkeğe dokunmak onu uyarıcı bir etki verebilir. Yeterki karşı cinse karşı birşeyler hissediyor olsun.
Bir keresinde çenesinde ki gamzeden öpmüştüm nasıl başardıysa dudak dudağaydık 🥲 ahh çok özledim onu be 🥹 yandığını nefesinden hissediyordum ❤️🔥
Niye ayrıldınız
Anlaşamadık bazı etmenler aileler en baş sebepti. Ben lazım o aslen mardinli kürttü doğma büyüme ankaraydı ailem vermem falan dedi baya yıprandım ve onu çok üzüyordum benden sonra onun hayatında kimse olmadı. Ben biriyle konuştum ama olmadı babam şu an vermeyi kabul etse koşa koşa giderim. Ailesinin önünde size verecek kızım yok defolun dedi çocuk darmadağın oldu..
Ayy çok üzüldüm şimdi. Burçlarınz nedir ikiniz
Ben Yengeç o oğlak
Kız erkeğe güzel ve çekici geliyorsa elbette hormanlarını hareketlendirir ve güzel hissettirir
Altta haraketlenme oluyor işte 😂
Peki o hareklenme oldu ve küçük sincap kalktı bu durum pantoondan belli oluyor ne yapıyor erkek nasıl hareket ediyor belli olmasın diye
Ben şahsen belli olmasin diye oturduğum yerden kalkmiyorum zaten kalktığı zaman çok belli oluyor öyle inene kadar oturuyorum 😂😂😂
İniyor mu bir süre sonra. Aaa o yüzden mi acaba biri bana sürekli oturalım falan diyordu o geldi aklıma 😂😅
Tabi kız opmeye falsn devam ederse inmiyor 😂 ama konu değişirse dokunma okşama falan olmazsa iniyor 😂
Sjsjsjsjsjsjsj kız öpmeye devam ederse peki can mi çekişiyor 😂😅
Öpmeye devam ederse kazık gibi duruyor inmiyor kalıyor öyle 😂😂😂
Sjsjsjsjs oh olsun hak ediyor bunu dikkate alacam bir dahaki sefer 😅😂
Yinede çok şey yapma tehlikelidir bak o an erkek kafasıyla düşünemiyor 😂😂😂😂
Evett hali de kalmıyor gibi sanki tuhaf oluyor gibi demi
Ama arkadaşlarının yanında bir şey yapamaz ki o zaman yaparım bir şey olmaz 😂😅
Uzun süre ereksiyon olduktan sonra zehiri atmayinca karında testiste ağrı falan oluyor 😂
Kadınlardan birazcık anliyorsa o da seni azdırır sonu şeye doğru gider valla 😂
Ayyy kıyamam şimdi başka neler var her şeyi anlat bana çabuk 😅😂
Benim iradem çok kuvvetli çok zor
Ya bırak bi belini kavrayıp boynundan öpmesine bakar 😂 sonra orada yiyişirsiniz siz zaten 😂😂😂
Aynısni yaptı ama benden tepki almadı hatta morali bozulup öylece eve gitti😅😂 oh olsun
bende hep işe yarıyor valla ne zaman bir kadının boynundan öpsem devami geliyor 😂😂
Yarar işe ama irade devreye giriyor kendini tutabilmek erkekler iicn de geçerli bu konu. Yoksa dek gibi aşığım ona çok seviyor bebeğim gibi ama deli etmek hoşuma gidiyor.
Benim iradem 0 ozaman 😂 ben asla cinsellik konusunda tutamam kendimi hatta cinsellik olmayacaksa biriyle öpüşmek bile istemem karnım falan ağrımasın diye 😂
Sjskksjs burcun ne koç mu akrep mi
Aga be 😂😂😂 hemen belli ediyoruz kendimizi Akrep burcuyum 😂😂😂
Yürüyen libidooo seni. Akrep bir erkek vardı beni seven çocuk utanmasa herkesn içinde üstüme çıkacak gibi davranıyordu. Yerinde duramıyordu çok farklı bir enerjileri var😂😅😂
Ama Akrep kadını Akrep erkeği ilişkisi çok güzel oluyor ikisi de herkesin içerisinde bir birinin üzerine çıkıyor 😂 tam bir birini tamamliyorlar şöyle güzel akrep bir kadın bulamadık 😂
Umarım bulursun akrep boğa da iyi gider. Akrep koç burcu da ama cinsellik için diyorum. Ten uyumu falza olur
Boğa sevgilim vardı zaten cinsellik konusunda çok iyi anlaşıyorduk 2 yıl çıktık ama normal konularda otorite savaşları oluyordu aramızda anlasamiyorduk tamamen cinselliğe ikimizde doyunca zaten artık bir birimizi çekemez olduk 😂
Oo tabiki hemde nasıl harekete gecirir bu kesin ve net
Davranışı nasıl oluyor erkeğin peki
Ozellikle. kucuk sincapi canlandirirsin tahrik edersin cnku erkegi kadin erkegi kolay azdirir tahrik edebilir
O an hafif bi utangaclik fzla belli etmez bi elini buyuk jhtimal pantolonun onune koyacaktir siradan bi hareketmis gibi belli olmasin diye
Her kadında mi bu olur yani size dokunan her kadında bu durum olur mu
Her kadinda olur ama erkegin hoslandigi kadinsa of. off bi kac gun aklindan cikmaz surekli dusunur 31 ceker hep
Peki en tahrik olunan yer neresi küçük sincap dışında
Elektrik carpmisa doner
Neresine dokunduğun önemli kuzum 🙄🙄
Saçlarına omuzuna
Öyle sor o zaman 😂😂
Tahrik nedeni hahahah
Eritir
Peki en tahrik olunan yer neresi sence saçı mi
Omuzlara dokunulması saç da olabilir. Başını göğüse yaslayıp sarılması falan olabilir
Evet fazlasıyla
Evet geçirir
Mutlu eder
Geçirir
Tahrik olurdum ben
Arzuluyor musun onu
Evet uzak dur