12 şubatta gorustuk 1 aydır görusmuyordum dyaanmayip gorustum hergun yazan adam 3 gün olacak uzaklaştı yazmıyor bile Ne zaman yazar sizce cok kalbim acıyor dayanamiyorum her defasında aynı şeyi yaşıyorum neden bunu yapıyor defalarca konustuk bunu bana böyle yapma diye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güçlü ol öyle en ufak şeye kalbini acıtma
Ne zaman yazar sizce 🥺
Başkası olabilir. Yoksa neden yazmasın
Her görüştükten sonra bunu yapıyor
İnsan ne yaparsa kendine yapar. Halen yazar mı diye soruyorsun. Sen kendini önüne bak , bu adamı takma bak o zaman nasıl yazıyor. Adam biliyor senin ondan ayrılmayacağini o yüzden rahats
Biz görüştükten sonra son görülmesini de kapatmış 3 gündür kapalı anlamıyorum sana ölüyorum aşığım diyordu. Yazar mi sence gerçekten dayanamıyorum.
Mesaj atıp neden böyle davranıyorsun diye sorasım var
Sorsan cevap alamayacaksin dhsa çok sinirleneveksin. O yüzden yazma sorma arama. Bırak o dönsün snaa. Merak etisn seni
Doğru söylüyorsun sessiz kalmak daha iyi değil mi
Dün öylesine napiyorsun diye yazmak istedim 16 40 civari mesaja bakmayınca bi cevap ver yazdim sonra da çalışıyom yazmış ve daha da yazmadi bu ne kadar adil her dakika yazan qdam
Sana müsait değilse müsait olduğu başka biri vardır anla bunu. Yazma yazma yazma. Sık dişini. Bırak merak etsin.
Yazar mi sence o
Onun yazıp yazmamasina odaklanirsan hayatına bakmazsın. Odaklanman gereken senin ona yazmaman. Sen elinden gelini yaptın sıra onda.
Durum paylaşıyorum ertesi gün bakıyor anlamadığım şey neden görüştükten sonra son görülmesini kapatması. Ne zaman yazacak ya da cidden bitirdi mi bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim
O zaman direk sor her şey bitti mi diye? Bitmedi ise neden böyle. Böyle giderse bende giderim artık diye. Bir insansın hayatının neresinde olduğunu bilmiyorsan hiçbir yerinde olma
Sevgili degildik ama bunu sormam normal olur mu
Tadina baktı bıraktı işte
N4 zaman döner sence
Canı isteyince başka yapacak birini bulamayınca
Sen onun için ceptesin çünkü
Ama illa dönecek degilmi
Sen bu gelsene
Yattınız mı 🤔
Hayır oral oldi
Azınca tekrar yazar