Güncellemeler
+1 yıl
Eski takıldığım kız benimle dalga geçmişti bende cinsel olarak laf attım sizce kötü mü yoksa iyi mi yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
Eski takıldığım kız benimle dalga geçmişti bende cinsel olaraktan laf attım sizce kötü mü yoksa iyi mi yaptım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yapma
bununla böbürlenmeyen de ne bileyim
Bak sorun orada bende değildi ya sana şöyle söyliyim ben normalde naif alttan alan sevgi saygı bunlara incelikle dikkat eden bir insanım fakat kızın o gün ben hiçbir şey yapmama rağmen bir itin gö. ne sokup çıkarmadığı kaldı.
Ben de artık dayanamadım yani ben de insanım ya dayanamadım ben de dedim bunu nasıl sinir ederim gittim fotoğrafları yazıcıdan bastım zarfın içine koydum verdim eline çıldırdı sonra dedim arkadan nasıl yaptım falan bağırıyordum falanlar filanlar bir sürü kız baya sinirlendi çıldırdı.
Bunlardan daha fazlasına o bana yapmıştı ama ilk taşı ben atmadım ya benim gibi bir insana o noktaya getirebilen bir insana da ayakta alkışlamak lazım ya başkası olsa ne diyorum kolunu bacağını kırardı tokat falan atardı ya .
Bu hayatta sadece bir kız el kaldırdım sebebi de önce onun sınıfın ortasında bana tokat atmasıydı başka da hiçbir kıza hiçbir şekilde şiddet uygulamadım.
Uygulamamda ama psikolojik şiddete her zaman için karşıyım ama bana da yapılmasın yani bana yapıp karşımdaki benden bana yapma derse öyle bir dünya yok
Yapmasaydın iyiydi bro
Bro kızın bir itin popo. ne sokup çıkarmadığı kaldı beni ben de en son dayanamadım yani. şimdi bir insanı hakaret edemezsin abi ya cidden kullandığı cümleleri bir duysan ya başka insan olsa gider saldırırdı net diyorum yani ben zaten her zaman naif alttan alan saygı sevgi duyan bir insandım ama bu tepkisi karşısında ben de yakan beynime sıçradı diyen ne oluyoruz falan gibisinden. fotoğraf video meselesi de zaten onda da var yani aynısı ben hep çekiyordum ona da atıyordum yani
Jsjskskssk iyi demişsin helal lan
Bişi olmaz dimi ya?
Ne anlamda bir şey olmaz? Kız zaten kabul etmiş senin bacım*un olmayı kendisi yapmasaydi o zaman
Baya kötü huylu pislik herifsin
Şimdi sizi anlamıyorum kız kalktı hiçbir suçum yokken geldi ana avrat küfür etmeler saçma saçma konuşmalar.
Ya bildiğin ortada hiçbir suçum yokken üstüme geldi şimdi ben pislikleşince mi kötü oldum yani kız inan bana daha fazlasını yaptı. ve fotoğrafları da sadece bende yok onda da var bir sürü daha fazlası fotoğraf video dolu yani sadece kendime kendime saklamadım hiçbirini
Rezil insansın bana bulaşmada
Ya kusura bakma da sen de aynı b. ku yemiş biri gibi konuşuyorsun . Karşınızdaki sürekli siz hakaret edin biz alttan alalım eyvallah çekelim değil mi siz bunu istiyorsunuz demekki sen de yedin aynı küskü bir yerde yediremedin sen de geldim burada afra tafra yapıyosun yoksa burada bir tane aklıbaşında kız senin dediğini demez
Hayır zina olayım yok ucuz değilim
Pahalısın yani anladım. Şimdi haddini sınırını bil öncelikle.
Ben sana burada kızın bana uygulamış olduğu psikolojik şiddetten bahsediyorum sen kaldırıp kızı haklı buluyorsun bu toksik bir yaklaşım senin şu cümleyi kurman lazımdı hani üstten atmasını biliyorsun ya kızın yaptığı yanlış senin yaptığında yanlış demen lazımdı bunları demiyorsan toksik bir insansındır taraflı bir insansın
Pahalı derken kimse alamaz
Bir kısmına cevap veriyorsun başka kısımları cevap vermiyorsun bak ben sana tekrardan diyorum beni yargılayamazsın ben bu soruyu beni yargıla diye de sormadım bana hakaret et diye de sormadım kızın yaklaşımını ve benim yaklaşımın yorumla diye yazdım pahalısın ucuzsun o da beni ilgilendirmez aslında o seni ilgilendiren bir şey.
İkinizde karşılıklı kişiliksizsiniz doğrusu bu bildiğin cevapları soruyorsun
Karşılıklı kişiliksizlik diye bir şey yok sen kaldırıp şunu diyemiyorsun bak kızın yaptığı sana karşı psikolojik şiddet çok kötü bir şey sen de ona tepki olarak karşılık vermişsin diyemiyorsun
İlgilenmiyorum benden uzak olun da
Kötü yapmışsın