Cinsel Yaşam 14 Şubat'ta evli olup da seks yapmayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dün gece Evli olup seks yapmayan var mı merak ediyorum? 14 Şubat'ta evli olup da seks yapmayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sevgilim yok olsa da evlenmeden yapmam 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmaz mı çok, mesela ben. 14 Şubat seks için kistas değil ki. 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Ben yapmadım, spor yaptık oğlumla salonda seks yokdu 0 0 Yorumla
dogayauyan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı. Galiba Evli olanlarda 4/5 yildan sonra cinsel hayat kalmiyor 14 subatta bos geçiliyor boylece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben şu an en cok seni merak ettim kocanla seks yaptın mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaptık tabi boş mu duralım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocanla mı sevgilin mi Yorumla Soran +1 yıl Kocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel miydi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her gün yapıyorum ben ozel bi gun falan degil benim icin sevgililer günü ayeica 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bizim için de öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün yapıyorsunuz Şu an ama ileri de merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Bilemeyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır biliriz aslinda tecrübeliler bilir yanı yaşayın görün ama 😂 Yorumla
truffade Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Sen evlisin yapamadın galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım Yorumla truffade +1 yıl İyii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Regl olduğum için yapmadık. 5 2 Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Üzücü olmuş Yorumla anticooor07 +1 yıl sevgılı mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli değilim sevgilim de yokSen evli misin peki yaptınız mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim 4 buçuk aylık yaptık evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm iyi bakalım Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Evliler bu hayatı yaşıyormuş abi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet evlenin bence bedava çünkü istediğin her dakika Yorumla Metamortan +1 yıl Bunun için evlenilmez ya Yorumla Soran +1 yıl Doğru sadece bunun için evlenilmez sevmen lazım Yorumla Metamortan +1 yıl İşte karşılıklı sevgi bulabilsem evlenirim sjsj Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben. Çok bi anlam yüklemiyoruz 24 şubata. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam
Benistekliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Mümkün değil herkes yapmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl %90ı yapmıştır Yorumla Benistekliyim +1 yıl Daha fazla bence Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Var tabi olmaz mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bilmem. Evlilere sormak lazım Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. evli degilim ama yaptım 0 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Saane ablacım milletin dikiş hayatından 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla ppyavuz +1 yıl Merak edeceğine sevgili bul kendine Yorumla Soran +1 yıl Evliyim djfjdjd Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Napcan ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Neden 0 9 Yorumla Halisillizyon +1 yıl Eşin istemedi de yalnız olmadığını görmek için mi soruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok biz ilişkiye girdik zaten 2 gün ara zor veriyoruz Yorumla Halisillizyon +1 yıl İstekli taraf sen misin o mu Yorumla Soran +1 yıl ikimiz de zaten yeni evli olunca malum Yorumla Halisillizyon +1 yıl Ne kadardır evlisiniz Yorumla Soran +1 yıl 4 buçuk ay oldu Yorumla Halisillizyon +1 yıl Orgazm taklidi yaptın mı hiç peki bu 4 ayda? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Halisillizyon +1 yıl Oha hep aynı anda mı oluyo Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vardır belki seks yapmayan 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Varım diyor 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var😅 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Var m... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla askadami2543 +1 yıl Canım istemedi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaptık tabi ki Cevap sahibi +1 yıl Pek mutlu değilsin Soran +1 yıl Niye Cevap sahibi +1 yıl Gizli sorular
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sanane kızım aç kpek 5 5 Yorumla Soran +1 yıl Kes it sana mı sorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git ders çalış kezban Yorumla Soran +1 yıl Ne dersi mal memurum zaten ve de evliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He tabi tabi gtümn memuru Yorumla Soran +1 yıl Ergen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
sevgilim yok olsa da evlenmeden yapmam
Olmaz mı çok, mesela ben. 14 Şubat seks için kistas değil ki.
Ben yapmadım, spor yaptık oğlumla salonda seks yokdu
Galiba Evli olanlarda 4/5 yildan sonra cinsel hayat kalmiyor 14 subatta bos geçiliyor boylece
Ben şu an en cok seni merak ettim kocanla seks yaptın mi
Yaptık tabi boş mu duralım
Kocanla mı sevgilin mi
Kocam
Güzel miydi
Her gün yapıyorum ben ozel bi gun falan degil benim icin sevgililer günü ayeica
Bizim için de öyle
Her gün yapıyorsunuz Şu an ama ileri de merak ediyorum
Bilemeyiz
Hayır biliriz aslinda tecrübeliler bilir yanı yaşayın görün ama 😂
Sen evlisin yapamadın galiba
Yaptım
İyii
Regl olduğum için yapmadık.
Üzücü olmuş
sevgılı mı
Evli değilim sevgilim de yok
Sen evli misin peki yaptınız mı
Evliyim 4 buçuk aylık yaptık evet
Hmm iyi bakalım
Evliler bu hayatı yaşıyormuş abi
Evet evlenin bence bedava çünkü istediğin her dakika
Bunun için evlenilmez ya
Doğru sadece bunun için evlenilmez sevmen lazım
İşte karşılıklı sevgi bulabilsem evlenirim sjsj
Ben. Çok bi anlam yüklemiyoruz 24 şubata.
Tamam
Mümkün değil herkes yapmıştır
%90ı yapmıştır
Daha fazla bence
Var tabi olmaz mı
Neden
Bilmem. Evlilere sormak lazım
Regldim
Aga
evli degilim ama yaptım
Saane ablacım milletin dikiş hayatından
Merak
Merak edeceğine sevgili bul kendine
Evliyim djfjdjd
Seks yapma günüydü doğru
Var evliyim uzun süredir yok
Napcan ya
Merak
Neden
Eşin istemedi de yalnız olmadığını görmek için mi soruyorsun
Yok biz ilişkiye girdik zaten 2 gün ara zor veriyoruz
İstekli taraf sen misin o mu
ikimiz de zaten yeni evli olunca malum
Ne kadardır evlisiniz
4 buçuk ay oldu
Orgazm taklidi yaptın mı hiç peki bu 4 ayda?
Hayır
Oha hep aynı anda mı oluyo
Vardır belki seks yapmayan
Evli değilim ama yaptım
Evliyim sabaha kadar dewamke
Varım diyor
Var😅
Vardır
Var m...
Niye
Canım istemedi
Ben😀