Ben henüz yapmadım olacağım kadın duygusal değerden anlayan ben öperken bile sevgimi vererek dokunduğumu anlayan Bir kadın olursa güzel olur cinsellik benim için sevginin ortak paydasıdır ve sevginin iki tarafın aşkı ve ben bu aşk dada kadın dan anlayış beklemek de haklıyım ve kadını mutlu etmek için de sevgi ile dokunmam lazım ki kadın mutlu olsun mutlu etmek de benden geçer utangaç da olsam kadın beni açar diye düşünüyorum
Kontorlu sen al. Bastan sona. ve se* sirasinda iste sert ve atesli erkegim de. Ona yeniden utanmasini hatirlatir bu. Mesela en önemlisi seni diliyle bosaltir. Ve sonra iste erkek dediğin kadını böyle mutlu ederde. Bu cekinme sebebi senin dominant olmandan ve bu kisinin senden se" dışında hoslandigini gosteriyor. Onu duygusal olarakta seviyorsan. Seni seviyorum böyle delice sevistkce cok mutlu ediyorsun filan sozleriyle. pskolojik olarak dahda rahatlat zaten o kendince duzelir.
O biraz tahrik edici oluyor. Çekinceleri olan biri vardı. Hem çok istiyor hemde kendine yakıştıramıyordu sanırım. İstemsiz yaptığı itme ve çekme hareketi tuhaf biçimde sexiydi
Utangaç demeyelimde boş atıp tutana denk gelmiş olabilirsin öylelerinden ilk fırsatta uzaklaş banada denk geliyor yok öyle alırım yok böyle alırım falan filan sınra aşkım canım açıyor yapma dur falan oluyorlar saçmalık
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliniz veya partneriniz seks hakkında konuşurken rahat olup seks sırasında utangaç davranırsa ne yaparsınız 🤔?