Obje olmak istemiyorum artık suçlanmak yargılanmak değil takdir edilmek övülmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sana burada kimse iyi gelebilecek şeyler yazamaz herkes anlıyorum der ama kimse anlamaz herkes üzüldüm der ama kimse senin kadar üzülemez küçük yaşta bekaretini kaybetmek gerçekten çok zor bunun sonuçlarına katlanmak dayanamayacağını sanmak zannetmek çok daha çok erkeklerin hepsi ş*r*fsizdir hepsi çıkarcı menfaatçi köpeklerdir ki bu konularda karşına baban çıksa dahi gel kızım ben seni korurum dese dahi ona bile güvenmeyeceksin inanmayacaksın yanlış anlama kendin dedin ya meze oldum ego tatmini oldum kimse kıskanmıyor herkes birbiriyle paylaşıyor diye evet çünkü hiç biri seni kadın olarak görmüyor artık ihtiyaç giderici olarak görüyor fb olarak görüyor veya nasıl adlandırmak istersen işte
haddime değil sadece aklımdakini paylaşacağım seninle
bu tarz konularla alakalı geçmişinde kim varsa çıkart hayatından def et yarın öbür gün bu olayları çıkarıp şak diye yüzüne vuracak kişi en yakın arkadaşın veya ailenden bir parça olsa bile uzaklaş ondan ve asla kim ne der diye düşünme senin hayatın senin fikirlerin senin kararların günahı da sana kesilecek bunların sevabı da sana işleyecek aynı şekilde herkesten uzaklaş ve sıfırdan yeni bir hayata başla bekaret için değil ama genişleme için git diktir dalat ve aynı zevkleri aynı hazları yeniden yaşa ama herkesle değil senin için özel olanla güzel olanla yaşa bin defa yaşa ama bir kişiyle yaşa ondan başkasının olma onu yeteri kadar tatmin et ve cinsel performansınla kendine bağla ki ondan başkasıyla olacak olman düşüncesi bile onu delirtmeye çileden çıkartmaya yetsin sonra da bırak devran dönsün
13 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşında kaybettim bekaretimi
Soran+1 yılBenimki de başta rızamla oldu ama pişmanım
En İyi Cevaplar
Bu seninle alakalı bir şey değil ki karşındaki insanların niyetlerinin direkt bu olması ve sana denk gelmesi ile alakalı , kafası bel altına çalışan birine sen istersen kara çarşaf giy yine de içindekinin rengini merak edecektir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Vay be, gerçekten içinden geçtiğin durumu anlıyorum. Hatalar yapmışsın, ama herkes yapar. Önemli olan bu durumdan çıkarken ne öğrendiğin. Geçmişe takılıp kalmak yerine, geleceğe odaklanmanın zamanı gelmiş gibi duruyor. Kendi değerini anlamak için biraz zaman ayır, kendi güzelliklerini keşfet. Eğer yalnız hissediyorsan, bir dostunla konuşmak ya da profesyonel destek almak iyi bir fikir olabilir. Unutma, yaşadığın sıkıntılar seni tanımlamaz, önemli olan bu süreçten çıkarken daha güçlü olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş işten geçmiş şu an yapılacak tek şey kendini olduğu haliyle kucaklamak ve seni kucaklayacsk başka insanlara denk gelmek. Sineye çekilmek hiçbir zaman çözüm değil, ha uhrevi boyut ayrı bir muhabbet bilemem orasını
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle hayatta degmeyene değer verdin ilgi yda sevgileri soytari kandirmalarina kandin ve meze olup kucaktn kucaga kullanildin. Simdi suna bak sen artik deger vermediginle degil kendine iyi geleni secerek hareket etmeyi insnalra az guvenmeyi ögrenmelisin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. doğru insanlari bulamamissindir. Bu devirdede bulma bana kalırsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılhatalardan vazgeçip doğru kişi olana kadar yalnız kal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine değer veriyormusun peki
Kendini seviyormusun
Cinsellik için tercih edildiğini düşündüren şey nedir
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü davranıyorlar aşağılıyorlar kullanıp attılar
Cevap sahibi+1 yılNeden kötü davranıyorlar yani bu kadar kötü bir şey naptınki onlara
Soran+1 yılBişey yapmadım
Cinsel kimliğinle ön plana çıkmayı bırakarak
00 YorumlaHer yeni gün yepyeni bir başlangıç. Önüne bak. Geçmişinden kurtulamazsan geleceğini kuramazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm erkeklerin amacı bu zaten onlar sevmezki onlar cinsellik sever:(
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkını vermemişler iki güzel söz söyleselerdi bari
00 Yorumla Senden farklı değilim ben de. Aslında bunu konuşup dertleşmek isterim uzun uzun.
00 Yorumla
+1 yılSöylenecek çok şey varda insan oğlu nankör
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi sabit partner bularak
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir kadınsan normaldir
00 Yorumla
+1 yılDisil enerjin albenin yuksektir
00 Yorumla
+1 yılNormal hayatında başarılı olmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşarılı biri ol kendi çizgilerin kuralların olsun karşı tarafa üstünlük kur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşadığı insanı övmeyen erkek te
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman cinselliği hayatından çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hayatını bilmeden cevap verilemez bu soruya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYanlis tercihler yanlis insanlar sonucu bu.
00 Yorumla
+1 yılKullandırmayın kendinizi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm
00 Yorumla Senin sen olmaya ihtiyacın var demek'ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Doğru partneri bul.
00 Yorumla
+1 yılNedeni bilmek için tanımak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öyle daha çok takdir edilirsin ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden hep cinsellik için tercih edildim, nasıl önemli ve değerli bir kadın olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat