Bu soruyu sormak istemezdim yazmışsın çok acı dimi sen karşıda ki insanı seversin o sadece seni arzular. Seviyor mu acaba yoksa arzuluyor mu ikileminde bıraktığına göre bişeylerden emin değilsin...
Seni gerçekten seven bir erkek, seninle zaman geçirmekten keyif alır ve seni tanımak için çaba gösterir. Devamlı konuşmak sohbet etmek ister. Yalnızca cinsel arzusu olan bir erkek ise, sadece cinsellik konuşmak istediğinde daha ilgili davranır, daha fazla cinsel içerikli konuşmalara veya iletişime yönelir.
Umarım seni gerçekten seviyordur...🌺16 Yorumla
Soran+1 yılİşte aklımı karıstıran şey şu hem benimle vakit geçiriyor tüm gün konusuruz neredeyse ilgili de davranıyor ama cinsellik çok ön planda onu çok için
Soran+1 yılBilemiyorum ya
- +1 yıl
Şey yap bak cinsellik konuşma onunla ötele devamlı konu cinselliğe gelince kaç işim var de musait değilim de eğer senden uzaklaşmıyorsa tavrı değişmiyorsa sevgisinin de olduğunu düşünebilirsin. Yanında yalnızca cinsellik için kalıyorsa sen geri çekildiğinde hemen kendini ele verir. Bakalım ne yapacak sen bunu bir dene istersen
Soran+1 yılDeniyiimmmm aslında bunu ona da açık açık söyledim daha önce sen istemezsen asla bu konu konusulmaz falan diyo sırf konusmamak için uykum var bahanesini kullanıyorum sabah baya tartışıyoruz uyudğum için vsvs.. ama deniyim yine bakalımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. İkisi de birleştiğinde aşk oluyor, şimdi sadece cinsel çekim varsa bunu zaten hissedersin yani konuşma biçiminden konudan ve davranışlardan.
18 Yorumla
Soran+1 yılBence aramızdaki sey sadece cinsel çekim ben ona asık değilim onunda olduğunu sanmıyorum ama baglandık birbirimize bir yıl olucak neredeyse
Soran+1 yıl20 yasındayız ikimizde baslarda aruzlanmak ufaktan hosuma gidiyordu ben de etkileniyordum ondan ama affedersin de b@*ku çıkıyo desem yeridir
- +1 yıl
Şimdi aynı yaşlarda olduğumuz için seni anlayabiliyorum, libidosu yüksek bir bireyim muhtemelen sende öylesin. Arzulanmak ilgi görmek bunlar ilk başlarda çok çekici geliyor evet, sonrasında bir yerden sonra diyorsun ki tamam her gece takılıyoruz ama hani farklı bir şeyler de lazım ve o an anlıyorsun tamam işin değişmesi gerek. Hayatında kendine bir amaç bulursan, böyle problemler yaşamayacaksın.
Soran+1 yılSanırım ondan ayrılmak çoğu şeyi çözerrr en azından bu saçma seyin içinden çıkmıs olurum
Soran+1 yılYok tesekkur ederim:)
+1 yılArzulamaktir eger bu soruyu soruyorsan sevseydi seni mutsuz etmek istemezdi huzursuz hic
24 Yorumla
Soran+1 yılGeceleri konusmak ister mesela ama sesimi duymak istediği için değilde kendisini rahatlatmak için.. artık cidden rahatsız oluyorum erkenden iyi geceler yazıyorum uykum olmasa bile sırf arada bu sohbet geçmesin diye bu tarz konusmak istemediğimi söylüyorum hayır istiyorsun diyo falan
- +1 yıl
Tamam bak iste sevmiyor seni komple kes konusma
Soran+1 yılBugün konusmak istemediğimi söyledim ama bunu yapamayacağını falan söyledi ayrılmadık toparladık yine
- +1 yıl
Bir daha bu konuyu ac bir daha asla konusmam diyeceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana olan konuşmalarına bak
20 YorumlaArzulanmak kötü mü ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece arzulanmak evet
+1 yılOlayın detayı nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemedeee yazıyo
+1 yılArzulanmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisideeee
00 Yorumla