Cinsel Yaşam Sürtünerek yapacağız, dayanabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben asla içime girmesi i istemediğimi söyledim kendini tutacaksın ama dedim tamam deyip geçti sizce tutabilir mi? Ben 22 , o 31 Sürtünerek yapacağız, dayanabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl o yaşta dayanır ya, sen her ihtimale karşı prezervatif taktır. ya da anal yapın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşla ne alaka meraktan soruyorum Yorumla Aishalover +1 yıl Kafası biraz daha olgunlaşmıştır yani, girmemesi gerektiğini bilir diye dedim. Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Bu çok riskli her ihtimale karşı prezervatif giydir ona ama zevkini kontrol edip girebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İçine girinceye kadar kendini tutar. İçine girince devam eder... 2 4 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Deneyimin oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benzersiz_zevkler evet oldu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benzersiz_zevkler Çook kez Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Kimle oldu Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kizim asalak msn icine girer erkek güçlüdür seni mi dinler zevkine bakar 0 0 Yorumla
28Tuncay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl İş sende bitiyor sen kendini tutarsan giremez ama onun kendini tutacağını sanmam 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. İçine girecek yani 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Parayı verdi Yorumla Soran +1 yıl Yarın yapacak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlığından olma akıllı ol bir sokuşuna bakıyor her şey yazık olur sana 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yok mecburum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden mecbursun Yorumla Soran +1 yıl Zor durumdayım para için katlanmak zorundayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para içinde olsa yapılmaz kendine yazık ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Asgari ödeme 10 bin başka türlü odeyemezdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 bin lira için mi kendini riske atıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O para falan değil yapma bunu kendine Yorumla Soran +1 yıl Senin 10 bin lira dediğin benim için çok önemli biliyorum or. spuyum igrencim ama mecburum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diktirmeye kalksan 10 bin yetmez hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbuldayim Yorumla Soran +1 yıl O ödedi borcumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun geri vazgeç senin namusun daha önemli Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tutar yaşı büyük kendini tutar bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence de sonuçta olgun Yorumla CaptainVenture +1 yıl Genc olsa girer derdim ama olgun oldugu icin tutar kendini ama anal isteyebilir belki deneyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yaşla alaaksi ne Yorumla CaptainVenture +1 yıl Olgun düşünür büyük yaş fark burada Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmkansızBakirelik o gece biter 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tutar sen kendini tutabilirsen 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne diyelim 😃bilmeden tanımadan 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tutamaz bence soksa ne olcak 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. içine girmemek için mi tutacak 0 0 Yorumla
Ciroex Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çok zevkli oluyor tavsiye ederim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa deneyeceğim o mu üstte olmali Yorumla Ciroex +1 yıl Sen üstte ol hakimiyet sende olsun Yorumla Ciroex +1 yıl Picine denk gelirsen içine sokar Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zorr be 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. garantisi yok. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soyunmayin cok basit 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
o yaşta dayanır ya, sen her ihtimale karşı prezervatif taktır. ya da anal yapın
Yaşla ne alaka meraktan soruyorum
Kafası biraz daha olgunlaşmıştır yani, girmemesi gerektiğini bilir diye dedim.
Bu çok riskli her ihtimale karşı prezervatif giydir ona ama zevkini kontrol edip girebilir
İçine girinceye kadar kendini tutar. İçine girince devam eder...
Deneyimin oldu mu
@Benzersiz_zevkler evet oldu.
@Benzersiz_zevkler
Çook kez
Kimle oldu
Kizim asalak msn icine girer erkek güçlüdür seni mi dinler zevkine bakar
İş sende bitiyor sen kendini tutarsan giremez ama onun kendini tutacağını sanmam
İçine girecek yani 😃
Parayı verdi
Yarın yapacak
Kızlığından olma akıllı ol bir sokuşuna bakıyor her şey yazık olur sana
Yapacak bir şey yok mecburum
Neden mecbursun
Zor durumdayım para için katlanmak zorundayim
Para içinde olsa yapılmaz kendine yazık ediyorsun
Asgari ödeme 10 bin başka türlü odeyemezdim
10 bin lira için mi kendini riske atıyorsun
O para falan değil yapma bunu kendine
Senin 10 bin lira dediğin benim için çok önemli biliyorum or. spuyum igrencim ama mecburum
Diktirmeye kalksan 10 bin yetmez hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbuldayim
O ödedi borcumu
Olsun geri vazgeç senin namusun daha önemli
Tutar yaşı büyük kendini tutar bence
Bence de sonuçta olgun
Genc olsa girer derdim ama olgun oldugu icin tutar kendini ama anal isteyebilir belki deneyebilirsin
Yaşla alaaksi ne
Olgun düşünür büyük yaş fark burada
İmkansız
Bakirelik o gece biter
Tutar sen kendini tutabilirsen
Ziyafet olucaksın onun için
Tutamaz buda hamile kalır
Sende tutamayabilirsin
Ne diyelim 😃bilmeden tanımadan
Zinaya ne kadar merakliymişsiniz
Tutamaz bence soksa ne olcak
içine girmemek için mi tutacak