Bak bunlar belli bir yaşa gelince yapılacak şeyler evet hepimizi bu problem var istiyoruz istekliyiz gayet normal çünkü yetişmiş erişmiş insanlarız ama inancın varsa zinaya yaklaşma derim bunu geçtim zaten belli yaşta belli kriterler gerçekleşince ekonomik özgürlük vs olunca zaten bu tarz bir şey yaşarsın illaki ama tavsiyem bunun zamanını bekleyin atıyorum öğrenciysen yapma Inanki kadınlar duygusal varlıklardır çabuk bağlanırlar veya karşıdaki insan bunu yapabilir çok bir şeyler görüyoruz izliyoruz haberlerde. Bunu geçtim bakışın yeter bakımlı olman yeteralım yeter parfümün yeter hani taviz vermemen bile yeter anladın mı ulaşılmaz oynadın mı hepsi için geçerli bu ağırbaşlı önüne bak ama havan olsun temiz bakımlı bir kız herkesin dikkatini çeker zaten şu an hani bir çok kız buna dikkat ettiği içinki çoğu kızın da yanında birinin olmaması imkansız hani gayet bariz ortada basit bir şey bu
Yo ne alk oyle mi ddm ben ama daha once yaptik ve cok guzeldi belki ozler bi kendimi gostermek istiyorum aklinda daha da yer etmek icin onu azdirip bir an once gorusmek amacli
bunun iin bir bir sebep bulmaan gerke yok. direkt yaz biraz muhabet et. sonra bir elibse gösterme bahnesi ile mini elbiseli bir fotonnu at. taktik lazımsa banagel :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
Neden 😂😂
Hahahahaa kahkaha attim en iyi cevap ödülü benden sana😂
Bu kız tespitten anlıyor yeminle yaa şfdşfsdişl
@canerryilmazz dimi ama 😂
@r_engarenkyollar harika bir detaysın sen yaa seni alacak olan yaşadı vallahi fdfllsşfidş
Bu arzulanan olmak için ne gerekir erkekte sence cidden anlamıyorum
Arzulu kadin bulman gerekir
Cinsellige onem veren birini yani
Seksi erkek istersiniz siz bence
Yüzün görünmesin sonradan tehdit edenler olur internette kullananlar var ileride sorun yaşamamak gerekir
Daha önce yaptıysanız bahaneye ne gerek var seksi 3 5 nude salla gitsin işte 😂
Hahah ama simdi zorla kendimi becerttirmeye calisiyor gibi gozukmek istemem 😂
Mesajlasmiyoruz da zaten bir sekilde konu acip ordan konuyu fotografa baglamaliyim 😂
Amacın o ama sonuçta istediğini aldığın sürece nasıl aldığın farketmez bence 😂
İç camasiri aldım de konuyu aç ne renk falan diyecektir üstümde görmek ister misin de fotoğrafı yapıştır
Bunu objeleşmeden açık vermeden de yanabilirsin dişilil ve dişil enerji bunu gerektirir ne uğraşıyorsun ki
Nasil yapabilirim hic bilmiyorum ki taktik verir misin
Bak bunlar belli bir yaşa gelince yapılacak şeyler evet hepimizi bu problem var istiyoruz istekliyiz gayet normal çünkü yetişmiş erişmiş insanlarız ama inancın varsa zinaya yaklaşma derim bunu geçtim zaten belli yaşta belli kriterler gerçekleşince ekonomik özgürlük vs olunca zaten bu tarz bir şey yaşarsın illaki ama tavsiyem bunun zamanını bekleyin atıyorum öğrenciysen yapma Inanki kadınlar duygusal varlıklardır çabuk bağlanırlar veya karşıdaki insan bunu yapabilir çok bir şeyler görüyoruz izliyoruz haberlerde. Bunu geçtim bakışın yeter bakımlı olman yeteralım yeter parfümün yeter hani taviz vermemen bile yeter anladın mı ulaşılmaz oynadın mı hepsi için geçerli bu ağırbaşlı önüne bak ama havan olsun temiz bakımlı bir kız herkesin dikkatini çeker zaten şu an hani bir çok kız buna dikkat ettiği içinki çoğu kızın da yanında birinin olmaması imkansız hani gayet bariz ortada basit bir şey bu
istese sapık olur işte size hiç bir zaman güvenilmez soluğu karakolda alabiliriz :)
Bana göndermen için bir bahane bulmana gerek yok 😃😃🔥🔥
Nude at şöyle bı iki poz atım sana o şekilde at tahrik olur
yeni aldığın seksi bi kıyafet falan yokmu bahane amaçlı kullan
Özlemesi için yeni aldım yakışmışmı dıyerek göstere bilirsin bence
yanlışlıkla attım dersin işte ne olacak önce bana at kalite kontrol yapayım 😅😅
işini gormus ondan boş ver onu
Yav bir kerede doyulmaz ki hem cok guzeldi o da zevk aldi bende
baskasiyla da alabilir 😉
Yok ben sekste cok iyiyim herkes benim kadar zevk verememz
deneyelim mi
seks yapacak sadece sen mi varsın ki
Yo ne alk oyle mi ddm ben ama daha once yaptik ve cok guzeldi belki ozler bi kendimi gostermek istiyorum aklinda daha da yer etmek icin onu azdirip bir an once gorusmek amacli
bunun iin bir bir sebep bulmaan gerke yok. direkt yaz biraz muhabet et. sonra bir elibse gösterme bahnesi ile mini elbiseli bir fotonnu at. taktik lazımsa banagel :)
fikir al elbise felan
Konuyu nasil oraya getircem ki mesaj da atmio
önce mesaj atmaısnı sağlaman lazım ya da hikayeyi sadece ona aç instegram ve nerde kayıtlı ise ordan hikaye at görsün sadece o ama
Devir değişiyor eskiden Biz yalvarırdık😂
Hahahah yazarken bende sasirdim yazdiklarima valla da durum boyle hsjsjsi yalvarmiyorum beee bu arada tabiki sacmalama
Ne şanslı adamlar var biliyor huyunu geri çekiyor kendini 😂
Bana at😂
Neden yapiyor ki bunu😂😂
Kalkmıyor 😂
Gayet guzel kalkiyordu yatakta 😂😂
O zaman görmüş göreceğini doymuş demekki 😂
Bana doyum olmaz ki
Neymişsin sen böyle
Sınır tanimiyorum cinsellikte dusunnnn
Mesaja gelde tanımazı Bi görüyüm
Herkesle degil canım hoslandigim kisiyle sadece 😂
Valla senin hoşlanman bitmez 😂
Bahaneye gerek var mı sence?
Ateşim çıktı şuna bir bak de resim at 🤣
Daha önce hiç foto gönderdin mi
Yeni aldım yakışmış mı diye at
Hiç böylesini gördünmü de.
Isi bitmis atsanda birsey olmyabikir
Sen bunları görmüş müydün diyip yabıştır memeleri
Hahahaha gordu ki
Bunları tanıyo musun diye at o zaman
Sence hangi sütyeni giymeliyim diye git konuya
boşuna uğraşma. hevesini almış demekki :)
Ulan memleket hangi ara bu kadar o... doldu 😂
O ne alaka erkekler yapinca niye o demiyon gtvrn
Nerden biliyorsun demediğimi o...
Şöyle bir sevgilimiz olmadı ya
😂😂😂adam degerimi bilmiyor of niye olabilir
Keşke olsa yaaa ben her gece ilgilenirim onla
Kullanip atar ozlemez
Niye ozlemesin
İlerde anlarsin
vucudun cok iyimi peki
iç çamaşırlı at bu nasıl de
sütyenim yakışmışmı yeni aldım dersin