Cinsel Yaşam Neden parmağı daha çok zevk vermiş olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Parmak sokusu cok hosuma gitti penisi tabiki parmafigindan daha buyuk ama of yani parmagini sokunca dort kose oldum Neden parmağı daha çok zevk vermiş olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Meninist1001 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Parmak sokmak bir sanattir, onu yaparken dilini goguslerinde gezdirmesi ve araliklarla gozlerine bakmasi insani bitirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parmaklama benim de favorim aşırı severim. Ama karşımda parmaklanmak isteyen partner olmalı herkes sevmiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye sevmio herkes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazıları sasece klitorisi okşuyor. Sen parmaklayarak mastürbasyon yapıyorsun değil mi? Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Henüz dar olduğun içindir genişletmeye yardım edeyim mi 0 0 Yorumla
Get-Kloser Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen hic erkek araba kullanirken parmagini icine aldin mi? Boyle bi zevk yok 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevki hissettirmis peniste buyuk ihtimalle rahatlattirmamais sizi 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. G noktana temas etmiştir ondn büyük zevk almışsındır 0 0 Yorumla
kesintisiz48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl çinko tam senin istediğin yere dokundu parmak ondan dolayı g noktası olayi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyor ki benim zevk alacagim yeri hem penisiyle dokunamiyor mu oraya Yorumla kesintisiz48 +1 yıl ya şimdi şöyle denk gelmiştir marmak yapısı ile penisin yapısı farklı parmağı yukarı aşağı hareket ettirebiliyorsun içerde bide ulasbi bir şey sorcam Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Çünkü üst tarafa baskı yaptı parmağıyla içeriden. İç klitorisin daha çok uyarıldı 0 0 Yorumla
çayısevmiyormuşgötüm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çünkü parmağı istedin gibi yönlendirebiliyor😀Miki öyle değil 😀 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İçeride g noktana dokunmuş demekki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vay cakal vy isini bilio demekki 😂😂😂😂 Yorumla lockerow35 +1 yıl aynen öyle içeri girişte yukarı soğu çıkık bir nokta Yorumla Soran +1 yıl Soğu deren Yorumla lockerow35 +1 yıl yanlış yazmışım al sana görsel Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla lockerow35 +1 yıl rica ederim Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parmak ve dil bazen daha da azdırıyor kadınları 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İşte parmakla okşamak farklı. 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Tek parmak mi cift mi 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. tam azmamış demekki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O mu azmamis Yorumla fatihankara06 +1 yıl yes azarsa sana bir duygu gönderiir senin daha cok zevk almani saglar boş beleş yaparsa bir şey anlamazsin Yorumla Soran +1 yıl Nasil bir duygu gonderir mesela Yorumla fatihankara06 +1 yıl burada nasıl anlatayım beybi Yorumla fatihankara06 +1 yıl daha dogrusu anlatilmaz bence yaşaman lazım Yorumla
Kemaldr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Oha ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Kemaldr +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Daha mı ileri gitti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalktı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde sokasım geldi Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüksek dönemdeyim smfmdmdmkd Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Geçer bunlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hmmm.
Parmak sokmak bir sanattir, onu yaparken dilini goguslerinde gezdirmesi ve araliklarla gozlerine bakmasi insani bitirir
Parmaklama benim de favorim aşırı severim. Ama karşımda parmaklanmak isteyen partner olmalı herkes sevmiyor.
Niye sevmio herkes
Bazıları sasece klitorisi okşuyor. Sen parmaklayarak mastürbasyon yapıyorsun değil mi?
Henüz dar olduğun içindir genişletmeye yardım edeyim mi
Sen hic erkek araba kullanirken parmagini icine aldin mi? Boyle bi zevk yok
Zevki hissettirmis peniste buyuk ihtimalle rahatlattirmamais sizi
G noktana temas etmiştir ondn büyük zevk almışsındır
çinko tam senin istediğin yere dokundu parmak ondan dolayı g noktası olayi
Nerden biliyor ki benim zevk alacagim yeri hem penisiyle dokunamiyor mu oraya
ya şimdi şöyle denk gelmiştir marmak yapısı ile penisin yapısı farklı parmağı yukarı aşağı hareket ettirebiliyorsun içerde bide ulasbi bir şey sorcam
Çünkü üst tarafa baskı yaptı parmağıyla içeriden. İç klitorisin daha çok uyarıldı
Çünkü parmağı istedin gibi yönlendirebiliyor😀
Miki öyle değil 😀
İçeride g noktana dokunmuş demekki
Vay cakal vy isini bilio demekki 😂😂😂😂
aynen öyle içeri girişte yukarı soğu çıkık bir nokta
Soğu deren
yanlış yazmışım al sana görsel
Tesekkurler
rica ederim
Parmak ve dil bazen daha da azdırıyor kadınları
Ne güzel işte keyfine bak
Hızlı mi parmakladi
Hatirlamiom
anormal bir şey değil doğru noktaya temas etmiştir
İşte parmakla okşamak farklı.
Tek parmak mi cift mi
tam azmamış demekki
O mu azmamis
yes azarsa sana bir duygu gönderiir senin daha cok zevk almani saglar boş beleş yaparsa bir şey anlamazsin
Nasil bir duygu gonderir mesela
burada nasıl anlatayım beybi
daha dogrusu anlatilmaz bence yaşaman lazım
Oha ya
Noldu
Niye ki
Sen bilirsin
Daha mı ileri gitti
Offf çıldırtma bizi tatlımm 😀😀😀
Kalktı
Niye
Benimde sokasım geldi