Kocamın keşfeti moralimi çok bozuyor, sürekli kadınlar çıkıyor. Normal mi bu :( ?

Merhaba eşimle 8 yıl beraber olup evlendik çok severek bir yıldır evliyiz şu an 7 aylık hamileyim. Evimiz kira ve ev alabilmek için yurt dışına çalışmaya gönderdim Irak'ta şu anda. Daha önce kısa süreli bende gidip geldim onunla ortamda kiskanacagim bişey pek yok. Kendisi çalışır kazanır ve bana gönderir evcimendir aslında. İlgisini elinden geldiğince gösterir. Arzu konusuna gelirseniz hamile de olsam hala beni arzular ve bana fotoğraf filan ister. Ama bı kaç gündür Facebook'ta arama kisimlarinda abuk subuk değişik isimli kadın sayfaları isimleri görüyorum tıklanmış yani reels videolarda kadınlar çıkıyor. Ben anlamıyorum beni arzuluyorsun karını seviyorsun niye başka kadınlara bakıyorsun. Hamile olduğum için aşırı duygusalım zaten çok zoruma gitti sanki karnım sistikce ben çirkinlestim gibi düşünüp kendimi üzdüm halbu ki bu geçici bir süreç ben hem onun hemde kendi evladımı taşıyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım? Açıkça bunu konusayimmi

Kocamın keşfeti moralimi çok bozuyor, sürekli kadınlar çıkıyor. Normal mi bu :( ?