Cinsel Yaşam Erkekler genelde ne tür boy ve kilodaki kadınlarla ilişkiye girmek ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sorma nedenim şu sapık denen kelimenin tam olarak ne tür kızlara yoğunlaştğnı merak ediyorm Güncellemeler+1 yıl Bir şey dikkatmi çekti küçük göğüs ve küçük kalça diyenler olmuş erkelerin çoğunda balık etli kız merakı yokmuydu ya Erkekler genelde ne tür boy ve kilodaki kadınlarla ilişkiye girmek ister? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Dünyadaki her türden kadından üreyen 8 milyar çocuk olduğuna göre bence sen çocuk sahibi olmayanlara bakarsan daha verimli bir sonuca ulaşırsın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boyu Boyuma huyu huyuma derler ama 155 ile 175 arası her tip hanim hoşuma gider 0 0 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl küçük beden tercihimdir. Büyüklerden olabildiğince uzak dururum 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Balıketli orn 160-60 / 155 - 55 gibi ne cok şişman ne cok zayıf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle zayıf istemem ben Sibel Can gibi olmalı kilosu 0 29 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük göğüs büyük kalça bide Yorumla Soran +1 yıl 🤮🤮🤮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisine küstün sibelemi büyük kalcayami Yorumla Soran +1 yıl Küsmedim büyk şeylerden midem bulanıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayifsin sanırım dogrumu Yorumla Soran +1 yıl 164 57 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fitsin çok iyisin midem bulanıyor diyince üzüldüm ama Sibel Can iyi degilmi cidden Yorumla Soran +1 yıl Bence kız dediğn hafif minyon olmalı ya sibel can fazla iri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minyon kim kaybetmişki biz bulalım minyon bir arkadaşım olsa sırtıma alıp gezdirirdim ev icinde Yorumla Soran +1 yıl Ben minyonum kemik ağrlğm yok die minyon duruyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ilgi görüyor musun minyonlar hep önde ya ondan Yorumla Soran +1 yıl Hiç görmüyorm valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden bir ricam olacak bu altta bir ibbbne yorum yapmış tövbe tövbe anenesi ile ilgili o yorumu kaldırsana sinirim bozuluyor lutfen Yorumla Soran +1 yıl Benim de sinirim bozuldu ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldirmissin minyon hanım şimdi nerak ediyorum senin fiziginde gayet iyi neden ilgisiz kalmissinki Yorumla Soran +1 yıl Yani hiç övgü almadm fiziğm. hakknda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok çok çok güzelsin hoş bir kızsın yeter mi bu kadar övgü🙂 bak biri övdü seni gordunmu Yorumla Soran +1 yıl Aslında takmiyorm ki övgü edilmemesni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gülersin diye yazdım aslında varya bu dünyada hiç bişey iyi olmak kadar güzel değil boy kilo dış görünüş bunlar hep gelip gecici Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim. güzel ya hatta polisliğe gircem bu sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mezunusun Yorumla Soran +1 yıl Banka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parkura falan çalış kesinliklee benim birkaac arkadaşım atanamayinca polis oldular bende parkura falan gittim olmadı gecemedim Yorumla Soran +1 yıl Boyum sıkntı ya 2 cmle geçiyorm da orada eksik çıkîyomş 3 4 cm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim normalde 182 183 orada 181 dediler Yorumla Soran +1 yıl Of bak işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınır 160 sen gecersin korkma bir defa olmazsa söyle bir daha olcebilirmiyiz diye boynunu falan elinden geldiğince uzat geçersin Yorumla Soran +1 yıl Ya 162 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma geçersin emin ol geçersin hem 1 cm ile falan kaybedip geçirdikleri kişileri gördüm ordayardimci oluyorlar Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Tcde pek önemi yok herkesin alıcısı var 😂 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sapıklara karşı ilginmi varki 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minyon orta boylu normal kiloda hatunlar 0 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sapıklar hepsine yürür nefes alsın yetiyor ki 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Küçük göğüs ve zayıf kendi görüşüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Minyon ve zayıf. Ufak göğüs ufak popo 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık etli kızlar itici bana göre Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Zayıf ve minyonlar çok çekici oluyor 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. 1.65-55 0 1 Yorumla Canlımumya +1 yıl Soru güncellemesine bakınca ayrıntı da yazsam iyi olacak diye düşündüm. Balık etli sevmiyorum. 80-85 B göğüs ve çok ince olmayan bacak ile hafif dolgun kalçalar daha güzel duruyor Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Dünyadaki her türden kadından üreyen 8 milyar çocuk olduğuna göre bence sen çocuk sahibi olmayanlara bakarsan daha verimli bir sonuca ulaşırsın
Boyu Boyuma huyu huyuma derler ama 155 ile 175 arası her tip hanim hoşuma gider
küçük beden tercihimdir. Büyüklerden olabildiğince uzak dururum
Balıketli orn 160-60 / 155 - 55 gibi ne cok şişman ne cok zayıf
Kesinlikle zayıf istemem ben Sibel Can gibi olmalı kilosu
Büyük göğüs büyük kalça bide
🤮🤮🤮
Hangisine küstün sibelemi büyük kalcayami
Küsmedim büyk şeylerden midem bulanıyo
Zayifsin sanırım dogrumu
164 57 kiloyum
Fitsin çok iyisin midem bulanıyor diyince üzüldüm ama Sibel Can iyi degilmi cidden
Bence kız dediğn hafif minyon olmalı ya sibel can fazla iri
Minyon kim kaybetmişki biz bulalım minyon bir arkadaşım olsa sırtıma alıp gezdirirdim ev icinde
Ben minyonum kemik ağrlğm yok die minyon duruyorm
Çok ilgi görüyor musun minyonlar hep önde ya ondan
Hiç görmüyorm valla
Senden bir ricam olacak bu altta bir ibbbne yorum yapmış tövbe tövbe anenesi ile ilgili o yorumu kaldırsana sinirim bozuluyor lutfen
Benim de sinirim bozuldu ya
Kaldirmissin minyon hanım şimdi nerak ediyorum senin fiziginde gayet iyi neden ilgisiz kalmissinki
Yani hiç övgü almadm fiziğm. hakknda
Çok çok çok güzelsin hoş bir kızsın yeter mi bu kadar övgü🙂 bak biri övdü seni gordunmu
Aslında takmiyorm ki övgü edilmemesni
Ben gülersin diye yazdım aslında varya bu dünyada hiç bişey iyi olmak kadar güzel değil boy kilo dış görünüş bunlar hep gelip gecici
Fiziğim. güzel ya hatta polisliğe gircem bu sene
Ne mezunusun
Banka
Parkura falan çalış kesinliklee benim birkaac arkadaşım atanamayinca polis oldular bende parkura falan gittim olmadı gecemedim
Boyum sıkntı ya 2 cmle geçiyorm da orada eksik çıkîyomş 3 4 cm
Benim normalde 182 183 orada 181 dediler
Of bak işte
Sınır 160 sen gecersin korkma bir defa olmazsa söyle bir daha olcebilirmiyiz diye boynunu falan elinden geldiğince uzat geçersin
Ya 162
Korkma geçersin emin ol geçersin hem 1 cm ile falan kaybedip geçirdikleri kişileri gördüm ordayardimci oluyorlar
160 170 boy 80 85 göğüs zayıf veya balık etli
Tcde pek önemi yok herkesin alıcısı var 😂
Sapıklara karşı ilginmi varki
Minyon orta boylu normal kiloda hatunlar
minyon, dik göğüslü, kalkık kalçalı
Sapıklar hepsine yürür nefes alsın yetiyor ki
155
45kg
Küçük göğüs ve zayıf kendi görüşüm
Minyon ve zayıf. Ufak göğüs ufak popo
Balık etli kızlar itici bana göre
Zayıf ve minyonlar çok çekici oluyor
1.65-55
Soru güncellemesine bakınca ayrıntı da yazsam iyi olacak diye düşündüm. Balık etli sevmiyorum. 80-85 B göğüs ve çok ince olmayan bacak ile hafif dolgun kalçalar daha güzel duruyor
Ebru gündeş
165-180 50-65 kilo