Memelerim büyük ama sarkmış. Doğuştan öyleler yani yapabileceğim bir şey yok. Destekleyici ve küçültücü sütyen giyiniyorum. Sarkmış memelere ıyy o ne sarkmış diyenler vardı Instagram yorumlarında falan. Sizcede kötümü oluyorlar? Büyükler baya ama sarkmışlar fiziğimde kötü değil 63 kiloyum 169 boyum var. Biraz özgüvensizim gerçekçi düşüncelerinizi merak ediyorum lütfen sadece gerçek fikirlerinizi söyleyin. Kırmak için kırmayın veya kırmamak için övmeyin gerçek düşüncenizi sunun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınlar seni pek çıplak görmeyecekler bu yüzden kıyafetle çekicilik yaratıp kıskandırabilirsin çoğunu, ayrıca erkekler gelir ve kültür seviyesi aşağı düştükçe daha büyük göğüsten hoşlanıyorlar. Ama neticede olay çekicilikse taşıyan postür önemli. İngilterede yayınlanan bir show vardı, çırılçıplak ve yüzlerini görmeden sadece fiziksel özelliklerine göre birbirlerini eliyorlardı. Sonuçlar kişiden kişiye göre değişiyor. Sabit bir algı yok. Bence kişinini kendini nasıl taşıdığına bağlı, ne kadar kendini sevdiğine.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bazen güzel geliyo bazen çirkin güzel gelenler genelde beyaz ve ucu çevresi estetik duranlar oluyor yine de bunu dert edip kendine haksızlık etme sosyal medya da insanlar her şeye sallıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerin aşırı büyük ve rahatsız edecek bir durumda ise bu sana sağlık konusunda sıkıntı çıkartabilir boy ve kilo oranına göre 85 falan olması gerekiyor ölçülerin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sana özgü bir durum değil. Yer çekimi gereği memenin sarkmasi normal. Buyuk meme çok daha fazla sarkar ağirlik fazla. Yani kendini uzme sen naparsan yap sarkacak zaten. Ne sporla ne baska bir seyle o sarkiklik asla duzelmez. Ancak kucultme ameliyati. Yani yer çekiminden dolayi sarkmasi normal ve doğal olan. Sarkmamasi gibi bir ihtimal olamaz. Olanlarda silikon takiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılSütyen ile güzel duruyor ama bırakınca aynada falan kötü duruyor sanki
Cevap sahibi+1 yılTamam iste bu normal diyorum? Öyle olacak tabiki. Sutyen onu kaldiriyor destekli demirleei var cunku. Nasil ki su dolu bir balonu havada tutarsan aşaği toplaniyor ayni sey.
Soran+1 yılAnladım sağ ol canım yinede kötü gözüktüğü için çaresi var mı diye merak ettim yokmuş sağ ol cevapladığın için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bende zamanimda şu cumleyi çok duyuyordum buna kanıp üzülme diye diyorum "benimkiler büyük ama sarkık değil dik" diyorlar. Külliyen yalan. Bilimsel açidan tıbbi açidan, fiziğe göre mümkün değil yani. Büyükse sarkacak kaçisi yok. Dert etmemeye calis
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük zaten çok sevmiyorum. Operasyonla küçült aşırı büyükse boy kilo nedir vücut ölçülerini biliyor musun? Minyon tiplerde daha da kötü duruyor
00 Yorumla
+1 yılBazısı güzel bazısı kötü durur şimdi hangisi ne bilelim ki
00 YorumlaZevk meselesi bence bu. Ben küçük seviyorum favorim 75
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazılarına bakma sen büyük olsunda farketmez dikmi sarkmismi üzme kendini cok iyiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYani sarkmis olmasi sorun degil, aksine benim hosuma gidiyor ya
00 Yorumla
+1 yılKimine gore kotu kimine gore iyi bukadar kafana takma bence
00 Yorumla
+1 yılFazla kilon yok gibi gayet iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin zevki farklı baya oldukça güzel geliyor
00 Yorumla Takip at istersen rahat edeceğin şekilde konuşalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O kadar da sarkmamistir
00 Yorumla
+1 yıl85C sanırım gayet iyi
00 Yorumla
+1 yılSeverim bir de geniş halkalıysa
00 Yorumla
+1 yılGörmek lazım yorum için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmillete ne bakıyorsun aw
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Biraz kilo verrr