Cinsel Yaşam Erkeklerin g noktası nerede? Bisexual_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkeklerde g noktası var mı nerede? Erkeklerin g noktası nerede? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek olmadığım için bilmiyorumAma tahminimce şeyinin başı ya da ucudur 3 35 Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Yok be testisin altı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm yani testis kısmımı anlamadım Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Yok onun Altında kalça arasına doğru giden kıısm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm haa kalça deliğimi yoksa Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Yook yok 😀 Çok gttn geri gel hafif hafif 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm Iyy makat olmasın zaten jgjk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkarak sordum ne yalan söyleyeyim kgjk Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Bnce de olmasın oraSı kıllı benim baya😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm kıldan değilde yapıyoruz oradan ya o yüzdenKi kıllı olması da ayrı bir iğrenç zaten Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Çok mu iğrenç be 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm evet kıl iğrenç oralarda ve koltuk altında Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Bak hiç mütevazi olamayacağım koktuk altım pipim falan ultra hijyenik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm makatım kıllı diyen biri mi diyor bunu Özür dilerim ama inandırıcı değilsinizAma öyleysenizde iyiymiş Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Ya one öyle gay ler gibi pürüzsüz gö t deli güzel değil diye almadım hiç hem nasıl alıcam orasını? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm ne alaka gay yav jgjkMakatın çevresinde kıl oluyorya küçük (bende küçük oluyoro yüzden küçük dedim,) onları alırsın 2 dakikada olur yani temizliktir bu sonuçta bunun gaylikle alakası yok Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Şey ya azck vaktini alıcam sadece bulsana beni bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm ben buraya sohbet amaçlı gelmedim kusura bakmayın Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Siz kursa bakmayın asıl afedersiniz ulu orta popo deli mi nasıl hangi pozisyon da alırım diyemedim için böyle bsey dedim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm sizin gay olup olmamanız benim umrumda değil açıkçası bu beni ilgilendirmezAma temizliğin gaylikle hiçbir alakası yok temiz olan temizdir sadece bunu bilin yeterli Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Jilet vurulur mu oraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm daha çok çıkmasını sağlar ama erkekler için daha kolay tabi öyle vurulur diyeyim Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Tehlikeli bölge ya baya orası kesilirse çöl acır😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm lastik eldivenle alıyorum ben öylede olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkatli yaparsanız ayrıca herhangi bir şey olmaz Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Knk yoluyormusun baya orayı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm evet deliğin etrafındaki kılları alıyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten küçük oldukları için sorun olmuyor hemen bitiyorlar Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl İşer pozisyon da oturarak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca daha fazla yazmayın artık soru sahibini rahatsız ediyoruzBen daha yazmayacağım iyi geceler diliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oturarak yapıyorum Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Ayna koyarak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çayısevmiyormuşgötüm hayır normal elime geleni alıyorum Hissediyorum hoş Yorumla Bisexual_boy +1 yıl Abla git dmden konuş folloş ettiniz sayfayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sohbet amaçlı gelmedim sadece yorumuma yazıldı onlara cevap verdim o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama rahatsız olduysanız kendi adıma özür diliyorum Yorumumu isteseniz silersiniz sıkıntı olmaz benim için Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Bence kafası büyük ihtimalle 😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pipileri dir herhalde 0 3 Yorumla Bisexual_boy +1 yıl Prostatın alt kısmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Prostat neresi oluyo Yorumla Bisexual_boy +1 yıl Anüsle testis arasında bir yer Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl G noktası ne 0 15 Yorumla Drmarco +1 yıl Uyarılma noktası diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Drmarco ne uyarilmasi Yorumla Drmarco +1 yıl Zevk almaya başlangıç yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Drmarco onun noktası mi var Yorumla Drmarco +1 yıl Evet kadınlarda da var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Drmarco ordan baslanmazsa zevk olmuyor mu Yorumla Drmarco +1 yıl Zevk gene olur ama bu nokta bambaşka bir seviye atlatır o anda eğer düzgün uyarabilirsen. Karşı tarafa da zevk verir uyarılan kişiyi o halde görmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Drmarco görmezse zevk almıyor mu Yorumla Drmarco +1 yıl Tabiki alıyor ama uyarılmak karşılıklı bambaşka bir boyut kaliteli zevk arıyorsak bunu yapmak güzel bir şey Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Hatunun inatla anlamak istememesi 😂 Yorumla Drmarco +1 yıl Öğrenmeye çalışıyor herhalde anlatmaya çalıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ateşliadam61 anlamak istemiyorum demek ki ben😂 Yorumla Drmarco +1 yıl Anlatmaya çalışıyorum napıyım😂 Yorumla ateşliadam61 +1 yıl boş ver öğrenme öğrenip napacaksin😂 Yorumla Bisexual_boy +1 yıl No prostatın alt tarafı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkek olmadığım için bilmiyorum
Ama tahminimce şeyinin başı ya da ucudur
Yok be testisin altı
@çayısevmiyormuşgötüm yani testis kısmımı anlamadım
Yok onun Altında kalça arasına doğru giden kıısm
@çayısevmiyormuşgötüm haa kalça deliğimi yoksa
Yook yok 😀
Çok gttn geri gel hafif hafif 😀
@çayısevmiyormuşgötüm
Iyy makat olmasın zaten jgjk
Korkarak sordum ne yalan söyleyeyim kgjk
Bnce de olmasın oraSı kıllı benim baya😀
@çayısevmiyormuşgötüm kıldan değilde yapıyoruz oradan ya o yüzden
Ki kıllı olması da ayrı bir iğrenç zaten
Çok mu iğrenç be 🙃
@çayısevmiyormuşgötüm evet kıl iğrenç oralarda ve koltuk altında
Bak hiç mütevazi olamayacağım koktuk altım pipim falan ultra hijyenik
@çayısevmiyormuşgötüm makatım kıllı diyen biri mi diyor bunu
Özür dilerim ama inandırıcı değilsiniz
Ama öyleysenizde iyiymiş
Ya one öyle gay ler gibi pürüzsüz gö t deli güzel değil diye almadım hiç hem nasıl alıcam orasını?
@çayısevmiyormuşgötüm ne alaka gay yav jgjk
Makatın çevresinde kıl oluyorya küçük (bende küçük oluyoro yüzden küçük dedim,) onları alırsın 2 dakikada olur yani temizliktir bu sonuçta bunun gaylikle alakası yok
Şey ya azck vaktini alıcam sadece bulsana beni bi
@çayısevmiyormuşgötüm ben buraya sohbet amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Siz kursa bakmayın asıl afedersiniz ulu orta popo deli mi nasıl hangi pozisyon da alırım diyemedim için böyle bsey dedim 😀
@çayısevmiyormuşgötüm sizin gay olup olmamanız benim umrumda değil açıkçası bu beni ilgilendirmez
Ama temizliğin gaylikle hiçbir alakası yok temiz olan temizdir sadece bunu bilin yeterli
Jilet vurulur mu oraya
@çayısevmiyormuşgötüm daha çok çıkmasını sağlar ama erkekler için daha kolay tabi öyle vurulur diyeyim
Tehlikeli bölge ya baya orası kesilirse çöl acır😀
@çayısevmiyormuşgötüm lastik eldivenle alıyorum ben öylede olabilir
Dikkatli yaparsanız ayrıca herhangi bir şey olmaz
Knk yoluyormusun baya orayı?
@çayısevmiyormuşgötüm evet deliğin etrafındaki kılları alıyorum işte
Zaten küçük oldukları için sorun olmuyor hemen bitiyorlar
İşer pozisyon da oturarak mı
Ayrıca daha fazla yazmayın artık soru sahibini rahatsız ediyoruz
Ben daha yazmayacağım iyi geceler diliyorum
Oturarak yapıyorum
Ayna koyarak mı
@çayısevmiyormuşgötüm hayır normal elime geleni alıyorum
Hissediyorum hoş
Abla git dmden konuş folloş ettiniz sayfayı
Ben sohbet amaçlı gelmedim sadece yorumuma yazıldı onlara cevap verdim o kadar
Ama rahatsız olduysanız kendi adıma özür diliyorum
Yorumumu isteseniz silersiniz sıkıntı olmaz benim için
Bence kafası büyük ihtimalle 😬
Uyarması derin ve güzel bir yerde
Pipileri dir herhalde
Prostatın alt kısmı
Prostat neresi oluyo
Anüsle testis arasında bir yer
Makatidir
G noktası ne
Uyarılma noktası diyor
@Drmarco ne uyarilmasi
Zevk almaya başlangıç yani
@Drmarco onun noktası mi var
Evet kadınlarda da var
@Drmarco ordan baslanmazsa zevk olmuyor mu
Zevk gene olur ama bu nokta bambaşka bir seviye atlatır o anda eğer düzgün uyarabilirsen. Karşı tarafa da zevk verir uyarılan kişiyi o halde görmek
@Drmarco görmezse zevk almıyor mu
Tabiki alıyor ama uyarılmak karşılıklı bambaşka bir boyut kaliteli zevk arıyorsak bunu yapmak güzel bir şey
Hatunun inatla anlamak istememesi 😂
Öğrenmeye çalışıyor herhalde anlatmaya çalıştım
@ateşliadam61 anlamak istemiyorum demek ki ben😂
Anlatmaya çalışıyorum napıyım😂
boş ver öğrenme öğrenip napacaksin😂
No prostatın alt tarafı
İçinde