23 yaşında küçük bir bebeği var bilmeyerek hayatının büyük hatasını yanlış bir tercihle yapmış birini sevgili olarak ister miydiniz? ne düşünürsünüz bu ilişkide bir beklentiniz olur mu? kritik soru olarak cinsellik ister misiniz? o istemese bile saygı duyar mısınız yoksa sen zaten birşeyler yaşadın benimle birlikte olmalısın bu benim hakkım gibi laflar eder miydiniz isterseniz? ne düşünürsünüz sevfgili olarak isterseniz bile?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abla sen çok önemli bir detayı kaçırmışsın senin para beklentin olmak zorunda eğer o çocuğa değer veriyorsan hem anlayışlı karakterli kendini psikolojik olarak geliştirmiş hem de bu şartlarda dayanabilecek ekonomik özgürlüğü olmalı bırak adamın seksini meksini kendine bak
Ha sorunun cevabı da bana göre adamın seks istemesi gayet doğaldır ister çocuğun olsun olmasın erkeklerin aseksüelini bulmak imkansıza yakın ona göre mümkünse iyş seç eşini ama saygıdan dolayı kimse libidosuna söz geçirmek zorunda değil yanlış anlama lütfen10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu soruya alacağın yanıtlar seni yanıltır
yaşamak ile önüne seçenek gibi sunulmuş bir soruya cevap aynı olmaz
muhtemelen verilen cevaplar seni üzebilir
ama hayat öğle değil. soruya cevp vermek gibi sadece sözden ibaret değil
ileride biri çıkar hem seni hem o melek olan bebeği sevbilir. her şeyinize razı olup sorumlululuğunuzu üstelenebilir. hayatın ne getireceğini bilemezsiniz
sana önerim umutsuz olma. insanların burada vereceği olumsuz cevapları da hiç düşünme.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKendini aşağılık ya da kirlenmiş bir insan olarak görme. Başkasının seni sevmesinden ziyade öncelikle senin kendinle barışıp kendini sevmen gerekiyor bu düşünce yapısıyla sürekli hata yaparsın kendi hayatını daha da kötü bir hale getirirsin
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞansın düşük. O yaşta bekar, sevgisi dahi olmamış kızlar varken sana bakmaz yaşıtların. Bir de çocuklusun sadece evlenip boşanmış olsan evlenmeseler bile sevgili olmayı düşünürler de annesin diye yaklaşmazlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki cinsellik istememende birinci neden dini neden mi başka bir neden mi yani 1-2 yıllık sevgilin olsa ve senden istese yapar mısın
- +1 yıl
Cevabı beğendiniz ama soruya yanıt vermediniz
Soran+1 yılevet isterim ama önce o sevgiyi samimiyeti hissettmek istiyorum konuşuyoruz fiziğin çok güzel çapkın bakışlar sohbeti belaltına almalar ilk görüşte soğurum daha bir hafta tanıştığım biriyle yatağa mı giricem onun sırası var birbirimizi çözdükten sonra tabiki birşeyler olur
- +1 yıl
Haklısıınz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cinsellik ile ilgili bir beklenti içine girmez dim🤷🏾♂️ cinsel obje olarak görmem zaten daha bir şey yaşamadım
Yani iki taraf da Duygu olarak olursa ama bir kadını cinsellik için işim olmaz
Bebek ne kadar tatlı dır 😊 Allah bağışlasın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumunu bekledim de hangi il yanlış anlama da
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsan gecmiaiyle vardır geçmişse yargılamak için değildir birini herşeyiyle kabullenemiyosan hayatına girip bu şekilde hayatını sahada zorlastirmamk gerek
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kullanilirlar nasil olsa beklentisi olmaz vs diye.
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek sıkıntı eski eş, çocuk var, hayatında olacak hep
Cinsellik olmadan olmaz11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Mwrhaba, sevgili olmayi isterdim tabiki eğer hoşlandıysam, cinsellik konusunda gelince, benim hakkım, sen zaten yasamissin benimle de yaşamalisin gibi yaklaşımlar oldukça dan. galakca
10 Yorumla
+1 yılMeraba. Bekar bi erkek bekar bi kadinla evlenmek ister. Ayrica o küçük çocuğu da erkekten daha çok seversin. O yüzden olumsuz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden olmasın ki bence daha tatlı evine gidip çocuğu ile oynamak aile ortamı yaşamak bunlsr çok mutlu eden şeyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta olmayanda sevgili olduktan sonra karşılıklı uyum yakalanırsa birşeyler yaşanır ama bu karşılıklı isteğe bağlı tabii
11 Yorumla- +1 yıl
Nerdensin?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben saygı duydum fakat sırf ozledim görüşelim dedim diye anlayışsız oldum
10 Yorumla
+1 yılbence uzun bi süre düşünme sevgililik falan kendini toparla cocuguna konsantre ol
16 Yorumla
Soran+1 yılbende hep flörtten ötesi olmuyor çünkü amaçlarını çok belli ediyorlar :D
- +1 yıl
zor bi durum senin bu halini bilen direk yataga atma peşine giriyor.. bayanlar için gercekten zor bu.. sohbet etmek istersen beklerim
Soran+1 yılmaalesef öyle şuana kadar iki kişi hayatıma girdi flörtten öte olmadı hep belaltı sohbetler çabasındalar yalnız kalma peşindeler arayış içindeyim ama yavaş yavaş beğendiklerimi değerlendirip kenara koyuyorum genelde bir kaç günde eleniyorlar shhhsshshs
- +1 yıl
uzak dur kıyarlar :D
Soran+1 yılyani ben sınava tabi tutarım o sınavı geçerlerse olur birşeyler insanlık hali çok normal ama iki gün bir hafta tanıştığım adamla da hemen birşeyler yaşamam saçma o zaten ani gelişiyor o ilişkilere karşıyım ben sadece o sevgiyi samimiyeti önce bir hissetmek istiyorum
- +1 yıl
dogru umarım cıkar karsına... istrsen yaz sohbet edeilm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur neden olunmasın ki. Sevgi varsa ve iyi anlaşılıyorsa bu engel değil.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşık olmamız gerçekten sevmemiz yeterli bana geçmişi umrumda olmaz çünkü insan bulmak zorlaştı artık
10 Yorumlatamam tamam ben istiyorum artık
kaç kere sordun çok boştasın sanırım?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. al yazmalım filmi vardı onu izledin mi
12 Yorumla
Soran+1 yılyok izlemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılDenemeye değer herkes hata yapar
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmayan bir ilişki yürümez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece takılırım geleceğim olmaz
10 Yorumla
+1 yılIstemem bide pciyle mi ugrasacam
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha evet zor
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Allah iyilerle karsilastirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kız güzelmi
15 Yorumla
Soran+1 yılgüzel alımlı bakımlı ama işte boşanmış bebeği var
Cevap sahibi+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılSenmiisn buu
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılEvlenelimmi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de
- +1 yıl
Bence
+1 yılAsla istemem asla.
10 Yorumla
+1 yılBebegi olan biriyle sevgili olmak zor olurdu
10 Yorumla
+1 yılÇocuk sıkıntı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar birisi zamanla
10 Yorumla
+1 yılOlabilir..
10 Yorumlaistemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ya olgunlaştığını düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgimi ceker mi guzrllik olatak bisey diyrmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterdim sorun olmazdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerleyen zamanda Cinsellik beklentim olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumsuz
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorun etmem gibi
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Isterdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz