Siz olsanız ne yapardınız bunca olaylardan sonra?

Biraz uzun olabilir ama yardımcı olmak isteyen okuyabilir. Eşimle bir haftadır konuşmuyoruz hatta 8 gün oldu sanırım. O mecburi olduğu zaman sadece bir şey sorar ben cevap veririm ama ben sorduğumda zaman zaman tersler veya bana bir şey sorma der. Gereksiz. Şöyle başladı 8 gün önce telefonuna baktım aile dostumuzun kızı dediği kızla ( 17 seneden beri tanışıyoruz biz diyor ) yazışmaları okudum

bizim düğünden üç gün önce yazışmaları vardı bu akşam sana geleyim kahve içmeye diyor benim ki bana ozamanlar hiç haber vermedin dedim gitmedim ki diyor

veya kız buna canım falan diyor ne var ki diyor benim ki de biz kardeş gibiyiz kaç sene oldu aramızda bir şey yok. Bunun babası da öyle diyor bizim aile dostumuz onlar diye. Her neyse. Benim bu güvensizliğimin sebebi ise geçmişte bunu başka kızlarla konuşurken yakalamam. Cinsellik konuları falan. Sen bana ilgi göstermiyorsun falan demişti ondan yapıyorum. Hep aynı laf ilgi istiyorum sevgi istiyorum.

En kötü olayda aklımdan asla çıkmayan izine gittiğimizde telefon şifresini çözdüm ve eskortla konuştuğunu aradığını gördüm. Geçen sene Ağustos ayında oldu bu olay. Onada bahanesi şuydu

sen o erkekle konuşmasaydın bende böyle bir şey yapmazdım diyor. Benim ki ise geçmişte kızlarla konuştuğu için intikam gibi bir şey di. Eskortlada konuştum ama gitmedin diyor bana geri cevap vermedi çünkü. Yani yatma falan olmamış bilemiyorum Allah bilir.

Ve bir keresinde diskoya gittiğini öğrenmiştim Allah gösterdi sanırım. Yoksa asla öğrenmezdim eve diskoda kavga etmiş mektubu gelmeseydi savcılıktan.

Ben asla çook ilgili sevgi dolu bir kadın olmadım sevgiliyken de olmadım karakterim de biraz soğukluk vardır. Madem yapamıyor en başta evlenmeyecekti benim karakterde biriyle.

ben bunlara rağmen yine boşanmaktan hep vazgeçtim çok dile getirirdim boşanmayı

hep o gelirdi tekrar barışırdık bu sefer oda gelmedi bende ilk adımı atmak için kendine yediremiyorum. Sonuçta onun pislikleri yüzünden ben böyle güvensiz oldum ona karşı.

Cumartesi günü de hiç bir şey demeden kapıyı çektim gittim kardeşim de kaldım

annemi aramış kızmış böyle yapmama boşanacaksa boşansın gibi şeyler demiş

yok birde işte kapıyı kilitleyecem gece gelirse içeri giremez. Hep yapar bu tehditi

aşırı saçma bence

Ama cumartesi günü işten geliyorum yüzümüze baktığı yok oturmuş oyun oynuyor ps 5 bende o yüzden kızdım gittim gönül almalar hiç bir şey yok

bu son olayda işte avukatı aradım demiştim ama yalan söyledim gözü korksun istedim

Güncellemeler
+1 yıl
Hep aileler durdurdu çocuk var diye. Ama iyice soğudum bende artık
Siz olsanız ne yapardınız bunca olaylardan sonra?