GUNCELLLLL
Eski sevgili neden engeller?
GUNCELLLLL
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Silmeyi anlarım da engel ne. Üstelik hep kendi yazardı. Ayrıldık sevgilisi varken bile bana cinsel mesajlar attı. Benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi ve gecesine instafam engelledi. Neden yapar bir erkek
Cinsel obje misin nesin kızım çocuk kısaca seni obje olarak görüyorum bu şekilde konuşursan konuşalım konuşmazsan yoluna bak demiş sende seviyeli konuşmak isteyince çocuğun amacı haliyle bu olmadığından engeli basmış yoluna devam etmiş daha neyi kurcalıyorsun hayatına baksana
Sadece neden engelledi onj merak ettim. Sürekli sevgilim yok ayrıldım.
Sevgili yapmis olabilirim ama ne kadar gerçek diyordu
Üstelik bor ay sonra wden kendi yazdi
24 eylülde bir daha konuşmayalım görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem dedi bir hafta sonra kendi yazdi. Buluşma kararı aldık sonra ben bu mesaji attim. O xaman sil heryerden dedj engelledi o gece. Zatem cikarmisti enegellemesini anlamadim. Bir ay sonra kendi yazdi
Cevap
4Cevap
Ona ulasmaman için, neticede bir sevgilisi var ve sen ulaşmak istediğinde kız bunu problem yapabilir
Kaldırır mi sizce
Senin dedigin sözlere alinip engeli basmis. Sevgilisi varsa boş ver ugrasma bence
Nasil yani
Sen yukarda yazdin ya o laflara alinmis ondan alinmis
Alincak bisey mi demisim
Bana asla ulasma demissin ya
Kaldırır mo sizce
Sanmiyorum ama sizi seviyorsa kaldirir. Ama bence o sizi sevmiyor. Sadece cinsellik olarak arzuluyor. Demek ki cok şey yasadiniz birlikte. Sevgilisinden ayrilirsa kaldirir. Ilk isi size yazmak olur cinsellik icin. Tabii siz bunu istiyormusunuz bu sizin karariniz
Sadece Se. xting 4 buçuk saat yapmisligimiz var ana bem sadece borkez nude göğüs fotosu atmış idim. O tüm vücut video falan attı. Kamera acti
Hatta tras oldu özel bölge koltuk altı vs
Gerçekte de sadece boynumu ve yanağımı öptü. Göbeğime bacağıma dokundu sakayla
Se*ting yapinca seni seviyor demek degil ki. Bu sadece insanin zevke gelince ki o arzusu. Türk erkekleri zaten cok istekli oldugu için. Normal bir durum bu bana göre. Ama dedigim gibi daha fazla seyler yasamamis olmaniz bile onun için önemli olabilir. Belki daha fazla istiyor? Belki görmedigi seyleri görmek istiyor, ve sizde ulasabilecegini sandigi için öyle yazdı?
Sevdiğimi biliyor
Yok siz çok şey yaşadınız dediniz ya onun için dedim. 5 ay arkadaş 1 ay flört 7 ay sevgililik
Kaldırmaz o zaman engeli
Bence ayrilirsa sevgilisinden kaldirir engeli ve hatta yazar size
Evlenebilir ama kızla fotosunu wp profili yaptı. Hatta sordum o da kaldırdım kaldırdım ayrildim dedi. Ama duruyordu.
Bide instafa takip ettiklerinin sayısı düşmüş
Foto yaptıysa ciddidir sence
Bu koz önceden de vardı değil mi sen öyle dün sevgili olup bugün profil yapmazsın dedim sen istesen seni de yapardım senden çekindim dedi.
Bem istemiyordum kimsenin bilmesini
Demek ki ciddi sevgililer. Seni bir yanda tutmak için öyle demis demek ki. Arayi acmamak için.
Ama ayağımı kırdığımfa da hergun yazdi sordu pansuman yapardım falan dedi.
Üzülüyorum evlenicek olmasina
Belki seni sadece kullandi? Ve ondan öbür kisiyle ciddi düsünüyor?
Ben olsam silmem devam ettiririm. Cinsellik olmaz dediyse ondan olabolir
Karsisina cikma diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?