Eşime 14 şubatta böyle bir sürpriz yapmak istiyorum ama daha önce hiç arkadan ilişkiye girmedim, Oda sadece bir kere istedi ve ben reddedince bir daha istemedi. Anal ilişki yapsam pişman olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oradan yapmak için bazı formalitelerin yerine getirilmesi gerekir. Önce kalın bağırsak lağman ile boşaltılması ve oraya su alıp içi yıkanmalı iyice temizlenince ora parmak te krem ile yumusatip bölge kaslarını yumusatip parmakla alıştırdiktan büzen kasları yumusattiktan sonra aleti yaglayip çok yavaş girilmesi gerekir eğer oraya birden girilirse deliği büzüp kapatan kaslar ve sinirler hasar görürse orası kalıcı olarak gaz tutmaz olur bunu işini iyi bilen biri usule uygun yaparsa sorun olmaz ama acemi biri birden hart diye Girer orayı kanatır çatlaklara sebep olursa 15-20 gun üzerine oturamazsın gaz tutmaz olursun doktor doktor gezersin çözümde bulamazsın onu yaparken iki kere düşün derim. Acemi biriyle riske girme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, anal seks evli çiftlerin özellikle kadınların pek yasamak istemedigi bir deneyim, bunun günah boyutunu düşünen, sağlık açısından problem olduğunu düşünen, anal ilişkinin saygısızca olduğuna inanan ve bu yüzden reddedenler var. Sen pişmanlık konusunu hangi durumdan dolayı düşünüyorsun, yani yaşarsan seni neyin pişman edeceğini düşünüyorsun?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun pişman olur, olmaz, önem yok
sadece din tarafında evet pişman olursun yinede arkaya yapmaya eşinin için yaptırmak istiyorsan…. Öncelikle oradan (hazirlik) şart !
böyle kuru kuru yapsan pişman olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılanal ilişkide önce alıştırmak masajla gevşetmek gerekli drek yapıldığında ağrı ve zarar verme olasılığı yüksek, haricinde keyif verdiği gerceği değişmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bence sağlıksız pis işlere girme
hem kendi sağlığın hem eşinin
başka şeyler uygula
yüzüne otur
69 yap
sen ona oral yap
güzel Seksi dans yap
bul bir şeyler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılGünah ve sağlıklı değil bu kafayla nasıl evlendiniz acaba
28 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kolay ahkam kesiyorsunuz ya, size ne hanımefendi? Herkes senin dini hassasiyetlerinle mi hayata bakmak zorunda? Belki günah olarak görmüyordur, ki en doğal hakkı ve istediği gibi de sevişebilir, sana ne oluyor?
- +1 yıl
@koklerdevrim genel olarak kimsenin istemediği bir durumdan bahsettim. Bu platformda soru soruyorsa her türlü cevaba hazır olması gerekiyor. Benim yorumum ve kendi düşüncem asıl size ne oluyor? Kendi düşüncenizi soruyu yanıtlama yoluna girip paylaşabilirsiniz ha sevmediyseniz engellersiniz kolayı var. Böyle iğrençlikleri doğal hak, özgürlük, size ne, kime ne adı altında normalleştirip kimseye dayatamazsınız.
- +1 yıl
"Genel olarak kimsenin istemediği bir durum” olduğunu neye göre ölçtün de söylüyorsun? Bu konuda yapılmış bir araştırmayı mı referans aldın?
Ayrıca her türlü cevaba hazır olmak ayrı bir şey, o cevaplarda insanlara hakaret etmek apayrı bir şey (Bknz. "Bu kafayla nasıl evlendin") Senin iğrençlik olarak tanımladığın şey başkaları için cezbedici bir şey de olabilir. Eleştiri kültürünü sonuna kadar destekliyorum ancak insanları ötekileştirip hakaret etmeyi normal bulmamı bekleme. Ahlakçılığına kılıf ararken de toplumsal norm güzellemesi yapma. Son olarak: İyi geceler :) - +1 yıl
@koklerdevrim bunu sen de çok iyi biliyorsun ki istenilen bir durum değil sırf araştırma kelimesini kullanmak için haklı çıkma çabası. Yorumları oku görürsün ne kadar karşı çıkan var araştırma yapmaya gerek bile yok. Anal ilişkiyi ben mantıklı bulmuyorum doğru bulmuyorum bunu yapan insanlardan şüphe ederim. Her türlü cevaba hazır olması gerekiyor benimki de bir cevap. Senin takıldığın nokta hakaret içerikli olması özgürlük ve en doğal haktan bahsettik ya ben de istediğim gibi cevap yazarım bu da benim en doğal hakkım benim düşüncem bu. İyi geceler
- +1 yıl
Fransız Devrimi'nin mimarlarından Robespierre'nin çok değerli bir sözü var: "Kişinin özgürlüğü, bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter." der. Özgürlük insana bir başkasına hakaret etme imtiyazı tanımaz. Önemli bir fark var yani, düşünceyi açıklamakla :) İyi bak kendine.
- +1 yıl
@koklerdevrim Kimsenin sözüne ihtiyacım yok. Hak sözde hak savunuculuğu yapıyorsun hsjfjsd o kadar konuşulacak önemli ve acil şeyler var ki gelip burada boş muhabbet çeviriyorum. En haklı sensin ta dibine kadar laf cambazlığı yapamam teşekkürler
- +1 yıl
Ahjkfsfs yok yok sensin, rica ediyorum Cemre hanımcığım :D
+1 yılAnal ilişki sadece eşine zevk verir. Ama sen her saniye acı çekersin. Ayrıca hiç sağlıksız değil. Farklı bir supriz ayarlayabilirsiniz
00 YorumlaHiç pişman değilim senin olmaktan şarkısını açıp, çarpış yavrum
10 YorumlaOlamazsın ama masaj yağı ya da bebek yağı ile yapın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDene ama temizliğe dikkat ve kayganlaştırıcı kullanın yoksa canın çok yanar
00 Yorumla Cok iyi hazirlanman lazim aksi takdirde geceniz mahvolur..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. 1 kere denemeden bir şey olmaz merak etme ama güzelce araştır ne yapman nasıl olması gerektiğini ona göre yapın
00 YorumlaEgerki partnerin tecrübeli değil ise sıkıntı çekebilirsin, ancak tecrübe var ise bazılarının dediğinin aksine zevk alırsın, eğer zevk alırsanda birdaha istersin ki tecrübe ile sabittir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneyin kafasını yaşıyosunuz cidden ya. bok yolundan ilişki mi olur awk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlursun. O hastalık kapabilir. Senin lavman falan yapman lazım. Bir sürü iş. Hiç uğraşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel hediye olur ama analdan önce yapman gerekenler var
00 Yorumla
+1 yılyani büyük ihtimal olursun ilk yapınca canın çok yanar tabi eşinin performansına da bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında olmazsin ama iyi hazırlık yaparsan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılilerde lavaboya gidince görürsün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yaparsanız zevk alırsınız ikinizde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba sağlıklı değil tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılinan olmazsın zevk alırsın iyice suslen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi yağla, bir şey olmaz tatlım
00 Yorumla
+1 yılKıçın çatlarsa görürsün ebeni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı hiç yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin dene parmakla hoşuna giderse yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence harika olur çoksa güzel bir hediye olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Usulünce yaparsa pek sorun yaşamazsın
00 Yorumlaolmazsın eşin o
00 Yorumla
+1 yılSende istiyorsun aslında
00 YorumlaNeden yalan söylüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsın ver gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapma günah ve sağlıksız başka fantezi kur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yap gitdisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptinizmi bari
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptınız mı?
00 YorumlaKalın mı eşininki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olursun yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma yapma
30 Yorumladelik nasıl
00 Yorumla