@kadans valla ben adamın ilk önce zekasına bakarım sonra bana sevgisine en son sikine bakarım onemli olan sıkı değil beyni benim için zekası yüksekse tutkum çok fazla oluyor tutkum fazlaysada altına öyle bı yatarm ki sikiii uzar 😂
Bahsettiğim senin anlattığın gibi tutkulu bağlılık değil aslında. Küçük kaçamaklardaki tercihler. Sen düzenli partnerden bahsediyosun. Deneyimin de var gibi tam sohbet edilecek kafa var sende 😄
uzun süreli ilişki, seviye olacak, yaşadığını bileceksin, kiminle yaşadığını hissedeceksin ve kocan arasında ki farkı net ortaya koyan erkek olacak. hepsi bu aslında.
@kadans hayır bence burada değil olsa cevap verirdi diye düşünüyorum, üstelik abazalık bir durum yok, sanırım sende, bende konuşmak istiyoruz hepsi bu.
yukarıda yazdıklarına bakılırsa böyle yapacak bir kadın değil yine de bu bir kadın hiç belli olmaz :)
Yani ikimizi de meraklandırdın. Geceden beri adam kaç kez kahveye niyetlendi. Beni desen gözüm mesaj kutusunda. Yine de dalga geçmediğini umarak iyi niyetle bekledik. Sohbet muhabbet olsun, gerisi can sağlığı. Daha da yazmazsan @kadans ile sohbete başlarız sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öyle bir hanımla yaptım değişik bir koku hissettim o yüzden zevkli olmadı ama siyah beyaz renk uyumu bana değişik geldi
Himm
yrrağın büyükse parayla satabilirsin. %100 doğru duydukların
Yok kanka ne gezer
Olmayan var mı
Yok gibi
Hadi bee
Yalnız özellikle senin yaşındakilerin var genelde.. neren acaba 😃
@kadans kadınlar 30 dan sonra coşuyor en verimli zamanlarımiz napalim
Ama evliler içinde daha çok.. neye bağlıyosun bunu 😅
@kadans evliyim 😂
Gerçi zenci bahane asıl istek. belli 😃 iyi bilirim sizi 😅😅
@kadans her erkek nasıl farklı bir ammm istiyorsa bizde de farklı bir sikkkkk hayali hep var
Kalın uzun ve damarlısına yok demiyorsunuz evli bile olsanız 😊 sende de var o enerji
@kadans dışardan gelen zenci öğrenciler işi goturiyormus s. kmedik. m birakmamislar adamlar
Mal büyük olunca beyaz zenci fark etmiyor kadınlara
@kadans valla ben adamın ilk önce zekasına bakarım sonra bana sevgisine en son sikine bakarım onemli olan sıkı değil beyni benim için zekası yüksekse tutkum çok fazla oluyor tutkum fazlaysada altına öyle bı yatarm ki sikiii uzar 😂
😂😂
Ahaahahha
Bahsettiğim senin anlattığın gibi tutkulu bağlılık değil aslında. Küçük kaçamaklardaki tercihler. Sen düzenli partnerden bahsediyosun. Deneyimin de var gibi tam sohbet edilecek kafa var sende 😄
@kadans yaw küçük kaçamak nedir 😂 gittin mi buyuk gideceksin
Tek gecelik olmayacak yani.. oldu mu ki senin öyle?
uzun süreli ilişki, seviye olacak, yaşadığını bileceksin, kiminle yaşadığını hissedeceksin ve kocan arasında ki farkı net ortaya koyan erkek olacak. hepsi bu aslında.
@kadans yok olmadı olursa tek gecelik olmaz
Şu an sitede hangi hesap olduğunu çok merak ettim valla. Nasıl bir partnere yok demezsin zekası dışında
@kadans beni bide görsen 😂 ne derdin acaba taş gibiyim..
burada pek istediğim gibi birine rastlamadim
Seni şu an herkes görmek istiyor. Kafama o kadar uygunsun ki
Valla sohbetin çok kafa. Akşam akşam ne sohbet dönerdi 😃 karşılıklı kahveler de olacak
@kadans ahaha kesinlikle
O zaman ben kahveyi hazırlıyorum anladın sen 😄
Kahveler soğudu🤣🤣
@kadans dostum geleyim bari birlikte içelim o kahveleri, hanım gelmeye çekiniyor sanırım. :)
@CesaretliOll gelirse sohbetin belini kırarız.. ne istediğini bilen kadın nimet bu zamanda
@kadans elbette öyle, umarım gelir, bende çok beğendim düşüncelerini ancak uzun zaman geçti bakalım nasıl gelecek.
@CesaretliOll o şimdi okuyup gülüyordur. Nasıl delirttim abazaları diye ama hiç o kafada değilim aslında😅
@kadans hayır bence burada değil olsa cevap verirdi diye düşünüyorum, üstelik abazalık bir durum yok, sanırım sende, bende konuşmak istiyoruz hepsi bu.
yukarıda yazdıklarına bakılırsa böyle yapacak bir kadın değil yine de bu bir kadın hiç belli olmaz :)
@kadans ilgincsin dun ışım vardı yazamadim
Ama sende dişil enerjisinin farkında bir kadın vibe'ı var
@kadans var var ;)
Kahveleri hazırlayim mi? 😃
@kadans bakın böyle olmuyor. Biz de o kadar emek verdik çabaladık. Bekledik.
Kahveyi sevmiyo galiba 😄
@kadans haha yine soğudu. Demek ki çok meşgul.
@CesaretliOll manyaksiniz siz ya 🤣
Niye kız sohbetini sevdim. İyisin baya
Yani ikimizi de meraklandırdın. Geceden beri adam kaç kez kahveye niyetlendi. Beni desen gözüm mesaj kutusunda. Yine de dalga geçmediğini umarak iyi niyetle bekledik. Sohbet muhabbet olsun, gerisi can sağlığı. Daha da yazmazsan @kadans ile sohbete başlarız sanırım.
@CesaretliOll ne issiniz ikiniz 😂
Biz kahvemizi içtik önemli değil gerisi 😅😅
@kadans 🤣
Bir şey değiliz sen neden gizemlisin
@CesaretliOll çok mu ilgini çekti 😂
Olay zenciden nerelere geldi 🤣
Çekmemesi mümkün mü?
Benim konum hiç zenci olmadı ki 😂
@kadans haklısın olayı bitirmem lazim 😉
@CesaretliOll baya meraklısin zenci kardeşim
Zenci şeyine 😂😂
Ben yokum o olayda ama yine de sen bilirsin